Искам да кажа ... (17)_29.12.2014-04.01.2015

• 46 844
  • 1 018
  •   1
Отговори
# 930
Скрит текст:
Исках да напиша отговор, но съм кликнал не съвсем точно, а връз реклами, та ми се отвориха разни церове за либидо. Влезе булката и малко неудобно се получи.

Ей, Бърдс, карайте се предпазливо, че не се знае след 10-15 години дали пък няма да ви сродят тия малките магарета.

Още сложни са:

Братът на баща ми ми е чичо, а жена му - стрина. 
Сестра му ми е леля, а мъжът й лелин (или свако). Тук -там са тетка и тетин.
Сестра на майка ми е леля също. Брат й е вуйчо и си води вуйна.
Скрит текст:
Балдъза е сестрата на жена ми.

Яко, Нино. Дай да го филмираме това и да се напечелим!

Чувала съм в монтанско да казват вуйчо и по друг повод.
Ако баща ти има сестра, то нейният съпруг ти е вуйчо.

# 931
То и аз започвам да се дразня като говорите за вас и мъжа ви като за "ние двамата", ама как така!?! "Ние двете" по ми ходи  Laughing Та така със свекърите, няма шест пет, граматики, присвоявания на род - тц  Naughty. Или ми ходи, или не ми Wink

Честно ви казвам, ако не беше бг-мамма, нямаше да подозирам колко раздразнителни са станали хората, как никога не се допират до пода на чужда къща, че ще хванат гъбички, как си сменят спалното бельо по два пъти на ден като междувременно го гладят, как се дразнят на.... граматика, колко силно и неудържимо ги разтърсва употребата на определени думи.

В следствие на което, спрях да каня хора в къщи, защото то нито да ги поканя с обувките - аз ще хвана нещо, ни да ги събуя - те ще хванат. Чувствам се виновна пред мъжа си, че го карам да спи в едни и същи чаршафи няколко дни - мърла! Мълча като пукал в компания, защото честно - по-лесно е да мълча, отколкото да се опитам да си спомня всички думи, които предизвикват така неприятния гъдел и променят светогледа, и отношението на хората за части от секундата към светлата ми личност, спрях да пускам смс-и за празниците, да се обаждам и да честитя във фейсбука - защото  едни мислят, че смс-ите са неуважителни, други пък мразят да ги притесняват с позвънявания, трети обичат да има разкош по стените във фейсбук, пък аз смотлата съм звъннала - по-добре да скатая... И градския транспорт спрях да ползвам, откакто се застоявам тук - то ни да седна, ни да стана, ни на ляво да гледам, ни на дясно. Реших да чета книга, после осъзнах, че и това силно дразни общността. Започнах да си карам колата - оказа се, че и с това дразня като съм сама - започнах да си търся работа в посоката на мъжа ми, за да сме двама, успях. То па той смени и развали всичко! Изобщо се оказа, че не знам как да живея без да предизвиквам вълни от възмущение, някой ако е разбрал - да сподели  Laughing

Шегата настрани, навън вали сняг, а аз трябва да си събера крушите и утре да отида на работа, не бих отказала още една седмица почивка, не че мога да се оплача, точно аз, но... то беше маратон от срещи, искам една седмица вкъщи, особено по това студено време бъррр!

# 932
Я да видя тая опция как работи.
Познайте кой съм  newsm53

# 933

Борил.

# 934
  • Варна

Санче, не е така. Ако си мъж, братът на жена ти ти е шурей. А неговата жена ти е шуренайка.

А бе не е лесно, нали това казвам. Joy Joy Joy

Права си, така е. Днес нещо не съм на себе си.  Crazy Настройвам се на работна вълна и се чудя утре като ида в офиса какви ще ги къдря и как ще ги намествам. Тфюй.

# 935

Лиляна. Sunglasses

# 936
Лиляна Simple Smile

# 937
  • В Космоса
Хахха, дали ще има вълна от анонимни сега с тази новооткрита опция? Grinning

# 938
Според мен не е Лиляна  Laughing Малко се доверявам повече на Чек

# 939
  • Ямбол
Познайте кой съм  newsm53

Лиляна. Sunglasses
Как позна? Няма повече обещавам. Но не знаех, че я има.

# 940

Лиляна. Sunglasses

Laughing Знаех си, че ще я изпробваш.

# 941

Лиляна. Sunglasses

По емитикона

# 942
  • Варна
И къде е тази опция?  Shocked

# 943
Дори не знам за каква опция говорите. Много сте мнителни тук. Sunglasses

# 944
  • Ямбол
Хахха, дали ще има вълна от анонимни сега с тази новооткрита опция? Grinning
Има някои, които трудно ще се скрият. тук ме познахте веднага, макар да не ползвам почти никакви емотикони.

И къде е тази опция?  Shocked
Когато пишеш отговор има Допълнителни опции под емотиконите.

Общи условия

Активация на акаунт