Искам да кажа ... (17)_29.12.2014-04.01.2015

• 46 843
  • 1 018
  •   1
Отговори
# 870
Е то въпроса с миризмата е до човек, не е до раса май

# 871
Не мисля, че азиатките имат хубава кожа, но наистина са много младолики. Аз се шашках с колежките си японки. Някои ми приличаха на 18-20, а те били на по 33-34. Един приятел българин се влюби в 60 годишна колежка.  Тя обаче си имаше 20 и няколко годишно гадже. Mr. Green

# 872
Явно тук имате някакъв локал хумор относно възраста.. newsm78
Ако и като го схвана, ще се включа. Или пък няма Laughing

Що бе, Боре? Кое ти се видя хумористично? Simple Smile

# 873
Веднага се сещам за двама българи, които миришеха, но това със сигурност е заболяване нямащо нищо общо с расата. Има го при всички. Mr. Green

Да, а как се наричаше самото заболяване? То май не беше едно. Преди по TLC следях едно предаване, където лекуваха болести чрез специална, индивидуална диета.
Помня един епизод, с едно момиче, което страдаше от някакво заболяване.
Целия дерт се изразяваше в това, че от нея излизаше миризма на умряла риба. Цитирам дословно  Laughing Беше свързано с хормоните и порите на кожата, доколкото помня. В действителност чрез съставената й диета намалиха миризмата с не знам си какви проценти.

# 874

За каквото ти е фейса, когато я има мамата? Joy

# 875
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Нино, останах с впечатлението, че свекър ти е чернокож.

Искам да кажа, че, четейки форума, много се дразня, когато семейството на съпруга бива наричано "свекърите". Свекърът е същество от мъжки пол. "Свекърите" могат да бъдат наречени няколко мъже, които имат снахи, но не и родителите на съпруга.

# 876
Преди всичко идва от начина на хранене, искам да ви кажа. Има народности, раси и прочие, които консумират повече овче, да речем и то тлъсто Wink та затуй така. И още по темата се в тази насока.

Можете да го забележите и по самите себе си. Когато се храня здравословно и разделно потта е един вид, като прекаля със свинщините - друг.

# 877

За каквото ти е фейса, когато я има мамата? Joy
Ха де  Mr. Green

# 878

Искам да кажа, че, четейки форума, много се дразня, когато семейството на съпруга бива наричано "свекърите". Свекърът е същество от мъжки пол. "Свекърите" могат да бъдат наречени няколко мъже, които имат снахи, но не и родителите на съпруга.

Да, чернокож е.

# 879

Мислех, че само мен ме дразни или пък ,че е някаква форумска константа.

# 880
Как може да се дразните от такива неща  Grinning

Ползвам го за краткост.

# 881
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Преди всичко идва от начина на хранене, искам да ви кажа. Има народности, раси и прочие, които консумират повече овче, да речем и то тлъсто Wink та затуй така. И още по темата се в тази насока.

Можете да го забележите и по самите себе си. Когато се храня здравословно и разделно потта е един вид, като прекаля със свинщините - друг.

Това е абсолютно вярно - зависи от храната. Имам колега, който живя 8 години в Индия и сега може да познае индиец по миризмата от не знам какво разстояние.
 Всяка национална кухня има специфични подправки и продукти и това се отразява на миризмата на тялото.

# 882
  • Пазете Гор
И като се потиш пред началник потта е една, а като се потиш с лопата в градината - съвсем друга, и мен ако питате - съвсем безобидна.

Казва се сватовете, като в тая група се включва имплицитно и сватята. За свекърите - не знам.

Никак не славянски ми звучат тези думи: свекър, шурей, девер, етърва, зълва, стрина, зет. Откъде ли идват?

# 883
Май май шев и кройка няма да ми се размине  Tired Много зее, ама то пък след 3 дни сетила се Мара....Вие какво ще ме посъветвате  Thinking

Написал съм го така, че и аз да не се разбера  Crazy За срязания ми пръст става дума  Crazy

# 884
И като се потиш пред началник потта е една, а като се потиш с лопата в градината - съвсем друга, и мен ако питате - съвсем безобидна.

Казва се сватовете, като в тая група се включва имплицитно и сватята. За свекърите - не знам.

Никак не славянски ми звучат тези думи: свекър, шурей, девер, етърва, зълва, стрина, зет. Откъде ли идват?

Шурей какво беше?

Общи условия

Активация на акаунт