Искам да кажа ... (17)_29.12.2014-04.01.2015

• 46 853
  • 1 018
  •   1
Отговори
# 855
Аз пък не мога да преценя на колко изглеждам.

Дай снимка, веднага ще ти кажем  Whistling
И това време ще дойде  Crazy

# 856
По-интересно е за възрастта да се гадае не по външен вид, а по начина на писане.

Нино например ми се струва, че е някъде... хм!

Sneaky

# 857
Имам един приятел, който казваше, че познава възрастта на жените по кожата на ръцете / китките/, по кожата на врата и по малките бръчки до очите. На някой места може да се прави корекция, но на външната част на дланите не знам да може. Аз може да съм младолика  Simple Smile, но там имам едни пигментни петна от няколко години и няма махане.

# 858
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Аз пък не мога да преценя на колко изглеждам.
 Другите ще кажат.Важно е на колко се чувстваш.  bouquet
Да, възрастта е само цифра.

# 859
Може и еднакви да им се виждаме. А може и да вярва, че ако изчетка клиента, ще го спечели за постоянен. А може и да е обективна.

Как може да сте се целували на Скорпиънс?! То беше толкова отдавна, че хората само си триеха носовете, за да изразят симпатия. Целувките са нова мода. И освен това те имаха малко пренапрегнат саунд, по моему. Никакви целувки!

Ех Куркума, остави ме да се изкефя Simple Smile.

Чернокожите имат най-силна телесна миризма, после са индийци и по-тъмни, после такива като нас, след това северните нации и на края азиатците. Ние им миришем на тях, не е до хигиена.
Инах много смешна случка с една китайка. Жената държеше магазин и в една обедна почивка отиваме с една дружка да си смени рамка, която си е купила предния ден.
Китайката е вечно нацупена и пърди при влизането на всеки клиент.
Влизаме ние и приятелката ми казва, че е взела грешна рамка и би искала да я смени.
Китайката пръдва и пита как да е сигурна, че рамката е купена от нея.
Сконфузена, приятелката ми и казва, че е купила рамката преди по-малко от 2 часа, а китайката много ядосано отговори: "Аз как да съм сигурна, вие всички изглеждате еднакво".
Та явно и на тях им изглеждаме така.
По принцип обаче азиатките са най-младолики за мен.

# 860
И няма чернокожа с бръчки. Няма! Те се майтапят, че бръчките ходят само по белите.

# 861

Те в действителност са. Смятат ги и за най-умната раса.

# 862
Според мен това с миризмата на чернокожите е някакъв мит  Joy  Аз поне до сега не съм усетила нито един да ми замирише, пък мога да кажа, че доста общувам.

Но пък на чернокожите не мога да им определя възрастта. Свекър ми например тази година прави юбилей. Става на 70, но аз никога не бих му ги дала. Кожата на лицето му е опъната като бръснарски каиш.
Между другото, не знае дали е роден на първи януари, но всички, които не си знаят датата, са ги записвали на първи януари и е много смешно, защото повечето им роднини от по-старите всички са на 1ви. От друга страна ми е малко тъжно. И на него май, че не си знае датата. Не, че е кой знае какво, но има неща, които като отличават човека от масата, за която са стандартни и дори да са маловажни, предизвикват малко тъга.

Искам да кажа, че току що във фейса се сприятелих с един архимандрит  Crazy  стопанисва нашия манастир. Сега фейсът ми е някак ....ъ....особен, тайнство има  hahaha  трябва да внимавам какво пиша, че понякога....

# 863
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Може и еднакви да им се виждаме. А може и да вярва, че ако изчетка клиента, ще го спечели за постоянен. А може и да е обективна.

Как може да сте се целували на Скорпиънс?! То беше толкова отдавна, че хората само си триеха носовете, за да изразят симпатия. Целувките са нова мода. И освен това те имаха малко пренапрегнат саунд, по моему. Никакви целувки!

Чернокожите имат най-силна телесна миризма, после са индийци и по-тъмни, после такива като нас, след това северните нации и на края азиатците. Ние им миришем на тях, не е до хигиена.
Инах много смешна случка с една китайка. Жената държеше магазин и в една обедна почивка отиваме с една дружка да си смени рамка, която си е купила предния ден.
Влизаме ние и приятелката ми казва, че е взела грешна рамка и би искала да я смени.
Сконфузена, приятелката ми и казва, че е купила рамката преди по-малко от 2 часа, а китайката много ядосано отговори: "Аз как да съм сигурна, вие всички изглеждате еднакво".

Как успява?!
Наистина са много младолики - хубава кожа, буйна коса и бели зъби има почти всяка азиатка.
Замислих се - 4 години съм живяла в Далечния изток и не си спомням да съм чула и една пр...ня.

# 864
И няма чернокожа с бръчки. Няма!

Има, разбира се.

# 865
Аз си спрях ФБ  Laughing

# 866
Веднага се сещам за двама българи, които миришеха, но това със сигурност е заболяване нямащо нищо общо с расата. Има го при всички. Mr. Green

# 867
Според мен това с миризмата на чернокожите е някакъв мит  Joy  Аз поне до сега не съм усетила нито един да ми замирише, пък мога да кажа, че доста общувам.

В Аляска съм работила рамо до рамо с голям брой чернокожи. Истината е, че някои имат, при това еднаква. Други нямат.

# 868
Явно тук имате някакъв локал хумор относно възраста.. newsm78
Ако и като го схвана, ще се включа. Или пък няма Laughing

# 869
Скрит текст:

Скрит текст:

Joy Може да има някоя от онези възглавнички.

Общи условия

Активация на акаунт