Искам да кажа ... (17)_29.12.2014-04.01.2015

• 46 867
  • 1 018
  •   1
Отговори
# 840
По-интересно е за възрастта да се гадае не по външен вид, а по начина на писане.

Нино например ми се струва, че е някъде... хм!

Не е честно, Куркума Naughty Давай предположения за всички! Simple Smile

# 841
  • София
Нямах никакъв проблем да си казвам годините, до момента, в който започнах да работя в голям колектив с много млади хора. Който разправя, че обича да работи в такъв екип, щото се подмладявал, лъже като цигане Grinning Най-хубаво си е човек да си работи с набори (добре, че си имам шефка и една колежка около 40-те). А не да попадаш в идиотски разговори за песен на Скорпиънс, на която си се целувал за сефте, а отсреща колегата да ти разказва собствените си златни спомени за песента, които включват водене на сладкарница на 4-годишна възраст  Laughing
Единственият плюс е, че съм много актуална и напред с младежката тривия и печеля точки пред сина си Wink

# 842
Не мога да се стърпя Simple Smile. Ходих на пазар с детето и продавачката, която ме е виждала само сама ме попита дали това е брат ми  Embarassed. Детето умря да се хили най-вече на самодоволната ми физиономия.
(А тя е китайка на 55, а изглежда на 25). Чудя се дали те не ни изглеждат млади и еднакви, както и ние на тях  newsm78.

# 843
Аз съм чувала, че те също не могат да ни различават един от друг, точно както ние тях. Не знам дали е истина Simple Smile Но както белите казват за чернокожите, че имат специфичен, неприятен мирис, същото съм чувала и чернокож да казва за нас.

# 844
  • Пазете Гор
Може и еднакви да им се виждаме. А може и да вярва, че ако изчетка клиента, ще го спечели за постоянен. А може и да е обективна.

Как може да сте се целували на Скорпиънс?! То беше толкова отдавна, че хората само си триеха носовете, за да изразят симпатия. Целувките са нова мода. И освен това те имаха малко пренапрегнат саунд, по моему. Никакви целувки!

# 845
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Колкото и човек да е "над тия неща" и колкото и да е наясно с възрастта и външността си, винаги е приятно да чуеш нещо хубаво, като това че изглеждаш по-млад. И на мъжете им и приятно, какво остава за жените.

Азиатците наистина не ни различават, изглеждаме им еднакви. А децата ни също ги озадачават - не мога да разберат кое е момче и кое момиче.

# 846
Отдавна не ми изглеждат еднакви. Търсих снимка, ама вие си знаете азиатците с порцелановите им кожи. Не е новост. Ама тя по цял ден пие билкови чайчета, не ракия с пакет цигари. Аз съм пушила почти четвърт век, дори не мога да си мечтая за качествена кожа като нейната, която освен с прекрасен ген е съпроводена със стабилни цялостни грижи. Културни особености, кво да праиш...

# 847
И мен са ме питали на родителска на сина ми дали съм кака му. Разликата ни е 20 години и да не се хваля, но изглеждам по-млада. Последният път ме питаха на 12 ли съм родила  Simple Smile. Да, приятно е. Но при мен явно е ген. Нищичко не правя за това. не спортувам, нямам хранителен режим, козметиката ми се състои от червило, крем за лице и спирала.

# 848
За азиатците можем цяла отделна тема да отворим, това са нечовеци!

# 849
Аз пък не мога да преценя на колко изглеждам.

# 850
  • София
Баладите на Скорпиънс са толкова дълги, че като те покани някой младеж на танц и откарвате е-хеее колко време гушнати. Как да не стават за целуване, как  Laughing

# 851
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Беба, и аз имам същата разлика с първото ми дете. Joy

А на обща родителска среща (с децата) в първи клас учителката каза: Ето и на Мишо дядо му дойде, можем да започваме!
А "дядото" беше татко му на Мишо и детето много се притесни. И човекът не беше стар, просто рано побелял, ама... си му викаха после "дядото"...

# 852
  • Варна
Хубавото на младите е това, че виждат, че си стар, но не могат да преценят колко точно.  Mr. Green

# 853

Дай снимка, веднага ще ти кажем  Whistling

# 854
  • София
 Другите ще кажат.Важно е на колко се чувстваш.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт