Искам да кажа ... (17)_29.12.2014-04.01.2015

• 46 890
  • 1 018
  •   1
Отговори
# 825

Но познавам жени, които са доста над 40, но по външния им вид не можеш и 30 да им дадеш
Наистина ли го вярвате това? Simple Smile
Никога не съм срещал жена над 40, на която да не мога да дам 30.
На нечии пръв, неопитен,  бегъл или пиян поглед - може би, но няма как да се скрие десетилетие. Особено при една жена , вярвай ми.
Сега да не започнете да поствате селебъртита с  пластики, не ги броя тях Wink

# 826

Не го вярвам. Твърдя го най-отговорно.

# 827
Ок. Твърди го.

# 828
  • Варна

Но познавам жени, които са доста над 40, но по външния им вид не можеш и 30 да им дадеш
Никога не съм срещал жена над 40, на която да не мога да дам 30.
На нечии пръв, неопитен,  бегъл или пиян поглед - може би, но няма как да се скрие десетилетие. Особено при една жена , вярвай ми.
Сега да не започнете да поствате селебъртита с  пластики, не ги броя тях Wink
Много си прав!
Толкова много си личи в лицето, израза на очите, че е абсурд, аз да се излъжа във възрастта на някоя жена и да я сваля на минус 10години. Това важи за наборките ми. Жените под 30 и над 50г повече ги бъркам и евентуално да се объркам +/- 4-5г.

# 829
Куркума, от доста години сама се справям с живота, после с ММ заедно, сегааа друг е въпроса колко ще продължи това  Mr. Green Та мисълта ми е, че са минали времената, когато очаквах друг да ми каже нещо  Blush Да, съвети искам при нужда, но до там  Heart Eyes
Антигона, не разбирам защо годините се крият  newsm78
Като дойде време и се престраша, ще се покажа и аз  Blush

# 830
  • Пазете Гор
По-интересно е за възрастта да се гадае не по външен вид, а по начина на писане.

Нино например ми се струва, че е някъде... хм!

# 831
Това се определя от редица фактори. Дали ще са гени, дали ще е начин на живот, дали ще са полагани грижи.
Някои имат късмета да са младолики. Не говоря за някакво болшинство, определено става въпрос за изключения, не и бройки, които да виждаш редовно по улиците.  

# 832
Китайката акупунктуристката изглежда като на 25, а е над 55. Слаба, дребна и вечно хилеща се. На всички други, които си мислят, че не им личат годините живеят в заблуда. Всичките ми познати, които съм водила при нея и сме си играли на играта "познай на колко години е тази жена?" бяха шокирани от младоликия и вид. Българките са с много грим, многооо.

П. С. Перманентен!!! Joy Простете ми, не се сдържам. Blush

# 833
Вероятно не е много удачно да навлизаме  темата ...Простете,още не успявам да броя до 10 преди да пиша. Все пак, за пръв път съм в женски форум.
Жив и здрав Куркума,  много те тачат и има защо. Wink

# 834
Вероятно не е много удачно да навлизаме  темата
Темата за възрастта ли визираш  Blush

# 835
Самат истина си е, какво толкова си се заивинявал...

Ние жените трудно асимилиране стареенето си, искани се да сме вечно млади. На мен ми е ставало неудобно при женски въпроси от застарявщи жени да позная на колко години с цел да се възхитя на младежкия им вид. Личи си отвсякъде! Познайте на колко години съм??? Flutter На 18! Познах ли?ами, не, не... Embarassed Всъщност съм на 45.  Flutter Ох, никак не ви личи. Само вените на краката са ви излезнали, но това се недостатъците на по-младите дами. Crazy

Последна редакция: нд, 04 яну 2015, 15:30 от Сelfie

# 836
Това се определя от редица фактори. Дали ще са гени, дали ще е начин на живот, дали ще са полагани грижи.
Някои имат късмета да са младолики. Не говоря за някакво болшинство, определено става въпрос за изключения, не и бройки, които да виждаш редовно по улиците.  

Съгласна съм с теб, Антигона. Simple Smile

# 837
Ами деликатен е човекът, пак добре, че има такт  Laughing

# 838
  • София
По-интересно е за възрастта да се гадае не по външен вид, а по начина на писане.

Нино например ми се струва, че е някъде... хм!
 Гадай де GrinningИнтересно ми стана.

# 839
Днес съм много отнесена, трудно захапвам  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт