Искам да кажа ... (17)_29.12.2014-04.01.2015

• 46 825
  • 1 018
  •   1
Отговори
# 960
  • София
Мен ме дразнят такива опции,защото ще се злоупотребява с тях.

# 961
Мен ме дразнят такива опции,защото ще се злоупотребява с тях.

Как?

# 962
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Мър, страхотно е това, което си написала - абсолютно съм съгласна, че ако човек гледа да се съобрази с всички, наистина зор ще види Joy Joy

# 963
  • София
Ами да се крият зад анонимност или да пускат теми с анонимен ник.И то от хора редовни тук най-вероятно.Аз така смятам.

# 964
Ами да се крият зад анонимност или да пускат теми с анонимен ник.И то от хора редовни тук най-вероятно.Аз така смятам.

Модераторите ги виждат, как ще злоупотребяват?

# 965
  • София
Спрямо другите потребители,то е ясно че модераторите ги виждат.

# 966
# 967
Странни са тези родители, които се месят непрекъснато във взаимоотношенията на децата.
От колеги разбирам, че редовно се чуват с други майки, за да се доизясняват за разни разправии между отрочетата. На мен никога досега не ми се е случвало /нито да се обаждам, нито са ми се обаждали/ и ми звучи много смешно и неразбираемо.
п.п Мър ме разсмя и мен.

# 968

Какво значение има за теб как се казвам - Анонимен или Драганка?

# 969
 Аз май не съм звъняла на нито една майка. Ама ние сме малки. После ще каня кандидат зетьовете вкъщи и ще ги питам наистина ли искат да станем роднини? А?!? Мисля, че на второто кафе ще се откажат да им ставам тъща. Поне аз така си мисля, но може да има инатливи.

# 970
  • София
Аз обръщам внимание на потребителите и тези ,които са ми неприятни избягвам да чета постовете им ,прескачам ги така да се каже.Дай всички да се цвъкнем тогава анонимен.

# 971
  • Euskal Herria
Ами рано или късно даден потребител се разбира кой е, дори и да е избрал опцията "анонимен". Лично за себе си - не бих пуснала тема, касаеща интимни или прекалено лични проблеми. Форумът досега съм го ползвала и ползвам за информация, справка и забавление. И пак си имам едно наум.

# 972
Веднъж, на родителска среща, една майка ми държа сметка, защо дъщеря ми не искала да си играе с нейната и не ѝ обръщала внимание. Laughing

Аз обръщам внимание на потребителите и тези ,които са ми неприятни избягвам да чета постовете им ,прескачам ги така да се каже.Дай всички да се цвъкнем тогава анонимен.

Що, така може да прочетеш нещо неочаквано добро, а иначе ще го пропуснеш. Laughing

# 973
  • София
А не мерси,малко простотии слушам по цял ден тук като мога да имам избирателна пропускливост си я ползвам. Laughing

# 974
  • някъде ... тук ...
Добре сте, гледам и чета  Laughing
Добре починахме. Утре как ще се става и ще се работи, нямам идея  Crazy

Тази нова опция ми е странна, ама явно ще има ползващи я...

Общи условия

Активация на акаунт