Лидл ::56::

• 76 056
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Има ,даже беше на промоция /а може и още да е / .
 Имаше продуктово позициониране / така ли се зовеше / между рафтовете с шоколадите и тези с бисквити .
  Инак при консервите си стои.
 Не знам обаче дали е хубав.

Хубав е! Както и всички туршии!

# 316
Да ви питам за стреч дънките от кой номер започват ? 45 кг съм и нося 26 Н. по принцип, дали имам шанс?

Почти съм сигурна, че нямаш шанс. Дрехите на Есмара са уголемени.
Принципно нося S/М размер - всичко на Есмара S ми е голямо, но не мога да уцеля XS. Последно си взимах дънкови панталонки S. Прани са ми големи, а като ги понося, стават още 2-3 пръста широки и ги свалям без да ги разкопчавам  Crazy. Горе на колана ми се нагъват.
Но аз съм висока и ще вляза в XS, а пък ти с тези 40+кг.... ако си и по-дребна...  Crazy

Благодаря ви за отзивите за туристическите обувки. На мъжа ми приятели носят такива като зимни и той е решил, че за това време иска да си купи подобни. Ще ходим, ще видим, ако има късмет с номера 45 Wink и ако му харесат, ще си вземе.

# 317
  • На брега на реката
Аз преди доста време бях  купувала от двата вида царевица "Чира" и "Фрешона", харесахме повече тази на "Фрешона" и от тогава само нея купуваме, за другата не мога да изкажа мнение. Тази на "Фрешона" е наистина с малко,ама малко  по-дебела люспичка, но е хубава. Грахта беше един вид "Чира" и беше много хубава, но я няма и взех за проба буркан на същата марка и се оказа чудесна /сладникава и добре сварена/. Всичко е въпрос на вкус.  Hug

# 318
  • Варна
аз вчера взех два буркана грах за проба, според мен не става за директна консумация както този в кутия, но като го сварих с пилето стана вкусен. една идея му е по-твърда люспата сякаш
а замразен не съм купувала, колко време му трябва, за да се свари?

# 319
аз вчера взех два буркана грах за проба, според мен не става за директна консумация както този в кутия, но като го сварих с пилето стана вкусен. една идея му е по-твърда люспата сякаш
За 10 минути беше готов.Вчера правих с него задушени зеленчуци, станаха много вкусни, и не се беше разкашкал като този в буркана.
В пакета е съвсем свеж не като от Пени или Кауфланд замръзнал на топка, това ми хареса още на пръв поглед.

# 320
Има един замразен, на който има нарисувано часовниче и оказано 15 минути за варене - от него съм вземала и съм доволна.

# 321
  • Варна
благодаря, утре ще купя  Simple Smile

# 322
Сушилника за дрехи пускан ли е до сега ? Ако някой го ползва ме интересува с това разглобяемо рамо не е ли малко несигурен.

# 323
  • На брега на реката
Аз имам сушилника, но не го използвам често. Стабилен е да, но при мен се закрепва малко трудно, явно зависи от вида на радиатора.

# 324
Царевицата в кутии е два вида . Би ли уточнила ,коя точно е с дебела люспа ?

Май "Фрешона" беше.

# 325
  • Sofia
дали има още пирографи в магазина до халите

# 326
Здравейте! Темата я следя от съвсем скоро. Имам един въпрос - купих от уреда за правене на кисело мляко. Беше коледен подарък за свекърва ми. Като го получи нищо не каза, а днес ми съобщи, че няма да го ползва. Не е отварян, дори не е тестван. Дали мога да го върна? И как точно става връщането?

# 327
С касова бележка на касата се връща без проблем . Може да има въпроси защо го връщате и т.н.

# 328
  • Варна
Може да има въпроси защо го връщате и т.н.

Глупости. Никога не са ме питали.

# 329
 Embarassed извинявам се сега пък и глупости пиша . Къде ли прегреших  newsm78
Мен са ме питали .

Скрит текст:
Страна агресия битува из този сайт ,всеки стои нащрек и е готов да те жилне откъдет свари . Но да отговори и да е полезен е трудно.

Общи условия

Активация на акаунт