Лидл ::56::

• 75 958
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Днес имах възможност да тествам двата вида възглавница шиатцу- за врат и гръб. Тази за врат е много по-мощна от другата и много по-хубава. Тази за гръб е идеална, ако човек лежи в леглото, но не става за врат. А тази за врат става за гръб  Peace

Определено за мен по-добрият вариант е тази за врат!
Направо ме хвърлихте в размисъл с тези възглавници,сега се чудя моята от кой вид е.
Ползвам я и за врат и за гръб и за рамене,че даже понякога и за крака.

Ако си я купувала преди - за гръб е. За врат ги пускат за първи път.

# 571
Да,преди съм я купувала,но явно е по-различна и си пише,че е за гръб,врат и рамене.

# 572
Някой беше коментирал, че размери не могат да доставят, аз ако звънна на телефона за бандаж XXL ще ме отрежат нали, сигурно и в магазина ако питам ще е така

# 573
  • Варна
Здравейте, моля за мнения и коментар! В Лидъл Сс- видях при намалените стоки- пасатор на Silver crest- My toxi /или нещо такова/ Оранжев, лилав и кафяв. Мощност 300wt.  Намален от 18- на 12лв! Ползвал ли е някой и струва ли си? Благодаря!

# 574
Между другото, сега забелязах на дистанционното на възглавницата,  че е произведена от Medisana, каквато е била марката на предишната възглавница, предлагана в Лидл.

# 575
  • В една слънчева къща...
Преди малко пуснах масажора и ми се струва, че ще върши работа. Ако има сега и кой да ме масажира с него  Laughing
Иначе да се оплача от чорапите по 5 чифта. Взимам си аз един комплект 35-38 и у дома решавам да го разделя със свеки. Давам ѝ два чифта и се оказва, че останалите 3 чифта са 31-34. Добре, че са доста разтегливи, а и аз съм 36, та ми станаха. В магазина ги бяха лепили с тиксо и са ги объркали, или пък е нарочно  newsm78

# 576
  • София
Между другото, сега забелязах на дистанционното на възглавницата,  че е произведена от Medisana, каквато е била марката на предишната възглавница, предлагана в Лидл.
пусках линк назад към брошурата със старата възглавничка, отпреди 2 години -  пак си е силвър крест, даже има видео качено за нея на сайта им, иначе може да  са си били и те произведени от въпросните за лидл.

# 577
  • София
Някой да има информация дали в ЛИДЛ на Каблешков има от мъжките, високи туристически обувки?
Ейнджъл, аз и преди май съм писала, че имам от тези рендета от Лидл. Може би от преди 2 години.
Използвам го основно за рязане на зеле и съм доволна.

# 578
Искам да питам дали някой си е вземал от замразените горски плодове, които са на промоция другата седмица? Цената е супер примамлива. Ако са читави, бих си взела повече.   bouquet

# 579
При нас имаше доста намалени от коледните сладки неща - шишарки, бъчвички , шоколадови пурички-на половин цена надолу...Взех от тях.

Дънки сини и синя блуза от 6лв - заради деколтето тип гръцко ми трябваше..

Бях с дребното и сигурно съм пропуснала доста неща - например пасатора.

Разпродажбата само днес ли е или до края на седмицата?

# 580
  • София
Искам да питам дали някой си е вземал от замразените горски плодове, които са на промоция другата седмица? Цената е супер примамлива. Ако са читави, бих си взела повече.   bouquet

Миналата година сме взимали, не ххл де, нормални, супер бяха. Тази година не сме още, понеже си имаме замразени от нас още малко, но и аз ги загледах, дали да не взема по 1-2 пакетчета.

Geraldine - мерси и мен за това ме блазни, а и цената, понеже не ядем много такива салати, но чат-пат като ми се прияде ми липсва такова и за моркови и цвекло бих...

# 581

Ще се вземат значи. Благодаря!  bouquet

# 582
  • Пловдив
Роботчето на Виледа не е лошо-имам го.Но в никакъв случай не мислете че може да го сравните с айроботите или ЛГ.Имам и такива.
Та виледата се ползва с кърпички за еднократна употреба.Обира само косми и прах.Те полепват по кърпичката,полира добре.Не работи върху килими ,не работи на мокро.Но ако имате ламинат,фаянс мозайка си е добър вариант.Подчертавам не може да го сравните с прахосмукачките роботи.Но пък те са по 300 евро все пак.
Кърпичките струваха 6лв обаче не помня колко бройки бяха

# 583
  • София
Изчетох  последните страници , но  мнение за масажора с инфрачервените лъчи  не видях.Има ли някой?

# 584
  • София
Роботчето на Виледа не е лошо-имам го.Но в никакъв случай не мислете че може да го сравните с айроботите или ЛГ.Имам и такива.
Та виледата се ползва с кърпички за еднократна употреба.Обира само косми и прах.Те полепват по кърпичката,полира добре.Не работи върху килими ,не работи на мокро.Но ако имате ламинат,фаянс мозайка си е добър вариант.Подчертавам не може да го сравните с прахосмукачките роботи.Но пък те са по 300 евро все пак.
Кърпичките струваха 6лв обаче не помня колко бройки бяха

Благодаря! А какво е ЛГ?

Общи условия

Активация на акаунт