Ние взехме пианото и така полудява от него. Сама си го намества постоянно под краката и го натиска с петички. Като спре да пее пак започва да го трещи с пети 
Затова се чудя,но мен ако ме питате ще се чудя още месец поне,та трябва да събера кураж,че не е прекалено рано...
))
Добре, че се стопли, че с детето не бяхме правили нормална разходка от не помня кога. На това хубаво време той си поспа час и половина навън. Дано и утре да е такова времето.
играчките ако са плюшени ги пера, ако са само дъвкалки ги мия с бебешки препарат за съдове фрош, с него мия и бутилките. Никога не съм го гладила, в сушилнята на най-висока температура и това е. Само чаршафите му гладя, защото са ми грозни намачкани.
но все повече ми падат бременните дънки, така че има ефект от безсладковата диета
а и обикновено нямам време да ям, чак следобяд се сещам да хапна нещо.
а не мога да отложа. Като станах и видях новия сняг ми стана лошо. Толкова ли не му се отпусна на това време още един хубав ден....
! Вечер заспива в 19.30 и спи до 6.30 сутринта.
мислех че се стяга някак и съм разочарована, защото си мисля, че много ще му хареса. Много ме е яд......освен да търся да видя колко струва такова на място....не виждам как да го застопоря просто..... 
Препоръчани теми