В момента чета... 35

• 49 074
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Започвам Крадецът на праскови. Малко българска литература.

# 106
  • на североизток от Рая
Мижжж, аз знам за блога ти ,но жалко, че не го поддържаш. Надявам се през новата година да ти дойде друго на ума.  Heart Eyes Hug

Аз прочетох отново "На изток от Рая", но този път няма да я коментирам. Само две думи: прочетете я!

Първата ми книга е силна, дано останалите през годината да са поне на половина като нея.

# 107
В ГР предизвикателството за тази година съм заложила 40 книги. Намислила съм си едни дебели книги да чета. Да видим до къде ще стигна Simple Smile

За сега "Облак врабчета" не успява да ме грабне . Прочела съм около 180 стр. за 2 дена (днес не съм прочела и ред до момента) и ме мъчи, ама яко. Не мога да усетя героите, а за историята, която авторът се опитва да разкаже, да не говорим. Ще я дочета въпреки всичко. Имам някакво усещане за тази книга, по-скоро някакво шесто чувство, че интересното ще започне тепърва. А дано .....

# 108
  • на североизток от Рая
 Реших да започна коледния си подарък от дъщеря ми:

Самата книга е едно удоволствие за сетивата.  Heart Eyes

# 109
  • Кърджали
Аз продължавам на вълна Мюсо и чета "Повикът на ангела".Бях я започнала миналият месец в период на започване и захвърляне на книги. Та сега, докато съм очарована от Мюсо, реших и това да прочета. Още съм на около 50-та страница, но засега много леко се чете (или тази книга не ми е толкова объркваща като другите, или вече му свикнах на начина на писане).

# 110
  • Den Haag
Нели приятно четене, много приятна книжка, въпреки обема се чете бързо. Леко и разтоварващо  четиво. На места съм се смяла, научих доста интересни неща за споменатите страни и тяхното население. Много приятни мигове прекарах с нея.  Grinning

# 111
  • Ямбол
Аз започвам тази:
Има добра оценка в ГР, а и в нашата класация излезе на гласуване, та с големи очаквания съм.

# 112
Аз започвам тази:
Има добра оценка в ГР, а и в нашата класация излезе на гласуване, та с големи очаквания съм.

Много , много силна книга , към края буцата ми беше в гърлото и спирах , вземах въздух и пак продължавах . Любима книга ми е . Дано и на теб да ти допадне  Peace

# 113
Привет! За много години, читатели и хубави книги Simple Smile
Чета три към момента (едната е временно спряна): "Възвишение" - стигнах до малко след средата, увлечена съм, но покрай празниците ми се четеше нещо по-поетично и почнах "Разкази за любов от знаменити писатели", изд. "Фама". Хубави са, малко ми идват "ретро" (имах и имам нагласа за нещо по-съвременно тези дни - и аз не знам защо, някакъв глад за близки до моята действителност истории сигурно). Имам много нечетени и приготвени да се четат, но и нови в списъка за набавяне през 2015 (в синхрон с настроенията и търсенията ми за момента): "Не казвай сбогом" (по ваша препоръка) и "Изневяра" (Ахмет Алтан).
Иначе за Коледа получих "Афоризми" на О. Уайлд и хвърлям по едно оче отвреме-навреме в нея, има попадения.
ПС: бях "изчезнала" за малко от форума като цяло - едно поради много работа, но най-вече - поради вихрещи се вируси (Троянски кон най-вече), дано са поизчистили админите?!?! Нова година - "чисто нов" форум (без вируси)
Липсвахте ми!!! (топличко и цветно е тук Simple Smile))

# 114
Момичета, няма да пиша много. Само ще ви кажа - прочетете "Степния вълк" на Херман Хесе. Моля!  Praynig
https://www.goodreads.com/review/show/1154102658
http://plantabook.in/%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BF%D0%BD%D0%B8%D1%8F- … 0%B2%D1%8F%D1%82/

# 115
Момичета, няма да пиша много. Само ще ви кажа - прочетете "Степния вълк" на Херман Хесе. Моля!  Praynig
https://www.goodreads.com/review/show/1154102658
http://plantabook.in/%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BF%D0%BD%D0%B8%D1%8F- … 0%B2%D1%8F%D1%82/

преди 5 г. го четох и не ми хареса особено, за разлика от "Сидхарта"

# 116
  • Кърджали
Аз трябва да ди запиша някъде с огромни букви "Не започвай книга на Мюсо вечерта". Снощи съм седяла до 2 часа, за да мога да довърша "Повикът на ангела". Оставя ли се.... Това е една от малкото книги, които съм изчела за една вечер.
Сега се чудя и "Хартиеното момиче" ли да прочета или да си дам малко почивка от Мюсо и да си запазя книгата за по - късно

# 117
  • Ямбол
Александра, дай си почивка. И аз стоях до 2 и нещо, но с "Невидимият мост". Мюсо ми е останала само една нечетена - последната му.
Аз започвам тази:

Много , много силна книга , към края буцата ми беше в гърлото и спирах , вземах въздух и пак продължавах . Любима книга ми е . Дано и на теб да ти допадне  Peace
Да усетих я, много бързо ме увлече и макар да съм още в началото, просто си личи, че е силна и хубава книга. Дано е така през всичките си 700 страници.

# 118
  • Belgium

Чела съм го  Wink

Обаче хич не е за масова препоръка.

# 119
Прочетох "Една година в Прованс" на Питър Мейл. Незнайно защо книгата ме привличаше от известно време. Сигурно защото ми се четеше нещо леко и с много слънце. Книгата си изпълни мисията, но без да оставя трайни следи, дори не ми се прииска да посетя Прованс. Едва ли в скоро време ще посегна към този автор Simple Smile.
Мисля да започна "Аз съм пратеникът" на Зюсак.

Общи условия

Активация на акаунт