В момента чета... 35

• 49 069
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • Кърджали
В момента чета "Ще бъдеш ли тук " на Мюсо. Ако се прежаля да остана будна до 3-4 часа може и да я довърша, но едва ли. Интересна ми е, макар че Мюсо, може би и заради сюжетите, ми е труден за четене. Имам чувството, че и той не е знаел какво точно е смятал да пише, та е писал това дето му е хрумнало на мига, после нещо друго. В никакъе случай не го казвам с лошо ( може би и точно това ми харесва)а и последните страници показват че си е струвало четенето, а и явно все пак е знаел какво пише. Такова усещане имах и с "Защото те обичам", а и няма да крия - преди малко поразлистих и последните страници (това си е стар мой навик).Като цяло ми е увлекателно, щом по това време още чета, а не съм си легнала.

# 91
  • Ямбол
В момента чета "Ще бъдеш ли тук " на Мюсо. Ако се прежаля да остана будна до 3-4 часа може и да я довърша, но едва ли. Интересна ми е, макар че Мюсо, може би и заради сюжетите, ми е труден за четене. Имам чувството, че и той не е знаел какво точно е смятал да пише, та е писал това дето му е хрумнало на мига, после нещо друго. В никакъе случай не го казвам с лошо ( може би и точно това ми харесва)а и последните страници показват че си е струвало четенето, а и явно все пак е знаел какво пише. Такова усещане имах и с "Защото те обичам", а и няма да крия - преди малко поразлистих и последните страници (това си е стар мой навик).Като цяло ми е увлекателно, щом по това време още чета, а не съм си легнала.
Аз я завърших. С тази му поредна книга му ставам фен. Харесва ми напрегнатото очакване в книгите му.

# 92
  • Кърджали
И аз току-що я довърших. Определено за тази година си отбелязвам че трябва да прочета всичко негово до което се докопам. Просто си заслужава.

# 93
  • Belgium
Хахахахахах какво да ти кажа, Лу... Можеш да ни кумуваш на сватбата Laughing

Това ми хареса  Joy

Знам и какво ще ви подаря за сватбата - белезници  Mr. Green

Шегата настрана, щом един писател държи будни момичетата до 1-2 през нощта, определено си струва.

Аз снощи до толкова бях в рокендрол дебрите, продължавам с пълна пара.

# 94
И аз завърших Снежният човек. Много хубав криминален трилър. 5/5 ГР
Скрит текст:
Същите въпроси ме теразят и мен за Гъбаря, но явно беше персонаж "отвлечи вниманието"
Започвам Тайният живот на пчелите, но тази която имам е с много лошо качество. Миж ако може да ми я пуснеш в МБ  Praynig

# 95
  • София
Скай, прати ми мейл на ЛС и ще ти я изпратя в добро качество.

# 96
Прочетох "Моята орис" - 5/5
Ето отзива ми за книгата.

Започнах:

Heart Eyes

Скай, виждам, че Кали ще ти прати Пчелите   Hug

# 97
Чета "Чашата на призраците" на Пол Дохърти, с когото се "запознах" в края на миналата година и се харесахме  Laughing В GR книгата има нисък рейтинг, но на мен ми е много интересна.

Прочетох "Моята орис" - 5/5...

Случайно да я имаш в електронен вариант? Simple Smile

# 98
Здравейте ! Нова съм във форума но се включвам и аз Stuck Out Tongue Новата година започна с една любима книжка на Агата Кристи  16.50 от Падингтън

# 99
  • Belgium
Дохърти е готин, особено средновековните загадки с Хю Корбет  Heart Eyes

Миж, честит блог, не знаех, че имаш  Hug

# 100
  • Den Haag
Зори много се радвам, че започнах годината точно с тази книга, така ме е обзела, че нямам търпение да я отворя и чета с наслада. Само съжалявам, че е последна трета книга Sad. Друго се надявам Алиенде да се откаже от криминалния жанр и да напише още много такива прекрасни книги, защото за мен са като съкровища Simple Smile

Момичета препоръчайте ми книги свързани с Нидерландия, търся всякаква литература? Живо ме интересува всичко свързано с тази страна. Благодаря предварително   bouquet

Последна редакция: сб, 03 яну 2015, 16:57 от diana lobodova

# 101
Cool_witch, четох я на хартия  Hug
Няма я в ел-вариант ...

Лу, мерси  Hug Имам, но не пиша редовно в него  Laughing
Сега ще видиш ти като го комерсиализирам  tooth tooth tooth

# 102
И аз току-що я довърших. Определено за тази година си отбелязвам че трябва да прочета всичко негово до което се докопам. Просто си заслужава.
В МБ вече има и ''Хартиеното момиче".

# 103
Прочетох "Моята орис" - 5/5
Ето отзива ми за книгата.

Миж, и аз не знаех, че имш блог, но ми харесва. Чудно!

Щях да питам за мнение за "Моята орис" така или иначе, радвам се, че ти е харесала и я слагам в списъка за четене при мен.

# 104
Искате ли да си сложим на 1 стр. линкове към блоговете на някои от момичета, които пишат тук!? Peace

В момента чета "Ще бъдеш ли тук " на Мюсо.
Аз я завърших. С тази му поредна книга му ставам фен. Харесва ми напрегнатото очакване в книгите му.
На мен също ми хареса, повече от "Защото те обичам", може би и тъй като в "Ще бъдеш ли тук?" вече бях свикнала с автора (признавам, че нещо в стила му ме притеснява, но може да се дължи донякъде и на превода), съответно оценката ми е 5 (но ако трябва да съм точна 4,5), за разлика от първата, на която не можах да дам повече от 4 и не бях сигурна дали скоро ще ми се чете пак нещо от Г. Мюсо. Но някак си я посегнах пак към негова книга и не съжалявам, определно ще прочета и следващи, които ми попаднат.

Общи условия

Активация на акаунт