В момента чета... 35

• 49 061
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • ГОре на черешата...
Преди малко купих Калуня-Каля и я започвам. Тръгнах всъщност за друга/и книга/и, но предвид това че, и ММ, и големият син харесват такива книги, реших в полза на семейния съвет Wink.

# 76
  • на североизток от Рая
Преди малко купих Калуня-Каля и я започвам. Тръгнах всъщност за друга/и книга/и, но предвид това че, и ММ, и големият син харесват такива книги, реших в полза на семейния съвет Wink.

Имах желание да ти я пратя за прочит, но по-хубаво е, че ще я имате. Ще бъде оценена у вас, вярвай ми.

Освен `Богът на дребните нещ`а имам намерение да ти пратя още книги. Ще се чуем скоро, за да те питам кои искаш и да ти ги пратя. Като ще са мои и няма да бързаш да ми ги връщаш. Само си намисли какво ти се чете, от това, което знаеш, че имам, а и аз после ще ти направя разни други предложения.  Simple Smile

# 77
  • ГОре на черешата...
Нели, точно затова я купих - за да я имаме Peace. Ще се чуем Hug.

# 78
# 79
Честита нова година !

Благодаря за новата тема   bouquet

Аз продължавам и през новата година с "Невидимият мост" - Джули Оринджър

# 80
  • София
Започнах втората книга от историческата поредица на Робин Йънг, но за момента ще я оставя, нещо не ми потръгна.
Прехвърлих се на "Планината Грей" - да видим как ще се представи Гришам.

# 81
Днес започнах "Миниатюристът". На мен пък много ми харесва. Радват ме спокойствието, което ми носи и полъхът , който усещам от лекотата на действието. До 100-ната страница съм, но вече нямам търпение за развитието на сюжета. Дотолкова се прехласнах по историята на Нидерландия, с по-голяма точност Амстердам, че запознах да издирвам исторически филми за нея от края на XVII век, но не можах да намеря. Действието напомня театрална постановка, поради наличието на малко герои, едно място на действието и много диалози.
 След като я прочета цялата ще напиша обстойно ревю, но съветвам момичетата , на които им е харесала да не притъпяват своите усет и инстинкт, а да си я купят , защото е много отпускаща и водеща в едно вълнуващо време на разцвета на Нидерландия.

# 82
  • Belgium
"Миниатюристът" отпускаща?  Shocked

Ти се шегуваш. Книгата е мрачна и потискаща, каквато е била и атмосферата на прага на залеза на холандската империя. Но няма да издавам нещата напред, за да не ти развалям четенето.

Като я приключиш, ще ми е интересно да прочета окончателното ти впечатление. Независимо дали ще ти хареса или не, книгата е тежка и разкрива доста деформации на обществото от тогавашното време, най-вече краен религиозен фанатизъм.

# 83
Вени, ще ми е интересно да чуя мнението за Планината Грей. Загледах я, но имам други книги за купуване по-напред в списъка.
Аз продължавам с Central park.

# 84
"Миниатюристът" отпускаща?  Shocked

Ти се шегуваш. Книгата е мрачна и потискаща, каквато е била и атмосферата на прага на залеза на холандската империя. Но няма да издавам нещата напред, за да не ти развалям четенето.

Като я приключиш, ще ми е интересно да прочета окончателното ти впечатление. Независимо дали ще ти хареса или не, книгата е тежка и разкрива доста деформации на обществото от тогавашното време, най-вече краен религиозен фанатизъм.

Аз харесвам такива теми. А и съм атеистка, така че пряко религиозно няма да ме взриви. До неделя ще я прочета цялата и ще дам пълно мнение.  Thinking

# 85
Чета Морис Дрюон Удушената кралица. Четенето върви леко, но стилът на автора не е завладяващ. 3 от 5 звезди в ГР.

# 86
  • Belgium
То не става дума дали си религиозен или не, но хайде ще обсъждаме като я приключиш  Peace

Ellah, как ти се струва Мюсо?  Laughing

# 87
Хахахахахах какво да ти кажа, Лу... Можеш да ни кумуваш на сватбата Laughing
След това съм си заплюла Щиглецът, но тя ще е електронна. От такава тухла ще ми висне рафта.

# 88
  • София
Вени, ще ми е интересно да чуя мнението за Планината Грей. Загледах я, но имам други книги за купуване по-напред в списъка.
Аз продължавам с Central park.
Ще пиша щом я завърша. Не ми се ще да избързвам, но я почнах тази вечер и вече съм опаткала над 130 страници.
А пък аз ще чакам отзив за Сентрал парк, въпреки че вече няколко момичета се изказаха ласкаво.

Хахахахахах какво да ти кажа, Лу... Можеш да ни кумуваш на сватбата Laughing
hahaha това беше готино!

# 89
В момента чета:

Ще си я дочета, но...не съм впечатлена  Rolling Eyes Blush

Общи условия

Активация на акаунт