В момента чета... 35

• 49 144
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Завърших "Селцето" - много ми хареса,четох я с удоволствие. Преди малко започнах "Лисицата" на Галин Никифоров.

# 136
  • ГОре на черешата...
Прочетох Калуня-калЯ за два дни. Още не мога да намеря точните думи, с които да облека мислите си...мога да кажа само едно - прочетете я!

Сега се чудя какво да започна. Така като си гледам списъка, май ще е Даниела Сасердоти - "Отведи ме у дома". Но ще видим...

Хубава книга, на мен много ми хареса, както и Бди над мен на същата авторка.

# 137
  • Belgium
Allexiss видя ли сега защо се опулих като първочначално написа, че книгата е отпускаща?  Wink

Епохата обаче е крайно пестеливо щрихирана, никакви подробности не се научават за наистина интересните неща, което е голям минус на романа.

# 138
Лу,Акексис,благодаря за отзивите! Hug
Аз си я купих от панаира на книгата и ще я чета скоро.  Peace

# 139
  • Den Haag
Allexiss видя ли сега защо се опулих като първочначално написа, че книгата е отпускаща?  Wink

Епохата обаче е крайно пестеливо щрихирана, никакви подробности не се научават за наистина интересните неща, което е голям минус на романа.
Тези интересни неща има ли ги някъде другаде описани, в друга книга? Много ми се чете за Нидерландия Simple Smile

# 140
  • Бургас
Днес прочетох Преди да заспя - хареса ми.
Утре започвам Аз след теб.

# 141
  • Belgium
Нези, сподели после какво мислиш и ти за книгата  Laughing

diana lobodova, за сега не съм открила, а ми стана любопитно. Не ми се чете документалистика по въпроса, така че ще се разровя за добър роман, чието действие се развива в тази епоха и в тази страна. Ако открия ще споделя непременно  Peace

# 142
  • Пловдив
Започнах тази, Мери  Heart Eyes

Нези, Харем е прекрасна книга според мен.

# 143
Болна съм и за ден изгълтах Тайният живот на пчелите. Много ми хареса! Бих я наредила до Присмехулника,в библиотеката, а предполагам и Доматите и Слугинята. Ще ги прочета и тях в най-скоро време. Утре ще реша с какво да продължа. Мисля си за 22 ноември .... на Кинг.
Нели Географията е много мечтана от мен книга. Поздравления за избора!
Щастлива съм, че приятелка ми е намерила Калуня-каля в тяхната библиотека и в скоро време ще я прочета и аз.

# 144
Почивните дни ги прекарах основно в четене. Приключих годината с "Диви котки в кухнята" - Барбара Самюъл, и "Дъщерята на пеперудите" - Мери Алис Монро. Първата - непретенциозна, но много приятна книжка, добре написана. Пеперудите - прекрасна, остави ми много хубаво усещане, ще я запомня. Новата година посрещнах с "Щастливите хора четат и пият кафе", Анес Мартен-Люган - бозичка, но все пак я прочетох. Което обаче не направих с "Боровинков пай и солени целувки", Мери Симсис - трийсет страници ми бяха достатъчни, за да разбера, че не си струва да си губя времето. И накрая на поста - най-доброто Simple Smile. Току-що приключих "Джойленд" - Стивън Кинг, и... не ми се искаше да свършва. Когато прочетох предварителните анотации за книгата - духове, призраци, лунапарк, въобще не вярвах, че ще ми хареса чак толкова, но я започнах, защото много харесвам Кинг. Е, струваше си. Simple Smile

# 145
  • Den Haag
Лу благодаря, ще се радвам да споделиш ако откриеш нещо интересно  Hug

# 146
Приключих с моето разтоварващо четиво, прочетох я за няма и ден ... приятна беше  Peace
https://www.goodreads.com/review/show/1156398938

Сега ще се чудя какво ново да подхващам. Имам да чета "Погнусата" на Сартр, но май не ми се чете тя, точно защото ми е някак по задължение. Имам много нови книжки, много ме чакат на четеца, огромен избор в библиотеката ...  ooooh! newsm78

Препоръчайте ми нещо момичета, но не знам как да ви насоча какво искам - не знам нито какъв жанр ми се чете, нито дали искам да е сериозно и замислящо или бързо-вървящо и увличащо четиво ....  #Crazy Crossing Arms

# 147
  • Bulgaria
Честита нова година и от мен.Продължавам да чета Питър Мейл трилогията.Чели ли сте Френски уроци от същият автор ,както и книгата Уличния котарак Боб-Джеймс Боуен?

# 148
  • София
За много години, момичета! Hug

Записвам се със "Селцето" на Кир Буличов Heart Eyes.

Успоредно с нея започвам "Нарцис и Голдмунд" на Херман Хесе (след толкова силна препоръка на Bubbly за "Степния вълк", реших да се запозная с автора на книгата. Привлече ме този роман. Дано ми хареса!)

# 149
Няма да съжалиш за Аз съм пратеникът. Прочетох я на един дъх и определено много ми хареса. Малко фантастична на моменти, но много човешка.

Току що дочетох "Аз съм пратеникът" и много, много ми хареса Simple Smile. Заедно с "Човек на име Уве" се нареждат сред най-добрите книги, които прочетох за последните месеци. Силно послание, много вдъхновяващо, а и книгата е интересна и наистина се чете на един дъх.

Общи условия

Активация на акаунт