В момента чета... 35

• 49 163
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
На предишната страница съм писала за "Планината Грей".
Ако трябва да съм честна, Гришам има много по-добри романи, но пък ти тепърва ще го четеш, така че ти предстоят  Grinning.
Аз харесвам "Бялата къща" и "Да пропуснеш Коледа".Може би защото адвокатската тематика ми е малко далечна.

# 181
  • София
Чета Царска заръка - Николай Теллалов и много ми е приятна. Разбрах, че била продължение на някаква приказка „Да пробудиш драконче...“, която не съм чела, но ще поправя пропуска си. Препоръчвам на любителите на Хари Потър, предполагам че ще им допадне.

Освен това тези дни прочетох още две книги. Едната ме очарова, а другата ме убеди да не посягам повече към автора и. Слугинята е книга, която почувствах много силно, особено краят. Много човечна и смислена. На Юг от границата, на запад от слънцето пък ме отегчи сериозно. Някак повърхностна ми се стори.

# 182
Започнах Физика на тъгата, но ми се строи ужасна. Оставих я и сега се наслаждавам на Билбо Бегинс...

# 183
"Балада за Георг Хених" !!! Велика!
https://www.goodreads.com/review/show/1157655291
http://plantabook.in/%D0%B1%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B0-%D0%B7 … 0%BD%D0%B8%D1%85/

След този литературен шедьовър, който ме остави без емоции, които да дам в момента, може би ще започна нещо разтоварващо. Мислех за "Селцето" на Кир Буличов или "Сенки" на Джон Сол.  newsm78

# 184
  • Belgium
Приключих с Motley Crue - само ще кажа, че на неин фон всичката sick lit, заляла книжарниците е само бледа имитацийка  Mr. Green

Започвам нещо лекичко - "Когато кипарисът шепне", дано не се окаже бозица.

# 185
Надъхахте ме с мнения за "Снежния човек" и реших да си взема някоя от книгите на Несбьо за Хари Хуле. Кои други бихте препоръчали? Засега сякаш се спрях на "Фантом" и "Снежния човек".

Приключих с Motley Crue - само ще кажа, че на неин фон всичката sick lit, заляла книжарниците е само бледа имитацийка  Mr. Green

Laughing Laughing

# 186
Започвам нещо лекичко - "Когато кипарисът шепне", дано не се окаже бозица.

Ха' дано, ама надали ...  Joy
/Извинявай, Лу, не се сдържах  Hug /

Надъхахте ме с мнения за "Снежния човек" и реших да си взема някоя от книгите на Несбьо за Хари Хуле. Кои други бихте препоръчали? Засега сякаш се спрях на "Фантом" и "Снежния човек".

Снежкото, Пентаграма, Немезида, Червеношийката  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аз си чакам "Фантом"-а тези дни  Crazy Ще го видим като как ще е той  Hug

# 187
  • Кърджали
Започнах да чета "Отведи ме у дома" на Д. Сансероти. Обаче, липсват няколко глави и това ми развали удоволствието. Засега ще го зарежа май, докато намеря файл, който е пълен.
Сега съм пак в начална точка, гледаме се с таблета и се чудя какво да започна...

# 188
  • Belgium
Миж, няма какво да се извиняваш и аз имам известни съмнения, но след 440 страници тежко друсане, затвори и убийства и то съвсем реално случили се, ми трябва лека литературна реанимация  hahaha

# 189
  • Варна
Сафон - Сянката на вятъра - чудесно, разтоварващо, откровено и разсмиващо четиво.  Идва като сгряващо питие в студа.

# 190
  • Belgium
За почитателите на Сафон - нали знаете, че освен всичко друго той пише и барокова музика като саундтрак към книгите си?  Heart Eyes

Заслужава си да се чуе.

# 191
Здравейте Simple Smile
Отдавна не съм се включвала , но пък не съм спирала с четенето.Завърших годината с Кери на Стивън Кинг - може би очаквах малко повече от книгата ....
Преди време бях оставила недочетени "Гордост и предразсъдъци" и "Властелинът на пръстените " та сега преди да започна нещо нова ще се помъча да довърша тях, а след това съм хвърлила око на "Снежния човек "след толкова коментари и хвалби -нямаше как да не събуди любопитството ми Simple Smile

# 192
  • София
Не успях да дочета "Ева Луна" на Алиенде и преминах на "А планините ехтяха" на Хосейни.

# 193

На мен много ми хареса  Peace
Дано ти допадне и на теб  Flutter

# 194
Ако "Снежния човек" ти хареса, не пропускай и "Леопардът". Тя е следващата от поредицата и също е много добра. На мен ми е трудно да кажа коя от двете ми хареса повече.

Общи условия

Активация на акаунт