В момента чета... 35

• 48 861
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Толкова го хвалите, че няма как да го пропусна, започвам:
 Simple Smile

Приключих "Шутът на кралицата", много ми хареса, повече от "Другата Болейн". Направо не можех да я оставя тази книга. Ще почина малко от Филипа Грегъри, но нямам търпение да прочета "Любовникът на девицата". Жалко, че го няма на електронна, хич не ми се пипа хартиена, дано го качи някой през дова време Praynig

# 241
О, НСЧ, ще чакам отзиви за Снежкото!  Heart Eyes
Видях в темата за размяна, че търсиш книги на Филипката.
Мога да ти дам за прочит "Вярната принцеса"  Simple Smile

Аз започнах тази и неусетно глътнах 80 страници. Харесва ми за момента много  Simple Smile

# 242
За търсещите книги на Кейт Мортън- видях, че в Читанка в момента се сканира Забравената градина.

# 243
  • Варна
Започнах "Правек и други времена". Май не е моята абстракция това, за сега поне - твърде градска ми е натурата за този тип пейзажи. Да видим по-натам....

За Сафон искам да споделя леката си разочарование от тънката латино нишка дето се прокрадна в повествованието. Иначе романът е чудесен - мисля, че тази дума много му отива.

# 244
Лондонски мостове - Джеймс Патерсън

# 245
Мога да ти дам за прочит "Вярната принцеса"  Simple Smile...

Златна си  Heart Eyes като стигна до нея, ще ти пиша  Hug

# 246
Аз започвам Джеймс Ролинс - Невинна кръв.
Със сигурност ще ми хареса, няма негова книга да не съм харесала.

# 247
  • Пловдив
Започвам тази

# 248
  • София
Прочетох "После" и при все, че ми дойде в повече проникновено-тъжна, не мога да си изкривя душата и да кажа посредствена приказка за нея...  започвам "Сестра". Някой от челите я - толкова тъжна ли е и тя?

# 249
Маришка, "Сестра" е хубава книга. И аз исках да чета "После", но още не съм стигнала до нея. Ето какво бях писала за "Сестра" - https://www.goodreads.com/review/show/1113836650?book_show_action=false   Peace

# 250
  • Ямбол
Сестра за мен е слаба книга. Пълна загуба на време. 2 звезди съм дала аз в ГР.

Аз още чета "Невидимият мост". Много е хубава. Бавничко напредвам, че нямам много време, но иначе е страхотна.

# 251
  • на североизток от Рая
Маришка, и аз не мога да дам висока оценка на "Сестра". Е, грабва, натъжава, но те масово ги пишат вече така. Като еднотипни са ми вече книгите. Почти винаги са оправдават очакванията ми, но най не искам да усещам захаросани епизоди.

Аз прочетох преди малко "Пътят на Мури". Днес завърших  и "Хартиеното момиче".

# 252
Две звезди съм дала на Сестра т.е. съвършеното "нищо особено"... До момента не съм почувствала необходимост да посегна към друга книга на авторката, мерси много  Stop

# 253
Аз съм към края на Билбо Бегинс, но не ми хареса. Ще я дочета, за да знам какво се случва, исках да я видя преди филма, но ме разочарова.

# 254
  • София
Вчера почнах Мистър Мерцедес, не мога да се отлепя, чета във всяка свободна минута и съм я преполовила...  страхотна, но и друго не съм очаквала Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт