В момента чета... 35

• 48 835
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Реших временно /а може би и вечно - не знам, времето ще покаже  Thinking/ да поизоставя историята за корейската наложница в Китай и захванах "Мнима смърт"  Grinning
След 50-60 страници, глътнати неусетно със сутрешното кафе мога да кажа, че предусещам удоволствието, което ме чака, четейки тази книга, подобно хапването на цял белгийски шоколад  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 601
Прочетох на Крис Картър:
Скрит текст:
и
Скрит текст:

Чудя се дали да не започна :

Отзиви?

# 602
  • София
Отзивите за "Изворът" се люшкат в двата полюса - от "Много тъпа" до "Великолепна". Лично аз не съм я чела, но съм си я отбелязала за тази година, пък ще видя към коя група от мниния ще попадне моето.

# 603
На мен много ми хареса Изворът, за разлика от Химн.

Аз пък да попитам за Крис Картър, мисля, че е доста харесван в темата, какво ще ми препоръчате за запознанство с автора?

# 604
  • София
Подхванах "Състояние на страх" на Крайтън, но не ме увлече особено. Временно я изоставям и започвам "Калуня-каля". Имам големи очаквания, да видим Simple Smile

# 605
  • София
`FSS`, всичките му шест книги са готини трилъри. В този смисъл препоръчвам всичко на феновете на жанра  Grinning. Няколко от романите му се намират в електронен вариант и можеш да пробваш с тях за запознанство с автора.

# 606
Мерси, Вени  Hug.

# 607
  • София
За нищо! Сподели после дали ти е допаднал.

# 608
  • София
Споделете мнения за  Миниатюристът. Напоследък е доста известна и се чудя дали да я започвам.

Писано е по-напред в темата. На мен не ми допадна особено.

# 609
На мен много ми хареса Изворът ....
...
И на мен Peace, коментирала съм по-рано, да не се повтарям Peace

# 610
За "Изворът" мога да съм само с всички крайници "ЗА".

Книга за мислене, не е обичайното неделно, бързо вървящо четиво ...  Peace

# 611
  • Belgium
Споделете мнения за  Миниатюристът. Напоследък е доста известна и се чудя дали да я започвам.

Писано е по-напред в темата. На мен не ми допадна особено.

+1

# 612
  • София
Свърших с двете части на страхът на мъдреца на Патрик Ротфус... тъжна съм и останах с горчив вкус след тях, не заради самите книги, те са повече от прекрасни, но не бих подготвена, когато ги започвах, че това е трилогия, на която все още й липсва последната част... все още ми е трудно да го приема и преглътна, а книгата се очаква средата на годината, което  логично  ме хвърля към мисли, че у нас ще излезе най-рано в края й Cry Cry Cry

# 613
  • на североизток от Рая
Аз прочетох
 и отново съм възхитена от начина на изразяване на Кармен Мишу. Думите й топлят, попадат там, където трябва. 600 страници е книгата, голям обем, но нито за миг не изгубих интерес, не ми доскуча,  а това при малко книги го изпитвам. Усещането, което имах като четох "Нестинарка", си го припомних с тази книга. Силно я препоръчвам на всички, които харесаха "Нестинарка" и на тези, които мислят, че имат сходен с моя вкус.

# 614
Чудесна препоръка, Нели! Благодаря!
Аз чета Трънски разкази и съм очарована. На майка ми не и допадна диалекта, а аз бързо влязох в темпо и дори думите на автора взех да си ги преиначавам на диалект.

Общи условия

Активация на акаунт