Имам новина голяма - през СЕПТЕМВРИ 2015 г. ставам мама!

• 37 990
  • 724
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Момичета за жалост аз мисля,че при всяка, ще дойде периода на гаденето и кофти периода, затова нека сега се радваме Simple Smile

# 181
И аз подкрепям идеята за първа страница. Град Бургас, 27 год., втора бременност. Simple Smile

# 182
За пиенето, не мисля, че трябва да се притеснявате кой знае колко, освен ако по принцип не злоупотребявате с алкохол, какъвто случаят не е. Около празниците е така-всеки се отпуска, дори и да се е въздържал цяла година, но е въпросът от тук нататък да сме внимателни и да се грижим повече за себе си.

Аз искам да споделя, че си правих тест за токсоплазмоза, защото живеем с персийка котка. Резултатът е отрицателен 0,03 при минимум 0,90 стойности.

При първата бременност котката близо година беше "командирована" на друго място, но не смятам да постъпваме този път с животното толкова несправедливо и ще си е с нас.

Относно допълнителната информация за всяка една от нас - 35г., Бургас, втора бременност.

# 183
  • Варна
И аз имам коте, но няма да го махам, ще изследвам и себе си и него за всеки случай, няма смисъл да се махат животинките, ако няма нужда поне според мен Simple Smile

# 184
И аз имам котарак, порода Мейн Куун, и куче - Йоркширски териер. Чудесно се разбират със сина ми. Когато животните се ваксинират и обезпаразитяват редовно не мисля, че е проблем.

# 185
besyto и manince, станахме вече 3 от Бургас  Hug Много се радвам Simple Smile

При кой си следяхте предните бременности и сега решили ли сте при кой ще следите тази?

# 186
Добре дошли на новите момичета. Поздравления за точиците и сърчицата. Нека имаме само хубави новини. Моят преглед ще е в петък и нямам търпение. А се чувствам като HKI, в даден момент добре после ми става лошо. С миналата бременост се чувствах много зле и много повръщах. Трябваше да полежа малко в болница и след това нещата отминаха. Пожелавам ви хубав и слънчев ден.

# 187
Happy_ji, още не съм решила при кой ще се следя. Предната бях при Дорийска, но сега не мисля да съм при нея. Ще се радвам и вие да споделите Simple Smile

# 188
besyto, аз бях при Ризова. Доволна бях от нея, но не сякаш не искам да раждам в Черноморска и ще си избера някой лекар от Дева Мария.
За установяване на бременността отидох в Дева Мария и на смяна беше д-р Мирослав Минчев, хареса ми прегледа и отношението му, но още не съм прочела мнения за него и не съм решила Simple Smile
Следващият преглед за сърчицето мисля да отида в смяната на друг лекар и тогава ще преценя.

# 189
Здравейте   bouquet  Да се включа и аз в прекрасната тема, видях 2-рата бледа чертичка на 20.12 предколеден подарък Simple Smile ...на първи преглед ходих на 06.01 и се видя плодно сакче с миниатюрно ембрионче, вчера бях на 2-ри преглед...имаме си тупкащо сърчице  Heart Eyes бебчо е дълъг 5,8мм и отговаря на 6г.с и 5 дни, имам отлепване 8мм,но с времето трябва да се оправи. Пия утрогестан, неофолик мета, аспирин протект, и пренатал на Джеймисън. Втора бременност ми е..имам едно голямо бебе на 1г и почти 2м. ( ноемврийче 2013) Simple Smile Според цикъла трябва да съм в 9г.с , ноо овулацията ми е дооооста позакъсняла затова вместо термина да е 16.08 док. определи 01.09,но на другата консултация ще каже със сигурност. ММ (моя мъж) има рожден ден на 30.08 и се надява да му е подарък Grinning
Първата бременност си следих при Константин Петров ( София) и тази ще следя при него, не го сменям за нищо, много добър лекар!

Ето един календар който може да ви е полезен. Аз се следя по него.Повечето АГ също работят по него Wink
 http://www.ladypill.com/calendar.php

# 190
  • Варна
paulina7 Честито, всичко гледам,че върви чудесно при теб. Лека бременност.
И мен ми изписаха утрогестан , но вагинални и твоите ли са такива ?

# 191
K.Hristova Благодаря  Hug
Утрогестан е само един вид,но може да се пие, може и вагинално. Аз ги пия сутрин и вечер по 2, понеже съм сама с детето и няма кой да ме остави да лежа 3 часа Grinning  иначе през първата ми бременност ги слагах вагинално,но тогава цял ден подпирах дивана  Mr. Green

# 192
  • Варна
На мен ми каза вечер да слагам по две , ама сега като те слушам теб, не трябва да има движение ли  ? Ако реша да ги пия дали, ще има проблем или да се обадя ?

# 193
Здравейте   bouquet  Да се включа и аз в прекрасната тема, видях 2-рата бледа чертичка на 20.12 предколеден подарък Simple Smile ...на първи преглед ходих на 06.01 и се видя плодно сакче с миниатюрно ембрионче, вчера бях на 2-ри преглед...имаме си тупкащо сърчице  Heart Eyes бебчо е дълъг 5,8мм и отговаря на 6г.с и 5 дни, имам отлепване 8мм,но с времето трябва да се оправи. Пия утрогестан, неофолик мета, аспирин протект, и пренатал на Джеймисън. Втора бременност ми е..имам едно голямо бебе на 1г и почти 2м. ( ноемврийче 2013) Simple Smile Според цикъла трябва да съм в 9г.с , ноо овулацията ми е дооооста позакъсняла затова вместо термина да е 16.08 док. определи 01.09,но на другата консултация ще каже със сигурност. ММ (моя мъж) има рожден ден на 30.08 и се надява да му е подарък Grinning
Първата бременност си следих при Константин Петров ( София) и тази ще следя при него, не го сменям за нищо, много добър лекар!

Ето един календар който може да ви е полезен. Аз се следя по него.Повечето АГ също работят по него Wink
 http://www.ladypill.com/calendar.php

Честито Simple Smile))) Браво, че всичко върви добре.
Аз утре ще разбера дали при мен нещата са ок или не ..на този етап.. но не мога да се сдържа да не чета и питам междувременно. Та питането ми е-ти как разбра, че имаш късна овулация? Питам защото при мен първия кръвен тест от вчера е с доста ниска стойност и май единственото спасение е да се окаже, че и аз съм имала късна овулация. Естествено утре като пусна втори тест ще е най-ясно но до тогава......
Благодаря предварително.

# 194
Е даа...задължително 2-3 часа лежиш, нали ще изтекат като се размекнат Wink  затова щом ги слагаш само вечер...е добре точно преди сън, тъкмо цяла нощ ще си стоят на мястото. Ако предпочиташ да ги пиеш по-добре звънни да питаш дали има някаква съществена разлика в действието...или е просто въпрос на избор. Wink

Общи условия

Активация на акаунт