Имам новина голяма - през СЕПТЕМВРИ 2015 г. ставам мама!

• 37 768
  • 724
  •   1
Отговори
# 405
При мен проблемът е, че работя в малка фирма и шефката иска да ни пуска в не платен отпуск всичките, защото нямаме работа. И за това се чудя какво да правя и как да го измисля, така че да е най- добре за мен  #Crazy

# 406
Според мен намери счетоводител, който да ти даде съвет как да постъпиш.
Аз се записах днес на ЖК, със смесени чувства съм. Да се надяваме,че си внушавам и всичко е само в главата ми.  baby_neutral
Утре си пускам изследвания.

# 407
Здравейте и аз се включвам към вас. Вчера видях двете чертички. На 27 години съм, това ми е втора  бременност. В неделя съм на доктор, силно се надявам всичко да е нормално и добре. Имам момиченце на 4 години, с първата нямах никакви проблеми нито в износването нито с раждането. Надявам се и сега всичко да мине добре. Чувствам се добре, термина ми по калкулатор е 26-27 септември. Ще се радвам да си комуникираме, подкрепяме и споделяме!!

# 408
svilenaankova87 Добре дошла!   bouquet

Относно болничните, съвсем скоро попитах в една темичка "майчинството счетоводно" мисля и ми отговориха, че имаме право на 180 + 45 дневния, дано не се е променило това.. Praynig

Аз вече не издържам на работа, много ми е натоварено.. карам и нощни смени. Sad
Лошото е, че според мен трябва да съм на ЖК записана, че да ми дадат болничен, а като слушам как някои лекари записват от 3 месец на ЖК, ще трябва да си почакам още... Confused
Нямам търпение да изляза в болничен, не ми се работи, спи ми се, нямам никаква енергия.

Milena_10 Най - добре за теб е да излезеш в болнични, защото все ще взимаш някакви парички, а като си в неплатен... само осигуровки ще ти плащат, но няма да имаш доходи.

L0v3d Защо си със смесени чувства, към докторката ли?
Ооо и ти ли имаш коремче, мислех че само аз имам... и се чудех дали е от дебелина при мен. Joy
Четох, че на някои им проличава от 2-3 месец, на други чак 5-6.

# 409
Здравейте момичета, знам, че тук не е мястото и не знам дали се интересувате, но имам няколко аватари с подписи с бременни момичета, които ги подарявам. Може да си изберете, ако искате. Peace Може да го вземете цялото или само аватара - по ваш избор! Но моля ако някой си избере нещо да ми пише, за да не стане объркване и после няколко човека да имат едно и също. Лека бременност!  Hug
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 20 яну 2015, 14:30 от Sweety ஜ

# 410
Добре дошла, мила!
Сисинка,според мен е добре да идеш при личния и да го обсъдиш с него. Кажи му,че искаш да излизаш вече в болнични и тн. Ти насочила ли си се към АГ за ЖК?
Иначе аз  съм смесени чувства  защото лекаря се държа малко грубо. Е,че аз съм по-чувствителна и очаквам да е супер ентусиазиран като мен и тн. е факт. Но все пак. Не ми каза кога би трябвало да ми е термина, само каза "септември ще раждаш". Като му казах, че усещам "дърпане" на корема каза " а, то бебето ти е още в гащите" ??? Сега, като мина малко време от прегледа съм по-спокойна, но само аз си знам какъв рев му дръпнах вкъщи. Даде ми в ръцете една брошура на някаква добавка (после ще почета в нета за нея) и каза да пия по едно на ден от нея. Обясних,че пия неофолик + пренатал. Директно ми каза да ги спра и да почвам това, което ми казва. Казах, че имам апетит и си хапвам, а той каза, че дърпането било от това, че съм яла??? За витамините каза ако искам да ги спра, а ако не искам да изкарам една опаковка и да ги спра.
Явно просто той е някакъв темерут, отидох при него, защото се води най-добрия в града. Всички,които съм питала за АГ в града ни само него хвалят.Личната ми - също. Нали знаеш, в малкия град всичко се знае. Но аз съм прекалено емоционална за такъв тип темерути.
Та така.
Но да се похваля - днес си поръчахме матрак, намерихме страхотна промоция - матрак с подарък подматрачна рамка + 2 възглавници. В събота ще пристигне.

# 411
Важното е да е добър специалист, ти винаги можеш да отидеш някъде на частно да те видят на ехо и пак да питаш каквито въпроси имаш.
Сега сме по - чувствителни, поради бременността, и аз се ядосвам много и се изнервям, а и често ми се плаче..

Иначе и аз снощи не можах да спя, събуждах се няколко пъти до 00 и после се въртях по 1 час.. обаче днес следобед си подремнах 2 часа.
Също и мен ме дърпа корема. Confused

Избрах си уж лекар за ЖК, но е много рано още да ходя - имам само седмица закъснение и мисля да отивам на 27ми, тогава ще имам 2 седмици закъснение.
Дано всичко е наред и ми дадат болнични, ако не ще сменя лекаря.

Момичета в Бургас са обявили грипна епидемия и се очаква във Варна и други градове. Пазете се.
Когато има грипна епидемия по прицип няма ЖК.

# 412
Сисинка, много ми е приятно да чуя мнението на безпристрастен слушател относно лекаря ми,благодаря  Hug
Благородно ти завиждам, че си имала възможност да спиш следобед. Аз само се ядосвам на себе си - само с ММ сме, но нещо не мога да си организирам времето.  Crazy
Малко остана до прегледа ти, стискам палци  Hug
Ох, това за грипа е много неприятно, аз работя в офис-каса, постоянно се дърпам назад като почне да ми се "навира" някой клиент.  Shocked Ще се пазим повече и така. На мен личната ми каза да ограничавам посещението на места, на които има много хора.
Ето един полезен линк от мен - http://problem.framar.bg/%D0%B1%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0 … %D1%86%D0%B8.html
allana, решила съм другия път ММ да е с мен, да видим тогава как ще се държи.  Hug

Последна редакция: пн, 19 яну 2015, 20:22 от L0v3d

# 413
Ооо и ти ли имаш коремче, мислех че само аз имам... и се чудех дали е от дебелина при мен. Joy
Четох, че на някои им проличава от 2-3 месец, на други чак 5-6.
Аз имам корем, който според мен отговаря на 4-5-ти месец. Днес една позната ме попита дали не съм бременна  #Crazy
Случвало ми се е и друг път така много да се подува от задържане на вода и да изглеждам като в напреднала бременност, а на всичкото и отгоре е някак оформен сферично, а не като просто от дебелина  Joy
Не ми се мисли на какво ще заприличам по-нататък Simple Smile

L0v3d, аз хич не ги обичам такива "остроумни". Със сигурност има достатъчно добри доктори в града ви и без да се правят на интересни с груби реплики.

# 414
allana
Днес ходих да си купувам нови панталони и си взех едни по - разтегателни, че този пуст корем..
Взех си и пижама с 1 номер по - голяма, защото иначе усещам, че ако ми е точно след има няма месец няма да ми става. Joy
Миналия месец си взех един черен панталон и сега ми стиска на корема и не ми е комфортно да го нося.

L0v3d В крайна сметка ако продължава да се държи кофти, отиваш при личната и взимаш ново направление за ЖК и го сменяш.
 Hug

# 415
Здравейте бъдещи мамчета!!!
Включвам се в темичката с термин 15.09.2015 г.!
Втора бременност ми е и засега всичко е наред!
Леко бременеене на всички,а за фигурата не се тревожете-важно е децата да са здравички Simple Smile!!!

# 416
Здравейте и от мен, скоро разбрах, че септември ще се появи на бял свят още един член на семейството...Термин на 17 септември за сега.Утре съм на лекар за пръв път, не мисля че ще чуе сърдечен ритъм в края на 5 седмица, но започна да ме боли корема от два дни, като се поизморя вечер и искам да ме поуспокои дали е нормално. Ще се радвам да си споделяме тревогите и радостите през следващите месеци.

# 417
 migton, Sl.Stoyanova Добре дошли!   bouquet

migton Пиши моля те, какво ти е казал лекарят, защото и аз чувствам понякога болки, но не съм била на лекар (и аз съм в 5г.с).

# 418
И аз усещам от време на време леко придърпване,чак неделя съм нс лекар, но вчера попитах личния, а и мои приятелки споделят, че било нормално.  Аз го отдавам на факта,че ми е втора бременост и матката е по- отпусната.Дано да е това и всичко да е ок.По скоро моето не е болка, а придърпване.

# 419
И аз имах такива придърпвания, но отминаха. Аз все още си ходя болна, но добре че съм на работа, а не съм си вкъщи, че щях да разболея малкото. Ние утре летим и се надявам да се пооправя и да си изкараме чудесно. Simple Smile
Беше станало дума за вдигане на тежко. Е малкото все още мрънка да го нося от време на време и при мой отказ се тръшка и започва да реве. Не знам как ще се оправям д него, а въобще не е лек - 17 кг Sad Е онзи ден бях се натоварила с две торби от магазина и той като писна да го нося...надявам се скоро да разбере, че мама вече не може да го носи Wink

Хубав ден

Общи условия

Активация на акаунт