Имам новина голяма - през СЕПТЕМВРИ 2015 г. ставам мама!

• 37 733
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
  • Северо=Западналия край
Добре дошли!  bouquet

ateto Виждам, че имаш лентичка с диета, сигурно знаеш, че не е хубаво да пазиш диета като си бременна, особено пък ако имаш анемия.  Hug
Тази диета е зарязах точно заради анемията, чудно, аз не виждам лентичката, мислех че съм я махнала.  Sad

# 616
Pepsilight Мерси.   bouquet

ateto Аз я виждам лентичката.

# 617
Здравейте мами, мина първият ми преглед. Видях ме плоден сак 3 мм. лекаря каза, че рано съм отишла и другата седмица пак ме вика. Каза, че не е извънматочна, което ме тревожеше, макар че не съм напълно спокойна самата точица не беше на средата на матката а, по към края. И се филмирах да не е сакчето в края на тръбата, незнам филмирам се, би трябвало да вярвам на доктора все пак е най-големия специалист в окръга. Човека каза вътрематочна. Извинявам се трябваше да споделя с някой тревогите си!!!

# 618
Спокойно, не се притеснявай. Те така правят снимката - в десния край. Това се води централно разположено. Всичко е наред, не се тревожи  Hug Докторът щеше да ти каже, ако това беше проблем. И аз съм се чудела защо казват централно разположено на това, дето се вижда в дясната половина на снимката, но явно те си знаят.

# 619
Благодря за успокоението allana Hug точно в десния ъгъл е сакчето, затова ми се видя толкова в края.

# 620
И моето се вижда в края..

# 621
Благодаря ти sisi.

# 622
Vi_ta не се отчайвай, трябва да вярваш че всичко ще е наред. Мисли позитивно и вярвай. Смени лекаря, чуи и друго мнение.
Има ли мами от Пловдив?

# 623
mishi , аз съм от Пловдив. Ти записа ли се на  ЖК?

# 624
Още не съм се записала за ЖК. Било рано казаха, на следващия преглед ще видим. Някой лекари записват около 12 г.с. Въобще не знам кога трябва да се запишем за ЖК, личната ми даде вече направление.   

# 625
Още не съм се записала за ЖК. Било рано казаха, на следващия преглед ще видим. Някой лекари записват около 12 г.с. Въобще не знам кога трябва да се запишем за ЖК, личната ми даде вече направление.   
Здравейте,аз съм в 5 седмица и се записах на ЖК.На 24.01 ми беше първият преглед.Рано е още за сърчице,на прегле съм 03.02.Много се тревожа от днес тъгвам по изследвания имам проблеми с щитоводната жлеза.трябва през цялата бременност да се следят хормоните.Преди 6 м.имах мисед и сега.....незнам надявам се всичко да е наред.Имам голямо доверие на Д-р Иванов .Рядко пиша тук.Чета ,но не много,защото се заглеждам и в други теми,а там пишат понякога страшни случки. Hug на всички.

# 626
Здравейте мами,
Ауууууууууууу,колко много сте изписали... Heart Eyes
Радвам се,че се "множим"... Laughing
Аз днес следобед съм при лекарката за сърчице...Надявам се всичко да е наред.ММ иска да идва с мен на всяка консултация,което смятам,че е много хубаво... Blush
Гаденето при мен е почти целодневно и някак вече като че ли свикнах с него.Иначе за спането-заспивам по-рано от преди,но...В 8 най-късно съм на крак.ММ каза:"Луда работа". Joy Все пак преди спях по 10-12 часа и си лягах около 12-1,а сега...Прибирам се от работа 21:30 и в 22 вече съм отнесла плувката(на дивана Embarassed)
Да попитам нещо-мога ли да си сменя гинеколога,който ми наблюдава бременността без направление от ЛК?

# 627
Здравейте мами! Не съм много редовна в писането, но пък в четеното съм постоянна. Повечето вече сте били бременни и определено сте по наясно с нещата.
Аз също исках да ви питам за това подуване. Предните две седмици бях почти през цялото време с гадене и не приемах никаква храна, от там отслабнах с 6 кг, и все още не мога да ги възстановя. Но въпреки това коремът ми е направо щръкнал, като напреднала бременност, а съм едва в 9 седмица. Чудех се дали да не взема някакви ензими храносмилателни, на билкова основа, естествено (защото пък и имам друг проблем стомашен, не посещавам 00  Embarassed )
Иначе започнах да закусвам мюсли с кисело мляко, дано да има ефект.

Хубава седмица ви желая на всички!  Hug

# 628
Здравейте мами! Не съм много редовна в писането, но пък в четеното съм постоянна. Повечето вече сте били бременни и определено сте по наясно с нещата.
Аз също исках да ви питам за това подуване. Предните две седмици бях почти през цялото време с гадене и не приемах никаква храна, от там отслабнах с 6 кг, и все още не мога да ги възстановя. Но въпреки това коремът ми е направо щръкнал, като напреднала бременност, а съм едва в 9 седмица. Чудех се дали да не взема някакви ензими храносмилателни, на билкова основа, естествено (защото пък и имам друг проблем стомашен, не посещавам 00  Embarassed )
Иначе започнах да закусвам мюсли с кисело мляко, дано да има ефект.

Хубава седмица ви желая на всички!  Hug

Моята ЛЛ ме посъветва за ходенето до 00 сутрин да закусвам овесени ядки с топла вода и мед...НЕ ми се отрази добре и се отказах.После гинеколожката ми изписа едно сиропче,ако проблема се задълбочи.Слава богу,това не се случи и сега си ходя нормално вече...
А само ако знаете как съм разгоненааааааааа  Embarassed
Като маймуна в размножителния период  Crazy

# 629
Добро утро,мамчета!!!
Хубава седмица на всички!!!

Общи условия

Активация на акаунт