Имам новина голяма - през СЕПТЕМВРИ 2015 г. ставам мама!

• 37 739
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте, мами
радвам се за всички сърчица Simple Smile
имам въпрос кога се правят БХС и ФМ в коя седмица ?

К.Hristova най-рано БХС и ФМ се прави между 11 и13 г.седмица ..аз ще ги правя в 12  за тогава съм си записала час.☺

# 601
  • София
K.Hristova, на бланката ( от МД София) пише: 11-13+6 седмици, размери 41 до 79 mm! Пиша ги, защото мен с предишната Б ме върнаха първият път за малки размери на бебо, а си бях в посочените седмици ( имах разминаване, както и сега имам на г.с. по ПМЦ и  тези на размери). Затова лекарят ще ти каже, кога горе долу да отидеш. Btw, сега си запазих час и жената на информация ми каза, че в 11 г. с. Било рано : newsm78 и пак да попитам лекарката кога точно да отида. Това за БХС, фетална не съм правила ранна миналият път, а сега е заедно с БХС (направо в болницата, в която мисля да се следя ги правят, а не в МД София, където ходих миналия път)

# 602
Vi_ta, съжалявам, мила  Hug
Успех следващия път, често срещано е, добре, че си се изчистила сама. Продължаваме напред  Hug

# 603
Здравейте и от мен Simple Smile Тази седмица имах мнооого работа и нямах време да пиша, а от петък вечерта малкия е болен, с Т Sad
Иначе сега съм на вълна лимони...много ми се ядат. Сутрин съм много добре, нищо не ми се яде, свежа съм, все едно нищо ми няма. Преди работа хапвам няколко лъжици кисело мляко, колкото да не е без нищо, ноооо следобед към 2-3 часа се почва...гади ми се, спи ми се...ужасно се чувствам /като парцал/. Успокоявам се, че скоро ще свърши, с предната бременност в 12 седмица вече бях супер Simple Smile
Кафе не пия, но не ми се и пие.
И моя корем е пораснал, закопчавам си полата, обаче ми стяга и предпочитам да съм с откопчано копче Simple Smile Според мен си личи корема ми, според останалите - не Simple Smile
Много се радвам, че с всеки ден се увеличаваме. Прегръщам ви всички и дано няма повече напуснали  Hug
Vi_ta, и аз съжалявам, но скоро ще се появи вашето бебче  Hug

Приятен ден на всички! Навън изглежда страхотно време, който може да излиза на разходка...ние ще се гледаме вкъщи с болното ми човече...

# 604
Vi_ta, много съжaлявaм. Знaм колко е тежко! Стискaм пaлци бързо дa се възстaновиш и много скоро дa ни се похвaлиш Wink
Happy, и моето дете е болно - педиaтъркaтa вчерa кaзa вирус. Много сa жaлни кaто сa болнички Sad бързо дa се опрaвят всички мaлчовци!

# 605
Момичета, аз се чувствам ужасно. Събуждав се, защото ми се гади. Нощем ми се гади. Като стана и до обяд съм "парцал", следобед малко ми просветва, и вечерта пак зле... вече трети ден съм така.
Храна да не виждам. Вчера бананите бяха безобидни, днес обаче и от тях ми се гади Sad
Любимото ми кафе е забутано в дъното на шкафа... направо не издържам с това гадене, а трябва и детето да гледам  Confused
Предната бременност не помня тооооолкова да ми е било зле.
Иначе по темите:
коремът ми го чувствам все подут. Реално не ми стягат панталоните, но чувствам, че всичко ми пречи и стяга.
Ранна ФМ мисля да правя, но БХС мисля да го пропусна.
В сряда вече съм на лекар и да видим какво ще каже. Вече съм нетърпелива, дори и детето се вълнува, че доктора ще му покаже малката точица Simple Smile
Приятна неделя от мен!  Аз май и днес ще лежа...

# 606
Здравейте и от мен,момичета!
Vi_ta, имаш силна прегръдка от мен! Сигурна съм,че твоето Чудо предстои и ще се случи съвсем скоро  Hug
Аз съм горе-долу добре. Днес за първи път от много време почиваме и двамата с ММ и ми е много хубаво. Имам чувството, че само работя и спя, нямам никакви социални контакти. Хората край мен са все болни, а нали трябва да ги избягвам:( Мисля,че постоянно ми е ниско кръвното, защото главата ми е замаяна, но гледам да не се вдлъбявам в мисли, а да пия повечко вода.
Хапвам си, но гледам да не прекалявам. Не е толкова апетит, колкото... " да си хапна".
Ям на малки порции,за да не ми става тежко на корема  Blush По принцип съм сладкохолик, но сега изобщо не ми се яде. Знам, че е полезно да хапваме повечко плодове и зеленчуци, но грам не ми се ядат. Така като чета, май не съм сама с предпочитанията си  Hug

# 607
Vi_ta Много съжалявам. Сигурна съм, че съвсем скоро ще влезеш тук да се похвалиш. Hug Hug

На мен ми е много мързеливо, откакто забременях нямам желание и енергия за нищо. Нито ми се готви, нито ми се чисти, нито ми се излиза с приятели...и както  L0v3d  наистина ме е страх, да не се заразя, защото всеки киха и кашля.
За съжаление ходя на работа постоянно, готвя и чистя у нас.. няма как, само дето почти не излизам навън, дразни ме и че навсякъде се пуши и макар да бях пушач до преди година, просто сега ми става гадно от дима, заради бременността.

Освен кисело мляко ми се хапват много сандвичи и готвено, супички, за съжаление изобщо не ми се ядат плодове и зеленчуци, най - много с някой банан да се прежаля.

# 608
И нa мен не ми вървят плодовете... зеленчуци ми се хaпвaт, но сa ми кaто плaстмaсови в моментa, зaтовa и тях пропускaм.

# 609
  • София
Здравейте! Аз видях двете чертички днес. Имам и един Калоян на 2г и 4мес. За термин не мога да кажа, защото аз съм с много късна овулация. Предния път както и сега ПРМ ми беше на 4.12. и така термин беше 11.9., но по ехограф беше 28.9. и той се роди на 23.9. В четвъртък съм на лекар и ще видим. Сега ми е още странно.

# 610
  • Северо=Западналия край
Хайде и аз тук, така или иначе е още рано да се разгласява на околните около мен поне тук да се похваля! Имам един пораснал хулиган на 8, дано да ни се роди през септември и една принцеса. Още не съм ходила на лекар, иска ми се да изчакам макар че ме притеснява една анемия която имам. Желая на всички леко бременеене! smile3503

# 611
Добре дошли!  bouquet

ateto Виждам, че имаш лентичка с диета, сигурно знаеш, че не е хубаво да пазиш диета като си бременна, особено пък ако имаш анемия.  Hug

# 612
  • Варна
Здравейте и от мен!

Добре дошли на новите момичета!  Hug

Vi_ta, съжалявам, че при теб нещата се развиват по този начин. Вярвам, че е за добро и скоро ще имаш една прекрасна бременност.

Феталните морфологии ще ги направя и трите, както и с предните две бременности. Убедена съм, че има защо и правя най-доброто за мен и семейството ми.

Все още не е започнало гадене при мен, но по спомен си мисля, че ми е рано и само се моля този път да ми се размине. На мен ми се гадеше от кафето и в един момент го спрях. Нямала съм храни, които да съм предпочитала, но пак започнх да понасям кисело, а по-принцип не обичам. И затова си мисля, че ще имаме пак момче.  Joy

# 613
Pepsilight При кой лекар ще се записваш на ЖК?
 Hug

# 614
  • Варна
При д-р Максим Яков, той ми прави и второто секцио.

Общи условия

Активация на акаунт