"Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 137-ма тема

• 43 198
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
# 136
Стига мята тез красоти да ме разсейваш............... Crazy Crazy Crazy Crazy А я сподели нещо за преводчето на 52 еп......... Praynig Praynig Praynig или викаш празниците не са свършили още................. Mr. Green

# 137
Стига мята тез красоти да ме разсейваш............... Crazy Crazy Crazy Crazy А я сподели нещо за преводчето на 52 еп......... Praynig Praynig Praynig или викаш празниците не са свършили още................. Mr. Green

Нали си свежарка, ще понесеш красотите   Party Party Party Joy Joy
В празничните дни само получавам преводи, не давам нищо  Mr. Green Mr. Green

# 138
Знаех си ,че така ще ме отсечеш.......... Joy Joy Joy Joy Joy Joy и що за петък е това.......... Crossing Arms Нейсе.................ще гледкам 54 с рус. субки и кротичко ще си чЕкам............ Wink

# 139
  • София
Знаех си ,че така ще ме отсечеш.......... Joy Joy Joy Joy Joy Joy и що за петък е това.......... Crossing Arms Нейсе.................ще гледкам 54 с рус. субки и кротичко ще си чЕкам............ Wink

И аз се зареждам да гледам  Hug

Вчера гледах гала-концерта на фигуристите и си мислех, че и това може да е забавило превода на руски  hahaha hahaha hahaha Вече тотално изперках от чакане  Joy Joy Joy

# 140

И аз се зареждам да гледам  Hug

Вчера гледах гала-концерта на фигуристите и си мислех, че и това може да е забавило превода на руски  hahaha hahaha hahaha Вече тотално изперках от чакане  Joy Joy Joy
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 141
Бризчееее, незнайно по каква причина на ЛС ми изписва това  Shocked

Скрит текст:
Не е намерен потребител '**morski_briz**'.

Че и в червено  Shocked За сефте ми се случва  Joy Joy Joy

Скрит текст:
Точно това е.  Hug Hug Hug Благодаря ти!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Пиши другия път на кого е репликата само с първата буква и не се мъчи да следиш минутките.  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes

Hug Hug Hug

# 142
  • Варна
Ами нека им липсва потребителя,  hahaha hahaha hahaha hahaha ! На когото му требЕ лесно ще го намери- цЕЕЕЕЕл ден виси у Меджезира. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
 С минутки ми е по-лесно- не помня имена и ще взема пак батко ти Кенан или някой друг да го прекръстя и ще искате да Ви черпя тука като кръстница  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 143
Ами нека им липсва потребителя,  hahaha hahaha hahaha hahaha ! На когото му требЕ лесно ще го намери- цЕЕЕЕЕл ден виси у Меджезира. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
 С минутки ми е по-лесно- не помня имена и ще взема пак батко ти Кенан или някой друг да го прекръстя и ще искате да Ви черпя тука като кръстница  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

О.К. както ти е лесно.   Peace  love001  love001

# 144
Днес съм като леличка в градинката  Mr. Green Mr. Green

Разпределението на превода е за видеото от линка под него. Има разминаване с това в YouTube, затова моля ви - спазвайте тези минути.   Peace Peace
Иначе зейват едни дупки, които после Ани трябва да си губи времето да запълва, а другаде се презастъпвате.
Моляяяяяяяяяяяяяя  Naughty Naughty

# 145
Скрит текст:
Ето го разпределението за 54-и. Вайййй, чок навалица  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Дано всички го видите, че не приемам извинения.  Naughty Naughty  Преводите в моята кутия, най-късно до понеделник  Mr. Green Mr. Green
Ади- колай гясин!  Joy Joy Joy Joy

Бризче# 1-7

Бела# 7-14

Пепи# 14-21

viv4o# 21-28

Ася# 28-35

Пепи# 35-42

Валя# 42-49

Ани# 49-64

Ники# 64-79

Дани# 79-94

Рени# 94-109

Вени# 109-123

Дани# 123 до края

Ето ви и видеото  Hug Hug Hug

http://tranzit.dir.bg/load.php?id=SWlaobC7fOlD4cNR2160459

Опаааа, нЕкои имена се дублират   Laughing Laughing Аз  последното Дани ли съм  ?  Саол!  Hug Hug Hug

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Wink Wink

Опаааа, и двете си.  Mr. Green Joy Joy Joy Joy    Така е щото си връзкарка   Mr. Green Mr. Green Пепи и тя  Joy Joy Joy    И вече е готова и с двете си части  Party Party Party Heart Eyes  
Не знам, оплакванията към Ани, аз само го копнах  Mr. Green Mr. Green

Joy Joy Joy  Аааа, така ли  Grinning   ОК! Проблем йок  Peace  Ама - ярън  Grinning  ,щото имам гости пак Wink
  Браво на Пепито  Peace, пъргавелка .

Тази вечер в колко часа започва спешъл серийката ,в 22.30 ли беше? Не можах да намеря  разписание в Стар ТВ  Rolling Eyes

# 146
# 147
# 148

Добра вечер , момичета!

Може ли да ми дадете линк за vk.com  и да питам след регистрация ли се ползва сайта?

# 149
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

Нека 2015 е спокойна, щастлива и богата! На цялото ято да донесе щастие и късмет!
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug

А за ПО и целия екип да е още по-успешна и ползотворна.  Party Party Party Party

Общи условия

Активация на акаунт