"Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 137-ма тема

• 42 227
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
Това било ново  newsm78

до тази снимка е сложена тази, която е сложила Дани. И за нея пише, че е нова. Даже някой е писал, че е от снощи  Joy Joy Joy а Дениз  писала ( за снимката от Дани), че била казала в онази нощ (не разбирам за коя нощ става въпрос) когато златното трио се забавлявало, ще има много снимки, които ще видим. (ще излезнат о-късно  newsm78)
гоУема конспирация  Joy Joy Joy Joy

# 16
Това било ново  newsm78

до тази снимка е сложена тази, която е сложила Дани. И за нея пише, че е нова. Даже някой е писал, че е от снощи  Joy Joy Joy а Дениз  писала ( за снимката от Дани), че била казала в онази нощ (не разбирам за коя нощ става въпрос) когато златното трио се забавлявало, ще има много снимки, които ще видим. (ще излезнат о-късно  newsm78)

Ти не четеш ли, яяяя  ooooh! ooooh! ooooh!  как ще е ново, от преди година е  ooooh! ooooh!

# 17
Това било ново  newsm78

Ти не четеш ли, яяяя  ooooh! ooooh! ooooh!  как ще е ново, от преди година е  ooooh! ooooh!

hahaha hahaha hahaha абе този до Чачо ми се стори познат, ама де да знам  Joy Joy Joy Joy

# 18

Старо, ново  Rolling Eyes  Според мен не е ново и е почивка по време на снимки .
  Ча, Танер и...  Дженк  newsm78  Танер сме го виждали с това блузе  Peace

Hug Hug Дании, не пише ли нещо там, откъдето си я взела?  newsm78

Скрит текст:
Аби си тръгва днес от Баку. Според мен от петък са на работа.  Laughing
за РД-тата  Joy Joy Joy И вчера честитиха на Хазарче  newsm78 даже повече бяха честитките. И днес има .. не знам, аз вече се обърках кой кога е роден.  Joy Joy
Да са живи и здрави!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Пишеше, но вече не пише   Rolling Eyes   Нещо  от рода " еркек гедже в ресторант ,аджеба ?"  Grinning

# 19
Това било ново  newsm78

hahaha hahaha hahaha абе този до Чачо ми се стори познат, ама де да знам  Joy Joy Joy Joy

Виж кога е качена тук   Crossing Arms Crossing Arms

https://www.facebook.com/CagatayUlusoyGreekFanClub/photos/a.3469 … ype=3&theater

# 20

Старо, ново  Rolling Eyes  Според мен не е ново и е почивка по време на снимки .
  Ча, Танер и...  Дженк  newsm78  Танер сме го виждали с това блузе  Peace

Hug Hug Дании, не пише ли нещо там, откъдето си я взела?  newsm78

Скрит текст:
Аби си тръгва днес от Баку. Според мен от петък са на работа.  Laughing
за РД-тата  Joy Joy Joy И вчера честитиха на Хазарче  newsm78 даже повече бяха честитките. И днес има .. не знам, аз вече се обърках кой кога е роден.  Joy Joy
Да са живи и здрави!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Пишеше, но вече не пише   Rolling Eyes   Нещо  от рода " еркек гедже в ресторант ,аджеба ?"  Grinning

Hug Hug Hug Явно Селим, Мерт и Яман са били на вечеря  newsm78 newsm78 Поне така разбирам аз.  newsm78

Това било ново  newsm78

Виж кога е качена тук   Crossing Arms Crossing Arms

https://www.facebook.com/CagatayUlusoyGreekFanClub/photos/a.3469 … ype=3&theater

аз с фейса не се занимавам яяяяяяяяя  Naughty Naughty тъп ми е.  hahaha hahaha hahaha

# 21

аз с фейса не се занимавам яяяяяяяяя  Naughty Naughty тъп ми е.  hahaha hahaha hahaha

И на мен ми е тъп, ама там я намерих с дата  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 22
# 23

Flutter Flutter Flutter Flutter Flutter Flutter Flutter

Любим момент от старите ленти  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 24
# 25

Flutter Flutter Flutter Flutter Flutter Flutter Flutter

Любим момент от старите ленти  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 26
  • близо до брега на морето
Ани,един чичек олд-ама голд Laughing

# 27
 Hug Hug Hug Този профил в Инстаграм е първоизточника на онази снимка от ресторанта.  Peace
момичето пише, че нейна приятелка, вчера (даже снощи) видяла Чачо в този ресторант с Танер и Баръш.  Mr. Green
тук също коментират снимката. Даже има предположения, че е от същата вечер от която е тази снимка с охранителя, но май дрехите на Чачо са различни.
Повечето (и аз също) смятат, че снимката от последните сетове.  Peace няма никаква логика на НГ този ресторант да е толкова пуст  Joy Joy освен това Чачо да кара НГ с Баръш  (той пък да си е оставил реалното семейство заради сериалното  Joy Joy) и Танер.  Peace освен това липсват Брадаткови.  Naughty Naughty Това е абсурдно  Naughty Naughty Naughty на НГ да не са с наЩУ.  Joy Joy Joy Joy

# 28
Ани,един чичек олд-ама голд Laughing

Мимка  Crazy Crazy Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

# 29
Hug Hug Hug Този профил в Инстаграм е първоизточника на онази снимка от ресторанта.  Peace
момичето пише, че нейна приятелка, вчера (даже снощи) видяла Чачо в този ресторант с Танер и Баръш.  Mr. Green
тук също коментират снимката. Даже има предположения, че е от същата вечер от която е тази снимка с охранителя, но май дрехите на Чачо са различни.
Повечето (и аз също) смятат, че снимката от последните сетове.  Peace няма никаква логика на НГ този ресторант да е толкова пуст  Joy Joy освен това Чачо да кара НГ с Баръш  (той пък да си е оставил реалното семейство заради сериалното  Joy Joy) и Танер.  Peace освен това липсват Брадаткови.  Naughty Naughty Това е абсурдно  Naughty Naughty Naughty на НГ да не са с наЩУ.  Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Чачо на НГ с Танер и Баръш  hahaha hahaha hahaha hahaha
Ей, кво ли не измислят, само да не е някъде със Серенай  Joy Joy Joy Joy

Снощи имаше снимки на Баръш и семейството му в Инст  Peace

Общи условия

Активация на акаунт