"Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 137-ма тема

• 43 257
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Ивче Hugкато писа че не щеш годеж (сетих се за тяхната вечер на къната) hahaha hahaha hahahaи си ги представих hahahaепси кукош  hahaha hahahaи Мира Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha И Суде  hahaha hahaha hahaha

може би трябва да покажат малко уважение към традициите .. някакви забрадки да покажат, някакви молитви  newsm78 тогава СЕМ може и да им прости награбването.  Joy Joy Joy

Показаха Peace В деня на майката Мира и Ейлюл ходиха на гробищата   Sad, забрадени и се молиха ,не помните ли   Confused  

Много ми беше и на мен интересно за годежите им и съм чела в нета, а пък такъв годеж съм гледала в няколко филма, примерно във  КВФ. Те имат специални магазини ,откъдето пазаруват реквизита за годежа  Peace

Последна редакция: пт, 02 яну 2015, 10:03 от daniela.qnkova

# 106
пазителките от снощи никакви ги няма бе  newsm78 newsm78 Joy Joy явно са изморени от охраната.  Joy Joy Joy

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 107
Бойчето снощи танци-манци и сега спи сигурно  Laughing Laughing Laughing

Мимка предполагам гледа Малък септемврийски проблем  Peace

newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68

newsm35 newsm35 newsm35 newsm35 newsm35 newsm35 newsm35 newsm35   Надявам се скоро да видим повторението на Улудаа   Peace

# 108
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Текста към снимката е: Издирват се! Ако някой види тази двойка да ни уведоми. hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Горките...в Т само това умуват -заедно ли са, къде са, молят ги  за снимки . Чак се ядосват някои   Laughing Laughing

# 109
Скрит текст:
пазителките от снощи никакви ги няма бе  newsm78 newsm78 Joy Joy явно са изморени от охраната.  Joy Joy Joy

Днес ние сме на смяна Joy Joy Joy
Така излиза  hahaha hahaha
а, viv4o е на балкона  Hug Hug Hug и Бела  Hug Hug Hug ади давайте гифовете яяяяяяяяяяя  Hug Hug Hug

Давам... wavey

За разгорещилите се - Яманчи ще ви разхлади  newsm48

Crazy Crazy Crazy

Ехеееййй, супер ееее  Party Party Party

Браво, Бела ,чудничко е  Peace   Аз още не съм се пробвала да правя гиф ....няма време от гости  Grinning  Ама то е хубаво де, не че се оплаквам  Peace

# 110
# 111
  • Яко в Матрицата...

Дани Hug Hug Hug

Ползвали са устните им за 0 Joy Joy Joy

# 112
  • Яко в Матрицата...
Рускините са готови с превода на 54 серия newsm44 newsm44 newsm44

# 113
Скрит текст:

Така излиза  hahaha hahaha
а, viv4o е на балкона  Hug Hug Hug и Бела  Hug Hug Hug ади давайте гифовете яяяяяяяяяяя  Hug Hug Hug

Давам... wavey

За разгорещилите се - Яманчи ще ви разхлади  newsm48

Crazy Crazy Crazy

Ехеееййй, супер ееее  Party Party Party

Иве,  Hug
В последния фрагман има една прегръдка на Яманчи с аннето? Дали...? smile3534

Не си и помисляй  Naughty Naughty Joy Joy Joy Joy

Що бееееее, Иве, нИдей с лошото   Grinning  толкова е мила женицата  Peace  Е,да допусна някои грешки,ама кой не го прави. Аз не я упреквам ,животът й е бил такъв, средата, разбиранията...Но не е лоша жената .

# 114

Това ли било ?  Grinning  Какво трябва да означава цифрите 2 и 15 нямам идея   newsm78

Изтрезнели са  след Нового года   hahaha  hahaha

# 115
Гюнайдъъъъъъъъъън  Party Party Party

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Пуууууууу, най-после  Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:
Скрит текст:
пазителките от снощи никакви ги няма бе  newsm78 newsm78 Joy Joy явно са изморени от охраната.  Joy Joy Joy

Така излиза  hahaha hahaha
а, viv4o е на балкона  Hug Hug Hug и Бела  Hug Hug Hug ади давайте гифовете яяяяяяяяяяя  Hug Hug Hug

Давам... wavey

За разгорещилите се - Яманчи ще ви разхлади  newsm48

Crazy Crazy Crazy

Ехеееййй, супер ееее  Party Party Party

Иве,  Hug
В последния фрагман има една прегръдка на Яманчи с аннето? Дали...? smile3534

Не си и помисляй  Naughty Naughty Joy Joy Joy Joy

Що бееееее, Иве, нИдей с лошото   Grinning  толкова е мила женицата  Peace  Е,да допусна някои грешки,ама кой не го прави. Аз не я упреквам ,животът й е бил такъв, средата, разбиранията...Но не е лоша жената .

Да изгониш Сълзицата на улицата, не е "някои грешки".   Naughty Naughty Naughty Престъпление е!!
Да се маха!
 smile3513 smile3513

# 116

Това ли било ?  Grinning  Какво трябва да означава цифрите 2 и 15 нямам идея   newsm78

2015 година Joy Joy Joy Joy Joy

# 117
  • близо до брега на морето
Добро утро Hug Hug Hug
Вчера от гости на гости,от маса на маса и съм отнесла рано ,рано Joy Joy Joy
Пък и предната вечер бяхме на пост Naughtyне беше лесно яяяяяяяяяяя Joy Joy Joy Joy Joy
Сега и аз като Дани трябва да чета,чета Laughing

# 118
  • Яко в Матрицата...
Гюнайдъъъъъъъъъън  Party Party Party

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Да изгониш Сълзицата на улицата, не е "някои грешки".   Naughty Naughty Naughty Престъпление е!!
Да се маха!
  smile3513 smile3513

Не я долюбвам и аз аннето от първата серия Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Joy Joy Joy Joy Joy

# 119

2015 година Joy Joy Joy Joy Joy

ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!  Божееее, колко бавно загрявам ...ужас  Laughing Laughing Вярно, това било! Благодаря  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт