"Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 137-ма тема

• 43 085
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
Момичета гледам 34 епизод когато отвлякоха Яман.Мерт и Ейлюл нали снимаха кандидатките за Мис Турция и гледам  тя Монги сред миските бе. ooooh! ooooh! ooooh!

Е да де,Асе-тя се класира трета подмиска  Grinning Grinning Grinning
То и оттам дойде май ангажимента й и в ПО  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Нали Елидор беше един от основните спонсори на конкурса. Спрягаше се даже самата първа  миска,ама не стана  Thinking
Ама Вантузелата беше също от някакво селфи конкурс Sick

# 316
Какво ли си вика тука-сега сама трябва да си търся такси заради тия папараци  ooooh! ooooh! ooooh!

# 317
Честита Нова Година с пожелания за сбъдване на мечтите ви
Незнам дали ви е направило впечатление на 51еп след дългата целувка още в самото начало на серията им се проточва една лига от устните им еми да ме прощават ама неможе да няма нищо между тях и това да се случва крият се така са им казали ,но ние си знаем немогат да ни излъжат.

Последна редакция: сб, 03 яну 2015, 16:15 от svetla bogeva

# 318
добър дееееен  Hug
да, вече и за тези, които не искат да повярват е ясно, че са заедно наЩИ. hahaha даже една върла Чачова фенка в Т, която харесва Чачо с всяка партньорка на екрана и е писала, че явно той е бил със Серенай в Т е заклеймена като предателка и е блокирана от една група фенове, които живеят в някаква илюзия. Joy Joy

колко хубаво, че отпадна облога  Party
пак да кажа на Дани: моля те, аз съм объркала и ще преведа едната част, че така става много за теб. Hug
много е зор писането през тела. чао  Hug

# 319
Честита Нова Година с пожелания за сбъдване на мечтите ви
Незнам дали ви е направило впечатление на 51еп след дългата целувка още в самото начало на серията им се проточва една лига от устните им еми да ме прощават ама неможе да няма нищо между тях и това да се случва крият се така са им казали ,но ние си знаем немогат да ни излъжат.
newsm10 newsm10

# 320
Момичета гледам 34 епизод когато отвлякоха Яман.Мерт и Ейлюл нали снимаха кандидатките за Мис Турция и гледам  тя Монги сред миските бе. ooooh! ooooh! ooooh!

Е да де,Асе-тя се класира трета подмиска  Grinning Grinning Grinning
То и оттам дойде май ангажимента й и в ПО  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Нали Елидор беше един от основните спонсори на конкурса. Спрягаше се даже самата първа  миска,ама не стана  Thinking
Ама Вантузелата беше също от някакво селфи конкурс Sick

Hug Hug Hug Hug Hug
Мерси за разяснението.  love001

# 321
добър дееееен  Hug
да, вече и за тези, които не искат да повярват е ясно, че са заедно наЩИ. hahaha даже една върла Чачова фенка в Т, която харесва Чачо с всяка партньорка на екрана и е писала, че явно той е бил със Серенай в Т е заклеймена като предателка и е блокирана от една група фенове, които живеят в някаква илюзия. Joy Joy

колко хубаво, че отпадна облога  Party
пак да кажа на Дани: моля те, аз съм объркала и ще преведа едната част, че така става много за теб. Hug
много е зор писането през тела. чао  Hug

Добър деееееееен, късметлийке   Mr. Green Joy Joy Joy
Предателка, аааа  hahaha hahaha hahaha hahaha
Пък ние кой знае какво отнасяме  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes

# 322
Май днес ще има вагонче  Party Party

# 323
# 324
# 325
Извинявайте за тъпия въпрос, ама как разбрахте, че Чачо и Сери са заедно в реала? И аз гледам снимките(ама явно нищи не забелязвам newsm78), пък турски все още не вдявам, та къде открихте доказателства? На мен много ми харесват като двойка и ще се радвам да са щастливи заедно!

# 326
# 327

Синан, много  благодаря  smile3525 smile3525 smile3525
Фрагманът е интересен, ще има динамика и екшън  Peace

Права беше Ивето - изтърваха Турунч    ooooh!  
 Лейля къде хукна сега, да не вземе да се затрие в морето  ooooh! Дано нищо лошо да не й се случи  Naughty
Айде Фарук ще хване Судето в крачка .  hahaha
 Яман  е във вихъра . Божееееее, прекрасен Чачо  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Аничко,  Hug Hug Hug   няма проблем, мила ! Аз финала го бях превела предварително. Остава ми само другото ,ще го преведа. Вие с Ивето и Вени и без това се нагърбвате с толкова много по субтритирането   Naughty

Последна редакция: сб, 03 яну 2015, 17:48 от daniela.qnkova

# 328
# 329

Брех, много екшън фрагман  Crazy Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт