"Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 137-ма тема

• 43 177
  • 739
  •   1
Отговори
# 345

Shocked  Екшън ни чака!  Романтиката пак минава на заден план за неопределено време. Thinking
Синан,мерсиии! Hug
И Фарук се сети да търси Судето?! newsm78
Серенай в това видео от летището бледичка изглежда,не е спала много явно. Rolling Eyes
Иве Hug Hug Grinning
Заета е била сигурно Сери  Whistling Whistling
Ама не отписвайте съвсем романтиката.  Naughty Хаканчо може да я е скрил  Mr. Green Mr. Green

# 346

Laughing Тези девойки били стилистки ,Серенай подготвя нова фотосесия за Elle Тр.

Вениии Hug Grinning  Wink

# 347

Laughing Тези девойки били стилистки ,Серенай подготвя нова фотосесия за Elle Тр.

Вениии Hug Grinning  Wink
Добре започва годината момичето  Party Party Party Party

# 348
# 349
Момичетаа и момчетааа  Hug Hug Hug,много ми липсвате,но съм много заета,моля моля много,някой който може на два реда да ми драсне:
-къде е ходило нащо момче ,че в Т мернах снимки от летището
-видях и няколко снимки с фемилито  newsm78
-Сери качила в И някаква снимка с бижута   newsm78
-а и имаме екшън фрагман,ама не го схванах
 обичам виииииииииииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 350
Венииии  Hug Hug Hug с еднакви дрехи сме,аз ще се преоблеча  Heart Eyes

# 351
Момичетаа и момчетааа  Hug Hug Hug,много ми липсвате,но съм много заета,моля моля много,някой който може на два реда да ми драсне:
 обичам виииииииииииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ДаниелККе, кво правиш, че си тъй заета  ooooh! ooooh!

НаЩУ момче е ходило с наЩУ момиче в Барселона, да срещат НГ далеч от космати и брадати  Mr. Green Mr. Green Party Party Party Party Party Party Имаше и други от екипа при заминаването, при връщането - йОК  Naughty Joy Joy Joy Joy
3 нощувки   Naughty Joy Joy Joy
Фемилито е било вчера - леля и братчедите  Party
Бижутата на Сери май са подарък от Bendis, най-вероятно ги ползва в новата си фотосесия.  Peace
Екшън-мекшън, чак на 09.01.
И ние те обичаме....  Heart Eyes Heart Eyes
Ай, преобличай се, кво се мотаеш!  Crossing Arms Crossing Arms

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 352
  • Яко в Матрицата...

Данииии Hug Hug Hug Hug

1. Ча и Серенай са били в групата по посрещане на Нова година в Барселона. Има репортаж със Серенай, не казва нищо освен, че времето в Испания е хубаво Joy Joy Joy
2. Снимките с фемилито - посетил е леля и сие за празниците, добро момче Party Party Party
3. За бижутата - повечето бижута на Мира са от тази марка - Bendis. Peace
4. Фрагманът - Хасан призна, че Надир Б. е Турунч Надир.  НащУ се разбесня и каза на Хасан, че и той е убиец на баща му. А пък Турунч в това време, отвлякъл Лейля с яхтата ooooh! ooooh!

# 353
  • Яко в Матрицата...
Момичетаа и момчетааа  Hug Hug Hug,много ми липсвате,но съм много заета,моля моля много,някой който може на два реда да ми драсне:
-видях и няколко снимки с фемилито  newsm78
-Сери качила в И някаква снимка с бижута   newsm78
 обичам виииииииииииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ДаниелККе, кво правиш, че си тъй заета  ooooh! ooooh!

НаЩУ момче е ходило с наЩУ момиче в Барселона, да срещат НГ далеч от космати и брадати  Mr. Green Mr. Green Party Party Party Party Party Party Имаше и други от екипа при заминаването, при връщането - йОК  Naughty Joy Joy Joy Joy
3 нощувки   Naughty Joy Joy Joy
Фемилито е било вчера - леля и братчедите  Party
Бижутата на Сери май са подарък от Bendis, най-вероятно ги ползва в новата си фотосесия.  Peace
И ние те обичаме....  Heart Eyes Heart Eyes
Ай, преобличай се, кво се мотаеш!  Crossing Arms Crossing Arms

Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Иве, ма много си бърза Crazy

# 354
Момичетаа и момчетааа  Hug Hug Hug,много ми липсвате,но съм много заета,моля моля много,някой който може на два реда да ми драсне:
-видях и няколко снимки с фемилито  newsm78
-Сери качила в И някаква снимка с бижута   newsm78
 обичам виииииииииииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ДаниелККе, кво правиш, че си тъй заета  ooooh! ooooh!

НаЩУ момче е ходило с наЩУ момиче в Барселона, да срещат НГ далеч от космати и брадати  Mr. Green Mr. Green Party Party Party Party Party Party Имаше и други от екипа при заминаването, при връщането - йОК  Naughty Joy Joy Joy Joy
3 нощувки   Naughty Joy Joy Joy
Фемилито е било вчера - леля и братчедите  Party
Бижутата на Сери май са подарък от Bendis, най-вероятно ги ползва в новата си фотосесия.  Peace
И ние те обичаме....  Heart Eyes Heart Eyes
Ай, преобличай се, кво се мотаеш!  Crossing Arms Crossing Arms

Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Иве, ма много си бърза Crazy

Ама и ти не изоставаш Hug Hug Heart Eyes Mr. Green
Пък майка ти  Mr. Green  стрелна върпосите и избЕга  ooooh! ooooh! Joy Joy Joy Joy

# 355
Serenay Sarkaya | StarLife Rportaj 03 Ocak 2015

newsm47 newsm47 newsm47

# 356
Иве, Рени  Hug Hug Hug, много ви Благодаря.
Ами като са били заедно що няма общи снимки  Crossing Arms, няма начин да не са се щракнали  Naughty
Аааа значи брачедки и леля мхм  Hug
Иии Сери не се спира, много ме радва това момиче
Ай нащу ще разчиства сметки, а Мира плътно до него Heart Eyes
Иве, работя мило, и баща ми е на системи и инжекции, притеснено ми е, но гледам да не го показвам пред другите. И това ще мине  Hug

# 357
Еее Сери е прекрасна, на клипа е като малко дете    Heart Eyes а какво казва и какъв е тоя футболист Outta Joint, а после и нащу дават newsm78

# 358
Май много съм изостанала ooooh!

# 359
 newsm53 newsm47 newsm47

Ама и ти не изоставаш Hug Hug Heart Eyes Mr. Green
Пък майка ти  Mr. Green  стрелна върпосите и избЕга  ooooh! ooooh! Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт