"Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 137-ма тема

• 42 152
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Румънките се любуват на ръцете му  Grinning Grinning Grinning
То и ние какво ли не му обсъждахме и как  ooooh! ooooh! ooooh! Party Party Party

Crazy Crazy Crazy Crazy

# 721
Скрит текст:
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 722

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha твоа мъжете са страшно племе бе  hahaha hahaha hahaha

# 723
Здравейте!  wavey

Винаги съм искала да гледам сериала, но все не ми оставаше време. Днес успях да изгледам първи сезон! Искам да благодаря на момичетата подготвили този чудесен превод и субтитри. Няма да рискувам да изброявам имена, но пък благодаря на всички, за великолепната работа!  Hug

Нямам представа как сте чакали цяло лято, защото финала на първи сезон е изключително драматичен. Навярно е било огромно мъчение, но пък аз мога да продължа напред и да се насладя на сериала.
Отново огромни благодарности!  newsm51
Добре дошла  wavey wavey 
Колко хубаво, че се появи Hug Hug Hug

# 724
То и ние какво ли не му обсъждахме и как  ooooh! ooooh! ooooh! Party Party Party

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

И още една от тази серия

А Мира как обича да ги целува  Crazy Crazy Crazy

# 725
# 726
  • Яко в Матрицата...

И още една от тази серия

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Оди се писаха Crazy Joy Joy Joy Joy Joy

# 727

И още една от тази серия

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Оди се писаха Crazy Joy Joy Joy Joy Joy
Не е лошо да повторим  Wink Wink Wink
Я какъв му е добре оформен маникюрът  Whistling Whistling Whistling

# 728
Благодаря за топлото посрещане!  Hug
Ани, адашчице, мислех, че никой не си спомня вече историята с Видеоклип. Изненада ме!
Ще опитам да наваксам епизодите, но не зная кога ще се случи това  Hug
Започнах веднага да гледам 39 епизод и в него открих още една приятна изненада за мен - една песен. Реших да ви поздравя с нея, само че с по-различно звучене (от друг сериал). Честит имен ден на всички празнуващи!
http://vbox7.com/play:b4cf82eed8

# 729
  • Яко в Матрицата...
Ани, адашчице, мислех, че никой не си спомня вече историята с Видеоклип. Изненада ме!
Започнах веднага да гледам 39 епизод и в него открих още една приятна изненада за мен - една песен. Реших да ви поздравя с нея, само че с по-различно звучене (от друг сериал).

Бамби,  Hug Hug Hug добре дошла! Как можем да забравим тази история  Joy Joy Joy

# 730
# 731
Започнах веднага да гледам 39 епизод и в него открих още една приятна изненада за мен - една песен. Реших да ви поздравя с нея, само че с по-различно звучене (от друг сериал).

Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes не сме забравили изобщо за Нуши  Joy Joy но имаше ефект все пак. Спря да си слага логото. Аз скоро не съм влизала де и не знам.  Joy Joy

Много благодаря за песента.  Hug Hug Тя си е мотото на 2-ри сезон.  Peace Всичко започва отначало  Peace обаче с големи мъки  Joy Joy Joy

снимките от 55-та серия  Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 06 яну 2015, 12:08 от Ани (Aniska)

# 732
Започнах веднага да гледам 39 епизод и в него открих още една приятна изненада за мен - една песен. Реших да ви поздравя с нея, само че с по-различно звучене (от друг сериал). Честит имен ден на всички празнуващи!
Страхотна е,Бамбито  Peace Peace Peace
Когато започваше 2 сезон и тя вървеше като фон на нашите,облечени в бяло и тичайки в морето,страшни асоциации бяха  Crazy Crazy Crazy
В този й вариант/в този филм/ не бях я гледала,благодаря   Hug

# 733

Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes не сме забравили изобщо за Нуши  Joy Joy но имаше ефект все пак. Спря да си слага логото. Аз скоро не съм влизала де и не знам.  Joy Joy

Много благодаря за песента.  Hug Hug Тя си е мотото на 2-ри сезон.  Peace Всичко започва отначало  Peace обаче с големи мъки  Joy Joy Joy

снимките от 55-та серия  Hug Hug Hug

Ще учим значи  Laughing Laughing Laughing Ама Мира нещо разсейва момчето  Mr. Green Mr. Green

# 734

Благодаря за топлото посрещане!  Hug
Ще опитам да наваксам епизодите, но не зная кога ще се случи това  Hug

Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes не сме забравили изобщо за Нуши  Joy Joy но имаше ефект все пак. Спря да си слага логото. Аз скоро не съм влизала де и не знам.  Joy Joy

Много благодаря за песента.  Hug Hug Тя си е мотото на 2-ри сезон.  Peace Всичко започва отначало  Peace обаче с големи мъки  Joy Joy Joy

снимките от 55-та серия  Hug Hug Hug

Ще учим значи  Laughing Laughing Laughing Ама Мира нещо разсейва момчето  Mr. Green Mr. Green
Това е последното,което са заснели преди Нова година,нали   newsm78 newsm78 newsm78
Всички са били нетърпеливи да излязат в отпуска  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes особено някои  Whistling Whistling Whistling

Общи условия

Активация на акаунт