С какво ходите обути вкъщи?

• 35 545
  • 353
  •   1
Отговори
# 300

Това означава ли, че пространството около душа е тясно? Иначе как ще се лепи завеса за тялото  Shocked
Иначе от завеса до друга има много варианти - има съвсем тънки такива, но и плътни  Peace

Пространството е нормално, но завесите са тънки, да лепят се по тялото... ако не си китаец 30 кила...
моята душкабина е 90 см и е по тясна от душа на кораба. Rolling Eyes Предполагам има 1 метър като пространсво за къпане.
Има колежки, които си купуват лична завеска, има в щатите много сладурски цветове и по тежки ...на мен самата идея ми е неприятна.

# 301
Сега като отида и първата ми работа е да сваля завесата и да сгъна прилежно, след 6 месеца пак я закачам и си тръгвам.

носи си своя, след 6м. я хвърляш.
опс, сега видях че самата идея ти е неприятна.

# 302
  • София
Какви бани на кораби пък сега ви гонят? Shocked

# 303

Ми в тема за чистене всички са луди. Аз ви казвам.

# 304
Оспамих цялото пространство. Embarassed
Да се върнем вкъщи. Blush

# 305
Ми в тема за чистене всички са луди. Аз ви казвам.
аз не съм, аз ходя боса, да не ти разправям какви последствия може да има такава глупост, но и да ходиш с пантофи се оказава не е ок.

# 306
Четох, четох.

Впрочем, това, че се разтрепервам при вида на трохи, не значи, че в момента в кухнята ми не прилича на курник обитавам от свободни кокошки. Няма да има чистя!

# 307
Четох, четох.

в кухнята ми не прилича на курник обитавам от свободни кокошки.
от щастливи кокошки е модно, Нино.

# 308
Ходя обута с домашни чехли и чорапи. Зимата задължително с един вълнен кат -домашно плетени,  върху памучни. Студените ми крака са целогодишно в чорапи. Спя с чорапи, имам чифтове за сън.
Детето и съпругът ми са боси, без чехли, обувки, цвички, терлички и пр. Лятото - без чорапи, зимата предимно с , но зависи колко е студено. С подово отопление сме и им е топло.
Под не мия с препарати. В пералнята пера бельо отделно от външни дрехи и не ме е гнус. Гнус ме е от съдомиялните машини и принципа,  по който те работят. Въпреки,  че са от голяма практическа полза,  нямам в дома си такова чудо и всичко се мие на ръка. Нямам и килими,  нито прахосмукачки.
Завесата пред ваната ни никога не е мухлясвала, купувам текстилна, която може да се пере. След къпане я изплаквам със струя вода, прокарвам я по корниза да се изсуши и отварям прозореца на банята широко.
Когато идват гости ги оставям сами да си изберат дали искат да се събуят или не. Обикновено се събуват, без значение от националността им. А идват хора с най - различни националности. Не съм забелязала особена разлика в това, което се лепи по подметките на външните ни обувки тук и в София. Е, качествен и количествен лабораторен и химически анализ не съм правила   Laughing

Последна редакция: ср, 07 яну 2015, 23:46 от take a smile

# 309
Е , що ?По корабите хората не се ли къпят .. Shocked

take a smile , как нямаш прахосмукачка ?С какво чистиш пода ? newsm78

# 310
Е , що ?По корабите хората не се ли къпят .. Shocked

Минимум 2 пъти на ден, ако ходят на фитнес и по често. Laughing

Аз също нямам прахосмукачка.

# 311
Добре де , кажете с кво чистите ?

# 312
Как без прахосмукачка  newsm78
Направо не мога да си го представя това

# 313
take a smile , как нямаш прахосмукачка ?С какво чистиш пода ? newsm78
С парцал (или както е модерно да се казва : "моп ") и вода. Много рядко да сипя някакъв сапун / препарат във водата. Ама това е 2 - 3 годишно.
Нямам килими. Всичко е дърво (и бамбук) . В кухнята и банята - теракот.

# 314
Аз му викам стирка. Laughing и парцал.
Откъм препарати съм силна.

Общи условия

Активация на акаунт