С какво ходите обути вкъщи?

• 35 559
  • 353
  •   1
Отговори
# 285
  • където ми харесва
Ходенето бос е приятно. Но, аз не мога. Полудявам. А и в нас сме с теракот. Краката ми замръзват зимата, ако трябва  да ходя боса. Освен това ми се е случвало да настъпвам разни неща и после боли Crossing Arms

# 286
Ходя си бос и си свиркам. Най-удобно е.

# 287
Лятото по-често съм босонога, не търпя нищо на краката и постоянно си зарязвам 'жапанките наляво-надясно.
Зимата обаче не мога да ходя боса, дори подът да е топъл, краката ми са вечно студени и предпочитам чорапи+пантофи. Обичам меки, пухкави пантофки от всякакъв тип (особено инфантилни животински), и терлици, и шушони - селска душевност съм аз.

# 288
Чакай, чакай! Темата неминуемо ще мине през идването и ходенето на гости, необходимостта от събуване и нарушаването на естетиката на ССФ!
И аз се чудя къде ли са онези, особено живеещите в чужбина, които си ходят вкъщи с обувките и още не са дошли да ни кажат какви сме ориенталки, че и гостите си да събуваме.
Зависи от коя чужбина са ,а и все още всички пишещи тук си оставаме и българки независимо от место-живеенето.
В Япония, Корея, Канада, Италия, Гърция и т.н. хората се събуват преди влизане в нечии дом също както и у нас.  Peace
Това за Италия не важи според това което съм виждала .

# 289
Тук е момента да се зададе въпроса, боси ли се къпете или с джапанки? И тези, които се къпят и ходят боси, с мокри крака ли шляпат из апартамента, след като излязат от банята? И чистят ли си след всяко излизане от банята петната, които оставят по пода?

Боса се къпя, винаги има килимче против подхлъзване под душа и във ваната. Периодично го хвърлям и купувам ново като завесите в баните, защото не ми се търка мухъл, а с времето се събира.
Какви пердета в банята ? newsm78

# 290
Тук е момента да се зададе въпроса, боси ли се къпете или с джапанки? И тези, които се къпят и ходят боси, с мокри крака ли шляпат из апартамента, след като излязат от банята? И чистят ли си след всяко излизане от банята петната, които оставят по пода?

Боса се къпя, винаги има килимче против подхлъзване под душа и във ваната. Периодично го хвърлям и купувам ново като завесите в баните, защото не ми се търка мухъл, а с времето се събира.
http://www.chictip.com/tag/shower-curtain

# 291

Не са пердета, мисля че говорят за пластмасовите завеси за баня, едни мушами са дето събират мръсотия и образуват мухъл...
Ако нямах душкабина щях да пръскам цялата баня, ама такава завеска не бих сложила. Sick

# 292
  • София
Завеси или пердета, все тая, нали вършат работа.А душ кабина не всеки може да си позволи, колкото и да е гнуслив и да се втриса... Мен например, само от мисълта да се затворя в тясна кабина, ме задушава. Много са си удобни, евтини и лесносменяеми пердетата. Колко време трябва да сте държали пердето, та чак да мухляса?

# 293
Не знам на мен при правят асоциации с банята на кораба, не знам кой е живял преди мен там и завесата му се е лепила за задника, винаги я махах... Sick
Ако нямам възможност за душ-кабина, ще карам без завеса.

# 294
  • София
Ако бяха толкова гадни, нямаше да се произвеждат в хиляди разновидности.

# 295
Те за мен са гадни, за други хора може да са ОК.  Naughty
Има хора които не ядат банани примерно. Laughing

# 296
  • София
Гадни са много ясно,особено в тесните кабинки и те се лепнат за задника ходи се изкъпи,чудничко. Joy

# 297
В корабите не са ли с душ-кабини....

# 298
Гадни са много ясно,особено в тесните кабинки и те се лепнат за задника ходи се изкъпи,чудничко. Joy
Имам един спомен, съкилийничката на кораба се боядисва...къпе се естествено и аз влизам след нея.
Цялата завеса мокра, хлъзгава от боята, и цвят хванала, от балсама и блясък добила, и ми се лепи по гърба и навсякъде, бляк...отврат  Sick Сега като отида и първата ми работа е да сваля завесата и да сгъна прилежно, след 6 месеца пак я закачам и си тръгвам.

# 299
Имам един спомен, съкилийничката на кораба се боядисва...къпе се естествено и аз влизам след нея.
Цялата завеса мокра, хлъзгава от боята, и цвят хванала, от балсама и блясък добила, и ми се лепи по гърба и навсякъде, бляк...отврат  Sick Сега като отида и първата ми работа е да сваля завесата и да сгъна прилежно, след 6 месеца пак я закачам и си тръгвам.

Това означава ли, че пространството около душа е тясно? Иначе как ще се лепи завеса за тялото  Shocked
Иначе от завеса до друга има много варианти - има съвсем тънки такива, но и плътни  Peace

Общи условия

Активация на акаунт