С какво ходите обути вкъщи?

• 35 564
  • 353
  •   1
Отговори
# 75
  • София
щом ги влече и офиса позволява.

# 76
Винаги с чехли , и зиме и лете. Ако е много топло ходя с тези чехли с бодличките:
, особено полезни за подути крака. От два дни съм с пантофки от агнешка кожа , които не съм носила от 3-4 години, обаче сега ми влязоха в употреба.

# 77
  • София
А иначе, както разни форумки се възмущават от голите крака на тукашните деца, така пък аз не разбирам омотаването с три ката, космонавта, шала през устата и т.нат  Wink

Защото не си усещала скоро - 14 градусов студ.

# 78
  • Ямбол
Страхотни са чорапките. Обаче ако ги дам на дъщеря ми, ще ме изгледа както само кифлите го могат.
Тя вкъщи е с нещо подобно:
Скрит текст:

# 79
А иначе, както разни форумки се възмущават от голите крака на тукашните деца, така пък аз не разбирам омотаването с три ката, космонавта, шала през устата и т.нат  Wink

Защото не си усещала скоро - 14 градусов студ.

Така ще да е  Stop

# 80
  • bad@ss
Зиморничава съм  Confused
Ходилата ми трябва да са много топли и сухи.
Имам си такива  Heart Eyes И с(амо) тях ми е студено  Crazy Затова отгоре съм и с шушони на подметка.
Навън излизам само с най-грубите, дебели и грозни арктически ботуши, иначе - не  Mr. Green

Лятото гледам да ходя колкото може повече боса. Дори и навън.

# 81
Аз ходя само с чехли. Обаче така ми се иска да ходя боса, но уви, у нас не е възможно.

Някой да ми разясни, какво им е нехигиеничното на домашните чехли?
Присъединявам се към питането.

Така смятам. Който иска - със здраве да си носи чехли/пантофи.
Джапанките няма нужда да се перат в пералня, чистя ги от всички страни с гъба и препарат - нищо им няма. В пералня има вероятност да им се скъсат каишките, например, а и обувки (било то и джапанки) в пералня не слагам, гнус ме е.
Домашните чехли винаги има вероятност да се намокрят, да се изцапат с нещо и не се перат всеки ден в крайна сметка, докато джапанките си ги миеш съвсем спокойно.

Тези, които ходят боси, не знам как не стъпват на мокро в банята, например - колкото и да подсушаваш, пак се мокри дори едни ръце да си измиеш, пак пръскаш. И точно за нанасянето по легла и мебели на дребни боклуци и косми, полепили се по краката ми е съображението.

# 82
  • София
Тук е момента да се зададе въпроса, боси ли се къпете или с джапанки? И тези, които се къпят и ходят боси, с мокри крака ли шляпат из апартамента, след като излязат от банята? И чистят ли си след всяко излизане от банята петната, които оставят по пода?

# 83
И аз се чудя каква е целта на това питане, но тъй като имам тематична снимка, която утре навършва една година, и не мога да устоя на форумния ексхибиционизъм:

http://prikachi.com/images.php?images/118/7823118Y.jpg

Моите са розово-зелените, "Дефонсека", като инересното при тях е, че са приятно ароматизирани (приемете буквално думата "приятно") и дори след 2 години относително често пране, все още пазят част от фабричната миризма.

# 84
  • София
Тук е момента да се зададе въпроса, боси ли се къпете или с джапанки? И тези, които се къпят и ходят боси, с мокри крака ли шляпат из апартамента, след като излязат от банята? И чистят ли си след всяко излизане от банята петната, които оставят по пода?

Във ваната съм боса, но като изляза от нея си избърсвам краката и обувам чехлите, за да изляза от банята, иначе защо изобщо съм се къпала.Нищо не чистя, оставям я да си съхне сама.

# 85
  • някъде в орбита...
И аз в банята съм боса. Влизам, къпя се, подсушавам се, мятам си халата, и излизам. Нито пръска (иначе нещо куца на нишата с душа), нито е мокро (за това са създадени халатите и кърпите). Като правило пода в банята се държи точно толкова сух, колкото и в останалите стаи.

AQUА, имахме подобен проблем с мивката преди време, но издържах точно седмица, и сменихме дизайна. Влудяваше ме да вляза да си измия ръцете, и да изляза все едно съм се къпала Confused

# 86
  • Вестерос

Една стирка след баня. Пред банята килимче, не само заради босите крака и отпечатъците /лятно време, зимата с чехли/, но и доста съм падала на плочките  #2gunfire

# 87

Боса се къпя, винаги има килимче против подхлъзване под душа и във ваната. Периодично го хвърлям и купувам ново като завесите в баните, защото не ми се търка мухъл, а с времето се събира.

# 88
  • София
Ходя с чехли и джапанки.
Не толкова от студено...по-скоро ми е неприятно, гнус ме е да ходя, примерно в банята, в тоалетната, и после да се излегна на дивана или в леглото.

# 89
  • България-Швейцария
Цитат
С какво ходите обути в къщи?
С кожени чехли от подобен тип на бос крак, няма по-здраво, по-удобно и по-непързалящо се дори по мокър под нещо. Даже и по басейните си ги нося вместо джапанки.
Скрит текст:

Тук е момента да се зададе въпроса, боси ли се къпете или с джапанки?
Боси, и аз, и мъжа ми, отделно керамиката на пода е релефна именно с цел да не се пързаля.
А по отношение на подхлъзване и пребиване и двамата сме ходещо потвърждение на приказката, че това може да се случи по най-тъпия начин и не непременно в банята (въпреки, че аз и там съм се разписала).

Общи условия

Активация на акаунт