С какво ходите обути вкъщи?

• 35 577
  • 353
  •   1
Отговори
# 210
Няма грам ирония и нямам кал по обувките. Кучешки л.айна също.

# 211
Мен ме отвориха на далавера за чистенето. Grinning

Никакъв перманганат, никаква смрадлива белина, край на амоняка! Минавам с пероксид. Това е новият перманганат!

# 212
  • София
Да, да, kikamora, ти левитираш на 20 санта над земята.

Зарежи перманганата, в предната тема, засягаща събуването у дома, стигнахме до легенче с р-р на хлорна вар пред вратата за гостите. tooth

# 213
ако имам и деца пък изобщо  Rolling Eyes
Нищо им няма на децата, щом от мръсните чинове и поразителната мръсотия в училищата не се разболяват, от ходене с обувки вкъщи нищо няма да им стане.

# 214
Никой не е казвал, че трябва да са болни.

# 215
Да, да, kikamora, ти левитираш на 20 санта над земята.

Зарежи перманганата, в предната тема, засягаща събуването у дома, стигнахме до легенче с р-р на хлорна вар пред вратата за гостите. tooth
И сега искаш да ти снимам обувките си и пода у нас ли? Simple Smile

# 216
  • София
Кучешката тения не се вижда на снимка Flutter

# 217
До сега не съм забелязала около нас да има бездомни кучета, както и улиците покрай нас са асфалтирани и наистина нямаме кал, така че не ми е проблем да си ходя в къщи по обувки.

# 218
Ходя основно боса.Зиме ,лете -все тая!Напоследък обувам едни смешни чорапи.Голямото дете и то е така.Да не казвам,че при нея няма блуза с дълъг ръкав-ей на сутринта нахлузи пак една блузка с къс ръкав и едва я убедих поне едно елече да си сложи под якето.Ходи с якета само с пух и и е горещо.Вкъщи пак е по къс ръкав,снощи даже по потник беше Rolling Eyes не е боледувала от 3 годишна.В момента е на 10.Пила е един единствен път АБ.Мъжа ми и малкото са другия ужас-с шушони и чехли са вкъщи и все със студени крайници.Температурата е нормална 20-22 градуса.

# 219
Зимата съм с чорапи, лятото боса. Не съм свикнала да нося чехли и въпреки доброто ми желание да привикна, в един момент са забравени под масата.
В банята сме с джапанки, килимчета нямаме.

# 220
Не се сърди човече, аз ходя с обувки в нас, но не постоянно и гостите ми не се събуват, а и аз не се събувам, освен ако не го изискат от мен.
Да не говорим, че някои от гостите ми са идвали направо боси Simple Smile.
Иначе най-често ходя боса или по джапанки, с които обаче ходя и до магазина.
Тук няма кал, дори и когато вали, просто почвата е такава, а мръсотия не съм виждала, освен на някои места в центъра където са концентрирани клубове и след нощините запивания е ясно какво остава.
Понякога през зимата нося Ъгс в къщи Simple Smile.
Аз съм от мърлите и пера всичко в пералнята, с изключение на дрехи, изискващи химическо чистене. Перях на детето дрехите отделно, но само защото ги пусках на по-висок градус.

# 221
  • София
Когато Алекс ми беше бебе, дори новородено, но той е роден в разгара на ЛЯТОТО, не съм го гладила изобщо. Аз не шия, но зашивам чат-пат по нещичко, прави ми удоволствие, а и отвреме-навреме бродирам, ей така, за кеф  Mr. Green
Е и? Какво като е роден лятото. Зимните бебета трябва да се гладят ли? Глупости.

С чехли с ток съм вкъщи и то защото не се понасям на равно.

# 222
  • София
До сега не съм забелязала около нас да има бездомни кучета, както и улиците покрай нас са асфалтирани и наистина нямаме кал, така че не ми е проблем да си ходя в къщи по обувки.

Това е основното, че не ти е проблем.

# 223
  • София
За мен ходенето с обувки вкъщи, би ми било по-скоро неудобно, отколкото за мръсното да мисля.Въпреки, че моят мъж често забравя нещо и влиза с обувки дори в спалнята и аз полудявам  Crazy
Няма да ми е комфортно на краката.Аз и с някои дрехи не понасям да съм в нас..клинове и дънки-хваща ме нервата от тях.

# 224
  • Пловдив
С обувки по-скоро не би ми било удобно. Понякога влизам с обувки, като съм забравила нещо или като съм по натоварена...хората са измислили прахосмукачка...и да падне някое боклуче или кал не ми е болка за умиране или за вайкане.

Аз също не проумявам при толкова перилни препарати вече, защо трябва да се гладят бебешките дрехи  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт