С какво ходите обути вкъщи?

• 35 567
  • 353
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Аз имам някаква програма на пералнята, за по-лесно гладене.Винаги я включвам, но разлика не съм забелязала.
Иначе рядко ползвам парата на ютията, но винаги си сипвам вода  Laughing  Даже като я разопаковахме с мъжа ми точно това обсъждахме-работи ли ютията ако не и сложиш вода. Не сме пробвали  Laughing

# 256
Без вода работи,работи...Щото на нагревателя не му е нужна влага за да загрее..Само без ток още не може..

# 257
Само без ток още не може..

Как да не може, има ютии на газ:

и на въглища:

Mr. Green

# 258
  • София
Такава беше и моята теза, въпреки че не съм гладила без вода.Но мъжът ми констатира, че ютията е "парна" значи и е нужна пара  hahahaРеших да се съглася с него.
Като цяло сме големи мозъци  Laughing
Иначе като тази втората ютия, но по-малка, намерихме в един от шкафовете тук и той ми предлагаше да гладя с нея  hahaha

# 259
Но мъжът ми констатира, че ютията е "парна" значи и е нужна пара  hahaha
Joy

Глади си и без вода, в моята, ако мъжът ми не сложи, си стои празна.

# 260
Съвсем оспамихме,ма като каза парна ютия и се сетих,за една приятелка..Навремето си купиха пералня..И я гледат с мъжа и като треснати и се нервят,че машината имала всякакви програми,пране,предпране,плакнене,центрофуга,деликатни,кратка и пр..
Но,Боже Мой!
800 лв.за пералня и да няма програма"накисване",пък онзи в магазина ги уверил,че има,даже мошеникът му с мошеник,и някво си измислено копчето за настройка им показвал..А сега в упътването изобщо не пише кое копче е за накисването,дори в програмите изобщо нямало изброена програма накисване..Измамили ги в магазина..  Shocked

# 261
  • София
Нашата е също с доста програми(ползвам точно две...) , около 2 седмици не знаех как да я отварям като приключи с прането. Що ръчкане и напъване имаше...накрая прозрях, че бибитка в един момент и тогава може да я отвориш.Преди това въртях врътки, изключвах, включвах...докато накрая успея да отворя вратага. В упътването бяха пропуснали тази информация или поне аз не я намирах.

# 262
  • София
Аз имам някаква програма на пералнята, за по-лесно гладене.Винаги я включвам, но разлика не съм забелязала.
...
Калпава ти е пералнята. При мен си има ефект.
Не че ще тръгна с неогладена риза или рокла примерно, но чаршафите определено не излизат на баница, както със старата ни.

# 263
Обичам да гладя.
Защото не харесвам смачкани дрехи, дори дънки. Изглежда ми прекалено неглиже.
Гладя редовно и спалното бельо. Обичам миризмата на изгладено.
Има толкова ютии, с които гладенето е лекота и не отнема време.
Сигурно е било трудно да се глади само по времето на ютиите с въглища.

# 264
  • където ми харесва
С такива се размотавам по празниците. Обичам коледно настроение, включително и по пантофите.
Скрит текст:
През останалата част от зимния период съм с такива
Скрит текст:
Причината е, че не ги губя, защото не се свалят сами  Laughing
През пролетта и есента нося такива
Скрит текст:
но без понпон от пред, защото кучето ги къса Embarassed
Лятото ходя с джапанки Grinning

# 265
Днес не съм ви чела, а вие сте стигнали от пантофите до ютията  Grinning

# 266
Пантофките с понпона къртят. Laughing Laughing Laughing

# 267
snow leopard -  не един, а с цели 2х2 поMпона Wink са тези, с които се размотавам напоследък из къщи  Laughing

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00EXKCMHC?psc=1&redirect … etailpage_o03_s00

# 268
Тези парцаливите боти като ги видя ми призлява. Някои и по улиците ходят с подобни.

# 269
  • Варна
Тези парцаливите боти като ги видя ми призлява. Някои и по улиците ходят с подобни.
Чек, отиде на топло и взе да ти призлява от домашни чехли.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт