С какво ходите обути вкъщи?

• 35 568
  • 353
  •   1
Отговори
# 270
И тук ги продават и носят.

# 271
  • където ми харесва
Тези парцаливите боти като ги видя ми призлява. Някои и по улиците ходят с подобни.
Ама знаеш ли как хубаво топлят Mr. Green

# 272
то  този тренд  е от около 7-8 години минимум Wink, а на босо като се носят е страхотно  усещането  Laughing

http://www.cap-richo.com/images/P/capricho-koolaburra-ropa-onlin … leta-en-negro.jpg  

# 273
Ей убий ме, но ботуш на бос крак не бих обула. Thinking

# 274
  • Варна
С чорап, как на босо. Grinning

# 275
  • където ми харесва
О, аз не говоря за ботушите, а за пантофите.
Такова нещо трябва да съм луда, че да го нося на бос крак.
Аз за това съм в потрес и от "летните"ботуши... ooooh!

# 276
С чорап, как на босо. Grinning
Ами мадам на линка е босичка, за това...но пък аз и ботуши и къси панталонки летни, пак не бих комбинирала...абе станала съм една пенсия  ooooh!

# 277

и аз не бях, ама опитах и ми  хареса Laughing за всичко си има първи път.   Peace
Скрит текст:
Помня преди време една позната как кацна от Канада с летни ботуши на бос крак с една шаренка, на цветчета къса рокличка ...    Laughing    

# 278

и аз не бях, ама опитах и ми  хареса Laughing за всичко си има първи път.   Peace
Скрит текст:
Помня преди време една позната как кацна от Канада с летни ботуши на бос крак с една шаренка, на цветчета къса рокличка ...    Laughing    
Летните ботуши са друга работа, а да не говорим колко е неудобно по летища и проверки с ботуши има едно дупене, събуй, обуй и къса рокличка ох кеф Mr. Green

# 279

Скрит текст:
Летните ботуши са друга работа, а да не говорим колко е неудобно по летища и проверки с ботуши има едно дупене, събуй, обуй и къса рокличка ох кеф Mr. Green
Чакай ся ... те не са от Пакистан, канадски поданици са - тях вече никой не ги кара да се дупят, моля ви съ Mr. Green  - само си показват паспортите.  LaughingPeace   
 И сега ако се върнем на "парцаливите" ботички - когато са от естествена кожа като Emu, Bearpaw и пр. са много  приятни за носене на бос крак - топлят много повече. Вижте там за свойствата на вълната като изолатор  и топлопроводник - има зрънце истина в цялата теория да знаете и точно чорапът  разваля цялата работа, особено ако е изкуственяк някакъв...  Rolling Eyes

# 280

Чакай ся ... те не са от Пакистан, канадски поданици са - тях вече никой не ги кара да се дупят, моля ви съ Mr. Green  - само си показват паспортите.  LaughingPeace   

А, и кралски особи да са, ако металдетектора изсвири се събуват яките ботушки...от опит говоря...да не разказвам моите одисеи... Joy

# 281
  • където ми харесва

А, и кралски особи да са, ако металдетектора изсвири се събуват яките ботушки...от опит говоря...да не разказвам моите одисеи... Joy
Абе, не знам какви поданици са, но е факт че в Лондон, на летището (без значение кое от всичките е), всички си припкаха босички през металодетектора. Пък после се обяснявайте, Канада, Пакистан, Тутракан.

# 282
.....толкова перилни препарати вече, защо трябва да се гладят бебешките дрехи  #Crazy
Защото някои хора си харесваме дрехите да са изгладени .Откакто се е родило детето ни не е било никога с неизгладени дрехи. И да , личат си гладещите и онези с немачкаемите се материи  Party
Боси сме винаги .Няма по полезно ,а и приятно за човека от ходенето бос по всяко време Simple Smile

# 283
  • София
Мразя да гладя, но още повече мразя вида на облечена "немачкаема" дреха - затова гладя всичко без хавлиени кърпи, чорапи и дантелено бельо.

В къщи винаги съм с чехли/пантофи през зимата или джапанки през лятото. Краката ми са ледено студени (само бременна в 9 месец през август бях с топли крака) и само от мисълта да ходя боса съвсем замръзвам. Съответно преследвам и децата с пантофи, а те, милите, обожават да ходят боси, но какво да се прави - не са случили на майка  Simple Smile.
Много ми е некомфортно да ходя с обувки вкъщи, дори и по чужбините където обувките ти остават видимо току-що излъскани след цял ден ходене, пак не си представям да си ходя вътре с токчета.
И в хотелите си се събувам и ако знам, че не съм в 5* хотел винаги си нося чехли.

# 284
  • София
Снощи нещо се смахнах от тая тема и минах цялата къща с мопа. За да могат всички да ходят боси. Само малкия беше с чорапи.

Общи условия

Активация на акаунт