Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 58 тема

• 69 510
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • Австрия
Нещо от мен, вдъхновено от снимката, която densi пусна.

Божее. Вземете си почистете веждите и ги оформете , срамота!

Чак пък срамота  Crazy В случая: по-добре красавица с индивидуалност, отколкото безлична и незапомняща се, но с перфектни (това е относително) вежди  Peace

Веждите на Епона са си част от нейния чар и индивидуалност. Лицето й е красиво!

Сподели снимка на твоите вежди, ако желаеш, Simona  Peace Тъкмо някои хора са набрали именно на тази тема скорост   Laughing

# 76
Мерси, момичета! Беше доста спонтанно гримиране. Ползвах само неща на МАС, без коректора. Сенките са Vanilla, Blanc Type, Sunny Spot, Artistic License, Expensive Pink, Mystery и малко Carbon.

kikamora, тя беше само за вдъхновение, не съм целяла да я копирам.

Simona, веждите са ми естествени и не смятам да променям това.  Stop

# 77
Епона,красиви очи имаш.Веждитв ти са .супер.Много харесвам  естествени неща.
Скрит текст:
Имам позната която си е оформила веждите като Мефистофел,отгоре ги боядисва с молив,толкова е смешна,а тя се има за такъв капацитет в гримирането.Горката
Алена
Скрит текст:
Много ми допадна идеята за този стик на Криолан.Пиши ми повече,от къде да го търся,това ,че е професионален продукт пречи ли ако се ползва в ежедневието.Благодаря предварително

# 78
  • в 1001-та нощ
Писах ти и ти пратих снимки  Hug

Епона, има ли леко златнеене или при мен така изглежда? Ако да - с кой цвят се получи?

# 79
Епона  Hug радвам се, че си имала вдъхновение  Blush Какво ползва?  Blush Днес и Веси беше с грим, като картинката на densi, ама разкошен беше, великолепен, мисля с Родео палитрата на Зоева  Heart Eyes Дано да го е снимала, но едва ли ще се види цялата красота  newsm76

Мда, с Родео-то беше  Wink Не го снимах грима, защото не можах да го изпипам както трябва. Към края на гримирането, нещо ми влезе в окото и едната леща ме дразнеше цял ден  Tired Така и двете очи ми бяха постоянно влажни и примижавах, което ми размаза долния клепач  Tired
В такива моменти, се навивам страшно много за операция на очите...

Епона, страхотен грим  Hug

# 80
  • София
Здравейте момичета.   bouquet

Някоя от вас ползвала ли е палитрите на Sleek? Ще дадете ли мнение?
Хвърлила съм око на тази:

Интересува ме най-вече до колко са пигментирани цветовете и дали са издръжливи.
Реших, че трябва да си взема палитра с ярки цветове (тъй като разполагам предимно с нюд,черни и бели нюанси), за да мога да си правя експерименти вкъщи. Трябва ми палитра, с добра пигментация, за да мога да тренирам разнасянето, преливането, комбинацията на цветовете. И най-вече трябва да е подходяща за човек, които се учи да се гримиха, хахаха.
Ако имате и други предложения, ще се радвам да споделите и да ми помогнете с избора Wink

Много благодаря!

# 81
Алена, евентуално може да е от Artistic License и Expensive Pink, защото само те са със златисто в тях. Ето го суочнати (от нета е снимката), най-долу е AL, средното е EP.

Веси, жалко, че не си снимала. Щеше да е хубаво...

# 82
  • гр. София
Artistic License лимитка ли е? А кой е жътият цвят и може ли да се намери у нас?

# 83
Веси, жалко, че не си снимала. Щеше да е хубаво...

Ще го направя пак със сигурност, по-хубав  Wink

# 84
Шоколадче, мисля, че AL беше лимитка. Цветът на клепача е комбинация наслагвания на Sunny Spot, Blanc Type и Vanilla (сянката). Мисля, че го има жълтото.

Веси, непременно давай.

# 85
Аленка, лилавата палитра е на Гучи.

Абсолютно сигурна бях, че ще има изцепки за веждите на Епона и мислех даже да се майтапя с това, но ..и не закъсня естествено.
Хората в тази тема напоследък наистина са много чувствителни на тема вежди и е най-добре тази дума да се избягва...постоянно. Laughing

Епона чудесни са ти веждите, не ги пипай въобще. Hug

# 86
  • София
Здравейте момичета.   bouquet

Някоя от вас ползвала ли е палитрите на Sleek? Ще дадете ли мнение?
Хвърлила съм око на тази:

Аз имах една тяхна палитра, цветовете бяха много красиви  Heart Eyes Добре пигментирани са, на мен ми се струват леко прекалено мазни или просто ми бяха прекалено лъскави, нещо съм на по-матова вълна. Според мен си заслужават, ако улучиш палитра с цветове, които искаш  Simple Smile Дори сега се замислих дали да не ги прегледам и аз пак  Mr. Green

# 87
  • в 1001-та нощ
densi  Blush видях я в похожденията  newsm76 Лилаво ти отива,  помня лилавия ти грим с електрическата  Peace Палитрата е много изискана за изтънчен грим  Peace

А за фантастичния грим на Веси - този цвят, който при нея на клепача златнееше - бебешко жълто-златно - в палитрата изглеждаше по-бежов - поне на светлината в заведението (дневна)  Blush

На мен тази комбинация никак няма да ми стои добре, но има какво да ползвам от палитрата  Blush

Последна редакция: нд, 04 яну 2015, 00:26 от a.l.e.n.a

# 88
О да Аленка, онзи лилав грим беше...ох много ярък.

Грима от снимката мое въдхновение 2014 правя аз с палитрата Кенди на Диор. С розовот и жълтото става идеално.

# 89
  • в 1001-та нощ
И аз асоциирах с нея, дори потърсих в блога да видя мацката какво е ползвала, но беше мисля Makeup Geek  Peace

Общи условия

Активация на акаунт