Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 58 тема

• 69 516
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Благодаря за темата!  Hug  bouquet

ЧНГ 2015 и от мен, момичета!  Hug
Връщам се да ви прочета, че нямах време.  Peace

# 91
Страхотна тема! От тук черпя много добри идеи, но в момента искам съвет. Лятото си бях поръчала очната линия на Benefit They are real, и много ми харесва, лесно се работи с нея, но имам ужасен проблем с нея, след няколко часа започва да се напуква. Първият път като се погледнах в огледалото се уплаших. Пробвах с различни бази, без база и винаги е същия ефект. Close

Търся си хубава очна линия, но да не е в бурканче. Видях, че хвалите тази на Clarins, но още не мога да преценя тази форма дали би ми била удобна.  Thinking

Приемам всякакви предложения като ценови клас. Хубав неделен ден на всички   bouquet

# 92
Тризъбеца на Кларинс е страхотна, очна линия. Щом Бенефита ти е лесна, с тази ще си пееш. Аз ги имам и двете и определено Кларинс е моята, любима, очна линия. Тя е с много къс писец и поради тази причина се рисува лесно и дори и да трепне ръката не стават гафове. Забелязала съм, че колкото е по-дълъг напред писеца на мен лично ми е много по-трудно да я направя идеална. Така е и с четките за очни линии. Харесвам прибрани малки, близки до окото и не мога да рисувам с дълга, с тънки косми които се плъзгат.

# 93
Тризъбеца на Кларинс е страхотна, очна линия. Щом Бенефита ти е лесна, с тази ще си пееш. Аз ги имам и двете и определено Кларинс е моята, любима, очна линия. Тя е с много къс писец и поради тази причина се рисува лесно и дори и да трепне ръката не стават гафове. Забелязала съм, че колкото е по-дълъг напред писеца на мен лично ми е много по-трудно да я направя идеална. Така е и с четките за очни линии. Харесвам прибрани малки, близки до окото и не мога да рисувам с дълга, с тънки косми които се плъзгат.

Благодаря за изчерпателния отговор, Денси!  bouquet

Май наистина ще взема да я погледна тази на Кларинс. Горе-долу на каква цена е?
И аз не харесвам тези дълги, с тънки косми, не мога да боравя прецизно с тях. 

# 94
  • Австрия
Конкретно по темата: гримирам се по-скоро еднотипно, затова и много рядко черпя вдъхновение отнякъде. Дори и нещо да ми хареса, съпоставено с моите умения, върху моето лице/очи/устни и в моето ежедневие - клони към неуместно, неподходящо или.. невъзможно  Mr. Green

Последна редакция: пн, 05 яну 2015, 09:29 от bubanka

# 95
  • Пловдив

Благодаря за изчерпателния отговор, Денси!  bouquet

Май наистина ще взема да я погледна тази на Кларинс. Горе-долу на каква цена е?
И аз не харесвам тези дълги, с тънки косми, не мога да боравя прецизно с тях. 

Аз имам тризъбеца на Clarins от няколко дни и съм изумена колко лесно се работи с нея. Взех я за 43 лева.

# 96
Да 43-44 лв. е. И наистина се работи лесно и много бързо с нея, като аз постоянно използвам около 4 очни линии едновременно. Сутрин спяща няма начин да си бръкна в окото с четка с гел- очна линия.

Г-жа Стихийно, ти наистина нямаш никакъв такт и не знаеш кога да спреш. На така неприятното ти българско, го наричаме " ти го плюеш, то си мисли, че дъжд го вали". Peace

# 97
  • в 1001-та нощ
Страхотна тема! От тук черпя много добри идеи, но в момента искам съвет. Лятото си бях поръчала очната линия на Benefit They are real, и много ми харесва, лесно се работи с нея, но имам ужасен проблем с нея, след няколко часа започва да се напуква. Първият път като се погледнах в огледалото се уплаших. Пробвах с различни бази, без база и винаги е същия ефект. Close

Търся си хубава очна линия, но да не е в бурканче. Видях, че хвалите тази на Clarins, но още не мога да преценя тази форма дали би ми била удобна.  Thinking

Приемам всякакви предложения като ценови клас. Хубав неделен ден на всички   bouquet

На мен не ми беше удобна и не защото е неудобна, ами толкова съм свикнала да пиша с един зъб, че ми беше несвойствено да правя триточки и я ползвах, като писец с един от крайните зъби. Това започна да ми създава трудности и да ме дразни. Затова се върнах на еднозъби писалки  Peace

Вчера на срещата имаше тризъбец на Буржоа  Party Предполагам доста по-бюджетен Simple Smile Аз не можах да го водя, за да сравня, че се бяхме отплеснали на друга тема, но можеш да разгледаш - също  Peace Не мога да направя сравнение - нито на зъбите - дължина, отстояние, дебелина, нито на тушовете  Confused В нета може и да има нещичко  Peace

А помните ли магазините Бонжур от зората на демокрацията - тези дни случайно видях нов такъв до нас и  ми просветна Simple Smile Но  бях с колата и не съм влизала да разгледам Simple Smile Сигурно просто ползват името Simple Smile

Последна редакция: нд, 04 яну 2015, 12:58 от a.l.e.n.a

# 98
Никакви три точки аз не чертая, ами направо си правя очната линия като с едниничен писец. Винаги чертая отвън навътре, като абсолютно отделно правя опашката. Имам паднал клепач и там имам само един вариант, сгреша ли трябва да я изтрия и пак. Така съм свикнала обаче че почти не мога да сгреша. Няма никакъв вариант за направо по-нагоре, по-надолу и с различна форма. Може да варира само дължината на опашката.

# 99
Тризъбеца на Кларинс е страхотна, очна линия.

Как правите опашката с тези тризъбци? Мислех да взема една на Буржоа, но като правих точки на ръката си ми се стори абсолютно невъзможно да сътворя нещо прилично с нея. 

# 100
  • в 1001-та нощ
Ами тя не е толкова за опашки, колкото да почерниш в основата на миглите. Аз я ползвах за рисуване, затова ми беше  Confused Ако ще се прави опашка - с един от крайните зъби, като писец  Peace зъбчетата са много тънки и има да се рисува и запълва  Laughing

# 101
Ясно, така си и мислех.  Peace За подчертаване на мигли не ми трябва специална очна линия, мога да се справя с всяка плюс със сенки или молив. Зъбчетата ми се виждат много къси за рисуване на опашка, но може би е въпрос на навик.

# 102
  • Австрия
Страшно доволна съм от тризъбеца на Clarins  Peace Харесва ми именно това, че може да запълва удобно и бързо между косъмчетата на миглите. Също самата линия върху клепача се прави бързо и на мен лично, много удобно, когато държа писеца перпендикулярно на клепача, като потупвам/допирам, а не чертая. Опашчица - само с един от върховете на тризъбеца, под наклон. Става добре  Peace Не го ползвам често, имам го от доста време, но няма промяна в качеството на туша, консистенцията си е същата като в началото и цветът - достатъчно черен. За тризъбеца на Буржоа нямам впечатление и не мога да направя сравнение.

# 103
Много ме е яд,че не взех очната линия на Кларинс,а тази на Бенефит... супер трудно се чисти и изобщо не мога да се справя с нея.Момичето в Сефора обеща да ми покаже как да я ползвам,ак не се справям  и срам не срам ще ходя тези дни. Whistling

# 104
Много ме е яд,че не взех очната линия на Кларинс,а тази на Бенефит... супер трудно се чисти и изобщо не мога да се справя с нея.Момичето в Сефора обеща да ми покаже как да я ползвам,ак не се справям  и срам не срам ще ходя тези дни. Whistling

Поне не ти се напуква като при мен Laughing Чак е страшно,  трудно се трие, при мен помага само дфуфазен дегримьор като задържам тампончето за минутка.

https://www.youtube.com/watch?v=SYvc7GkItZo виж в това видео, има и други такива подобни, дано ти помогнат.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт