Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 58 тема

• 69 536
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Аз съм имала тризъбеца на Clarins и ми хареса.
Много ми беше трудно да го намеря и накрая като го намерих, купих последния.  Rolling Eyes
Беше ми удобен и наистина много добре запълваше между миглите.
На горния клепач правих линия, а на долния точки.
За съжаление много бързо ми свърши  Rolling Eyes
Аз го използвах често и след 1 месец трябваше да купувам нов  Sad
От тогава не съм го търсила и не съм го купувала.
Харесвам го, но ако през месец трябва да обикалям като луда и да го издирвам - не, мерси  Crossing Arms
В момента вместо очна линия ползвам моливи на МАС и съм доволна  Heart Eyes

# 106
Как един месец? Аз моя го ползвам някъде около 8 месеца. Досега съм купувала 4 от както излезе първия с есенната колекция преди 2 или 3 години не си спомням точно. Не тази есен, не миналата, а по-мината през 2012 година.

# 107
Как един месец? Аз моя го ползвам някъде около 8 месеца. Досега съм купувала 4 от както излезе първия с есенната колекция преди 2 или 3 години не си спомням точно. Не тази есен, не миналата, а по-мината през 2012 година.

Ами не знам - един ми изкара  Rolling Eyes
Може очите ми да са много големи и затова  Joy
Купих го от Douglas във Виена и не ми се вярва да са ми пробутали някой тестер, но знае ли човек  Rolling Eyes

# 108
  • в 1001-та нощ
Е, как тестер  Crazy Той си има кутийка и т.н.  Blush

Последна редакция: нд, 04 яну 2015, 15:54 от a.l.e.n.a

# 109
Имах тризъбеца, най врроятно аз не му хванах цаката, ама го подарих.
Вече писах за Арт Деко, пробвай невероятно лесно се работи с нея.

За да не пиша няколко лични, ще отговоря тук за пудрата която ползвам като финиш пудра.

# 110
  • София
Защо пък да не обсъждам веждите ? В гримът едно от най-важните  неща са те ,дали са женствено подчертани, леко подстригани и почистени. Никой не е казал да са изскубани като конец . Всякакви прекрасно гримирани очи се обезличават под гъстата растителност ,все едно дядо ми се е на гримирал.
Едни поддържани вежди винаги създават впечатление за чистота на човека.  Като харесвате естественото си ходете и с мустак ,окосмени крака и мишници тогава! И после давате съвети за грим..... Че аз съм ходила на семинари в цял свят ,такива вежди не съм виждала никъде . Само в този сайт може да има такова нещо!

# 111
  • Велико Търново
Добре де, Симона, не знам дали си виждала цялото лице на Епона - на нея й отива така, да не говорим, че все пак е въпрос на личен избор скубането на каквато и да е растителност Mr. Green Веждите пък изобщо не може да се оформят "по книга"   - зависи от формата на лицето, от гъстотата....моите например са редки, има места, където косъм не никне Simple Smile , позапълвам тук-таме с молив или сенки, но не могат да станат като на Фокси например, абсурд Crazy

Много му се чудя и аз на тризъбеца на Кларанс и сигурно няма да е още дълго умуването Thinking в момента имам гел линията на Лореал в бурканчето, но я ползвам от дъжд на вятър и вече е позасъхнала - трябва да я изхвърля почти неизползвана, а хич не обичам да хвърлям почти пълни продукти Crossing Arms количеството е прекалено голямо според мен.

# 112
Аз използвам гел линията на Лореал,за горната водна линия и между миглите.Имам я от около година и 2-3 пъти забравям отвъртяно капачето и нищо и няма,много приятно се изненадах.

# 113
  • Велико Търново
Моята явно е кофти партида - рони се, промени се цветът... Confused

# 114
Аз с тризъбеца само точки успявам да правя, но наистина не се е променил от мнооооого време. Купих го точно когато се запалих по гримиране, преди 2 години.

# 115
  • Пловдив
Имах тризъбеца, най врроятно аз не му хванах цаката, ама го подарих.
Вече писах за Арт Деко, пробвай невероятно лесно се работи с нея.

Тази очна линия има ли я в други цветове, и ако да - ползвали ли сте някой от тях? Търся си хубава кафява очна линия, имам гел-а на Maybelline, от който съм много доволна, но искам да пробвам нещо ново.

# 116
По наболелия въпрос с веждите.  Crazy Да споделя и аз, като човек, който години наред твърдо упорстваше срещу оформянето им. Бях убедена, че резултатът няма как да ми хареса, а и колко му е на моите руси и не особено буйни вежди. Един ден абсолютно спонтанно реших да отида при козметичката си, на която имам голямо доверие, да ми ги оформи. Ей, Бога ми, съжалих, че толкова съм отлагала. Коренна промяна! Тя ме увери, че ако не се харесам, ако не ги пипам месец-два така или иначе ще си върнат първоначалния вид, но определено повече съм нямала такива желания. Ако на някой му се експериментира, не е нещо кой знае колко радикално, да не говорим за непоправимо. Може пък приятно да се изненада.  Peace

# 117
Аз се навих покрай една приятелка за веждите. Ходиме при една и съща козметичка, то това беше преди повече от 10 години сигурно, но от вежди запетайки за 4-5 месеца имаше перфектни вежди и съвсем друго лице. Коренне промяна, но задължително трябва да е от разбираща и имаще поглед козметичка. Моята вече 4та форма ми прави, харесвам се с всяка. Нещата там са наистина бързо поправими.

# 118
Добре де, Симона, не знам дали си виждала цялото лице на Епона - на нея й отива така, да не говорим, че все пак е въпрос на личен избор скубането на каквато и да е растителност Mr. Green Веждите пък изобщо не може да се оформят "по книга"   - зависи от формата на лицето, от гъстотата....моите например са редки, има места, където косъм не никне Simple Smile , позапълвам тук-таме с молив или сенки, но не могат да станат като на Фокси например, абсурд Crazy

До колкото разбирам, никой не говори за тотално оскубване, а просто за леко оформяне Peace.

# 119
  • Австрия
По наболелия въпрос с веждите.  Crazy

И аз  Wink Но май съм споделяла и друг път: до 25-та си година ходех със свързани вежди, дори по едно време суеверие леко ме беше налазило  Laughing За приятелите и близките, както и за мен: нищо странно, грозно или пък срамно  Mr. Green Е, няколко месеца ми се наложи да живея заедно със сестра ми (по рождение също със сключени вежди), всеки ден ме тормозеше на тази тема и ми писна: позволих й да изскубе сключеното  Peace Не отричам, че резултатът бе добър  Grinning

И все пак: нека да има личен избор! И досега си спомням психическия тормоз от страна на родната си сестра  Tired

Конкретно за веждите на Епона: и аз само от снимка на окото съм се питала защо не ги пипне малко. По някое време видях цялостно лицето й: ами... точно тези й естествени вежди й придават странен чар и сексапилна привлекателност, освен индивидуалност  Peace Въобще не твърдя, че няма да е хубава или още по-привлекателна с изскубани и оформени подходящо вежди.. или дори още по-хубава.. но нека тя самата реши дали и ако да - кога  Peace С годините човек се променя физически, когато е млад - хубаво е да е естествен, с остаряването .. живот и здраве! - може да се направят по-радикални промени..  Wink

Общи условия

Активация на акаунт