Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 58 тема

• 69 404
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Check Please, да, има тъмно и във вътрешния край. Нищо не ти пречи да опиташ в домашна обставка как би ти седяло, може пък да се изненадаш.

Алена, гримът е от миналото лято. И освен, че съм отбелязала, че е с пигмент на МАС, друго не съм. Нямам идея кои са останлите продукти. Очната линия, включително във водната линия, обаче няма коя друга да е освен Blacktrack на МАС.

Shokoladche, да, точно Hi-def Cyan е пигментът.

Последна редакция: сб, 03 яну 2015, 14:42 от Епона

# 61
Не е задължително базата да ти е лъскава,има много на пазара.Моята кожа също е много суха,но аз имах предвид Дабъл Уеър на Ести.Под другите фон дьо тени,не правя нищо специално.Напоследък нося само Форевър на Диор.Много съм доволна,има чудесно покритие,а завършека е повече от естествен,особено нанесен с бютиблендер.Аз не разбрах точно какъв ефект целиш,по-естествен вид или пълно покритие?

# 62
Нещо от мен, вдъхновено от снимката, която densi пусна.

# 63
Ох страхотно браво! Heart Eyes

# 64

Много хубав грим и ако свалиш малко опашката на очната линия, ще стане точно като онази снимка.

П/с сега да не подхванат и теб за веждите Simple Smile)))

# 65
  • гр. София
Епона, с какво направи грима?  Heart Eyes

# 66
Епона, не мога да се нагледам на този грим! Много ме зарадва благодаря ти!
Ох красота, талант! Heart Eyes Hug  bouquet

Аз съм в търсене на лилави вдъхновения, защото вече имам лилавата палитра 4-ка на Гучи и не мога да и се нагледам. Много е хубава и много лилава. Ще си взема и зелената.

# 67
  • гр. София
Денси, откъде поръча? Може ли линк?

# 68
Донесоха ми ги от Дубай. Hug

# 69
Не е задължително базата да ти е лъскава,има много на пазара.Моята кожа също е много суха,но аз имах предвид Дабъл Уеър на Ести.Под другите фон дьо тени,не правя нищо специално.Напоследък нося само Форевър на Диор.Много съм доволна,има чудесно покритие,а завършека е повече от естествен,особено нанесен с бютиблендер.Аз не разбрах точно какъв ефект целиш,по-естествен вид или пълно покритие?
tamar Благодаря,относно ефекта и аз не знам, все пак съм на 40+.Може  би пълно покритие,но изпипано ,да не съм като японка  с маска .

# 70
  • гр. София
Донесоха ми ги от Дубай. Hug

Благородно ти завиждам.  Hug

# 71
tamar Благодаря,относно ефекта и аз не знам, все пак съм на 40+.Може  би пълно покритие,но изпипано ,да не съм като японка  с маска .
Ако си 40+ за предпочитане е нещо леко, което само да изравни тена. Опасявам се, че ако е по покривен и седи като замазка, но това зависи от кожата ти. Ако нямаш бръчици и имаш хубава кожа, може и да си позволиш по- покривен фдт, но ако имаш бръчици- мое мнение е, че ти трябва по скоро ББ или СС крем.

# 72
  • София

Божее. Вземете си почистете веждите и ги оформете , срамота!

# 73

Скрит текст:

Божее. Вземете си почистете веждите и ги оформете , срамота!

Веждите са  си нейни и ако иска ще ги оформи, ако не иска ще си ходи натюр Simple Smile. Защо всички искат да изглеждат с еднакво оскубани вежди? newsm78

# 74
  • в 1001-та нощ
Мagnollia,
Скрит текст:
червените червила са грубо казано два типа - студени и топли. Студените са по-синкави, топлите са по-оранжеви. Разбира се, те са си червени, но с такъв подтон  Peace Какъв ти пасва, дали ти пасват и двата и т.н. - най-добре ще разбереш с проба. Например, ако посетиш магазин с голям избор, като МАС или Инглот. Преди проба червилото се почиства и дезинфекцира, нанасяш и преценяш. Триеш и пак - докато не избереш. Има и продукти за сваляне на червило - така, че да не остава от него по устните, защото остане ли - няма да прецениш добре следващото. В тази връзка, можеш да се поинтересуваш на място и от база за червило  Peace

Добър консултант би ти предложил подходящи  Peace От тази гл.т. в София по-добре се довери на МАС - поне при избора. Като прецениш какъв тип ти подхожда, ако не искаш да купиш конкретното червило - можеш да разгледаш и други подобни на други брандове  Peace

Във високия клас има червила, които са и грижа за кожата на устните - подхранват, съдържат хиалуронова киселина... Можеш да разпиташ или да се поинтересуваш в нета Peace

kabo6ar  
Скрит текст:
Blush не мога да съм ти от полза по питането  Crazy Постигането на перфектна кожа с ФДТ ми се вижда най-сложно в гримирането и в това отношение изобщо ме няма, ама хич  Naughty Когато прохождах и нищо не разбирах - пробвах 1-2 пъти с неподходящ продукт и пръсти и постигнах такъв обезобразяващ ефект, че не искам да си спомням. Минах на тонирани кремове и до сега карам на тях - обаче нямам пигментни проблеми и необходимост от изравняване, а и харесвам по-естествени лица. Някой друг лек дефект не ме дразни Simple Smile Сложно ми се вижда да се намери подходящата база, после и ФДТ  - като консистенция - да пасва и на кожата, като тип, и на базата, и като цвят .... Пък да е траен и т.н. Много условности стават и бягам от такъв ангажимент.

Иначе - за снимки - без база, идеално ми пасва ФДТ от стик на Криолан за снимки. Изравнява перфектно, прави кадифен завършек. Няма пудра след това, нито база преди него, но нямам и видими пори (за изглаждане с база). Професионален продукт е и не съм сигурна дали е удачен за ежедневието. До колкото зная - ФДТ от високия клас са и грижа за кожата, а за него нямам идея и не съм се интересувала. Мога да ти пусна снимки с него, ако ти е интересно. Те са правени и с друг апарат  Peace

Този перфектен вид, който виждаш идва от личния ми апарат, светкавицата, настройките при снимане, които са фабрично зададени ... Пробвала съм да ги променям, но не виждам особена разлика. Другите режими са за плаж, фойерверки, пейзаж ....Пробвала съм да снимам с тях и нищо не става  Crazy

Епона  Hug радвам се, че си имала вдъхновение  Blush Какво ползва?  Blush Днес и Веси беше с грим, като картинката на densi, ама разкошен беше, великолепен, мисля с Родео палитрата на Зоева  Heart Eyes Дано да го е снимала, но едва ли ще се види цялата красота  newsm76

densi  Blush коя е лилавата палитра? Честита  Hug

А моят грим днес беше пълен провал  Mr. Green от самото начало - до края. Първо не ми се гримираше (и трябва да си слушам интуицията в такива моменти  Crazy), после фал след фал  ooooh! . Онзи проблем с очната линия пак стана  ooooh! 10 пъти оправях и накрая в колата, като ми текнаха едни сълзи .... всичко отиде по дяволите ... Mr. Green

Скрит текст:

Освен тези проблеми във вътрешната част на очите и че изобщо не ми спореше нищо по него, не ми и хареса особено. Сивото в края на грима също не се оказа добра идея. Мисля си какво да ползвам там - пак студен - по- мастилено лилав тон - убит.

Хубавото нещо накрая беше, че си купих черната водоустойчива очна линия писалка на Дебора, но така лесно се изтри в сода, че ми се завъртя главата  Crazy  Ами, ще я пробвам и ще споделя впечатления Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт