Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 58 тема

• 69 584
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
За очната линия на Арт Деко, от тази серия май нямаха, а за другите им очни линии нищо не мога да кажа.

# 121
Аз се навих покрай една приятелка за веждите. Ходиме при една и съща козметичка, то това беше преди повече от 10 години сигурно, но от вежди запетайки за 4-5 месеца имаше перфектни вежди и съвсем друго лице. Коренне промяна, но задължително трябва да е от разбираща и имаще поглед козметичка. Моята вече 4та форма ми прави, харесвам се с всяка. Нещата там са наистина бързо поправими.
Алиена, сподели, моля те, коя е тази козметичка. Може и на лично, ако не е проблем. Аз също вярвам, че добрите вежди са рамката на лицето и съм във вечно търсене на козметик с поглед, за да ги оформи. Simple Smile

# 122
  • в 1001-та нощ
Аз бих препоръчала Маги - козметичката в Персона (до Американското посолство), 15 лв струва  Peace

# 123
Хахах, те хората ме питат дали съм пълнолетна (което е доста дразнещо понякога), тука на дядо ме оприличиха.  Joy  Joy  Joy

Аз пък мисля, че веждите са ми хубави и така.  Mr. Green  Пък и доста отдавна съм заявила, че не смятам да променям състоянието им. Ако реша, ще се допитам... Така че, от заядливи, непотърсени "съвети" относно тях нямам никаква нужда.  Stop

А граднивна критика за грима, знаете добре, приемам с радост. Веждите обаче не мисля, че са част от грима, а от цялостната визия. Все едно да започе някой да казва тук на някого, че трябва да си смени цвета на косата, защото този й е ужасен...   Whistling

# 124
На снимка на цялото лице веждите ти Епона и за мен изглеждат добре. Само от снимка на окото не може да се прецени. Спомням си и на Елл мем и обясняваха как трябва отпред, при носа да ги пусне и аз бях съгласна, но след това като видях снимки на цяло лице си промених мнението.

# 125
С изключение на един от коментарите, смятам че всички останали бяха доброжелателни. И след като си решила че се харесваш, не би трябвало изобщо да ти пука за заядливи, непожелани и т.н коментари. Веждите са много важна част от лицето на една жена и могат да променят изцяло визията и, така че са повече от важни. Едни неподходящи вежди могат да превърнат и най голямата красавица в Фрида Кало, или пък да подобрят визията на някои, които не са чак толкова привлекателни.  Peace
Никой не може да те накара да си ги оформиш (забележи, казвам оформиш, а не оскубеш), но също така,  не можеш да спреш хората да ги коментират.  Wink

http://www.elle.com/news/beauty-makeup/celebrities-with-cara-delevingne-eyebrows

На снимка на цялото лице веждите ти Епона и за мен изглеждат добре. Само от снимка на окото не може да се прецени. Спомням си и на Елл мем и обясняваха как трябва отпред, при носа да ги пусне и аз бях съгласна, но след това като видях снимки на цяло лице си промених мнението.

Нека бъдем откровени, но на никоя жена не и отиват непочистени вежди. Peace

# 126
  • София
За очната линия на Арт Деко, от тази серия май нямаха, а за другите им очни линии нищо не мога да кажа.
Аз виждах кафява такава очна линия в магазинчето на Пиротска, черна нямаха в момента.
Цената е 29 лв и е 0,55 мл.
Не знам шанелската ми колко мл беше и изсъхна за три месеца при нередовно ползване, та Арт Деко-то ми се струва много скъпа за 0,55 мл  Peace

# 127
О  Lodsi благодаря ти че ми обърна внимание, аз пазарувам най често БЗ в Пловдив, там много им беден рафта на Арт Деко, така че не се изненадвам че съм разбрала че нямат кафява.
Ще потърся когато съм в София.

# 128
  • в 1001-та нощ
Моята Шанелска не е изсъхнала изобщо, а по едно време са взимани. Не я ползвам всеки ден, защото не се гримирам ежедневно, но поне веднъж седмично  Peace

На Шанел е 1,3 мл за 60 и няколко лв, а Артдеко -  0,55 мл за 29 лв  Peace

# 129
Когато видях за първи път веждите на Епона си признавам, че леко се стреснах. Спомням си, че  имаше голяма дискусия и много съвети. Аз тогава бях категорично за почистване, но когато видях снимка на цялото лице, веднага си промених мнението.  Laughing
Аз моите вежди започнах да си ги оформям още като дете и не се възприемам с естествени вежди, но това не означава, че при всеки е така и всички трябва да сме еднакви.

Ето една дама, която ми харесва с естествени вежди  Heart Eyes

http://www.lisaeldridge.com/video/22807/trend-candy-colours/

Аман от разбирачи в тази тема!  Crossing Arms
Кой от кой по-красив, по можещ и по-знаещ  Crazy ooooh!

# 130
Ох защото ти в момента не си разбирачка Wink. Ако веждите на Епона бяха като на Лиза, едва ли някой би направил какъвто и бил коментар за тях. От естествени до естествени има разлика и на Лиза са оформени.

# 131
Веждите, които показа B & C не са на Лиза.

# 132
Ох защото ти в момента не си разбирачка Wink. Ако веждите на Епона бяха като на Лиза, едва ли някой би направил какъвто и бил коментар за тях. От естествени до естествени има разлика и на Лиза са оформени.

Aз въобще не коментирам веждите на Lisa Eldridge  Rolling Eyes

# 133
Ох, видях я мацката. За мен веждите и бяха ОК докато не сложи спирала на тях и ако трябва да ги оформи както на мен би ми харесало, трябва да махне 5-6 косъма от долната страна на веждите и нейните вежди са сравнително оформени и подредени в сравнение с тези на Епона. Другото което забелязвам при нея, че мацката има кръгло лице, големи очи и дебели устни и веждите и кореспондират на лицето и. При Епона нито лицето е кръгло, нито очите големи, нито устните дебели. Всичко е въпрос на вкус и възприятия, така че няма как да постигнем едногласие по този въпрос.

# 134
  • София
Точно така! Има естествени вежди които са почистени, но не е променена формата и има занемарени вежди! Някои хора смятат , че така им е добре , но като се видят с леко почистени и оформени вежди , съжаляват , че не са го направили по рано! Хиляди такива са ми минали през ръцете!

Общи условия

Активация на акаунт