Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 58 тема

• 69 566
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Веси, точно си го мислех да го пробвам това, но тази сутрин нещо се замотах Simple Smile Още утре ще видя как ще е резултатът.  Peace

# 361
Като стана дума за коректори, аз съм много доволна от тези.

Взех втория, третия и четвъртия. Този за под очи не ми се събира в линиите и се разнася лесно.

# 362
  • на кого му пука
Благодаря за отговорите момичета. Аз не бих си купила палитра на лолипоп, но съпруга ми я беше избрал. Гледам тая шоколадовата палитра и ми харесва, но пише, че не всички цветове са покривни и някои се ронят така ли е наистина?

Най-добре се "разходи" из блоговете на съфорумките и почети също и в темите за козметичните похождения.Ще видиш че за тези пари ще намериш доста различни варианти като марка и цветови комбинации.

# 363

Взех втория, третия и четвъртия. Този за под очи не ми се събира в линиите и се разнася лесно.
аз имам всичките, доволна съм

# 364
Мацки, едно питане - мисля да започна да ходя на фитнес в обедната почивка  Crazy Та имам чуденки, на какво ще ми заприлича грима след това  Mr. Green Явно ще трябва да си нося това-онова, за да си го пооправям след това, но се чудя дали малко пудра тук-там, ще оправи нещата или ще трябва да го правя едва ли не наново  Thinking
До сега винаги съм тренирала преди или след работа, когато съм си махнала грима.

# 365
Нещичко от мен... да не изоставам с гримовете Laughing Нещо ме обзе вдъхновението тази сутрин, гримирах само едното око, даже веждите не успях да оправя както трябва и бързах да снимам, защото ми се получи както исках. А и трябва да излизам и естествено не мога в този вид  Laughing

аз имам всичките, доволна съм

Тъкмо оглеждах за коректори под формата на молив, че ми трябват Simple Smile

Последна редакция: чт, 15 яну 2015, 12:51 от foxita

# 366
Аз ще се намеся неканена, но като ми хареса толкова много нещо, като показания от Фокси грим, просто не мога да си трая. Това е виртуозно изпълнение, изкуство! Браво, Фокси - и за изпълнението, и за идеята!

# 367
  • Варна
В тази тема влизам само заради гримовете на Фокси !Този е уникален! Прииска ми се да го видя на цялото лице!  Hug

# 368
Eто този е моят коректор:
http://au.strawberrynet.com/m/makeup/christian-dior/diorskin-nud … 01-ivory-/101957/
Другите два, който пробвах ми се сториха по- плътни, доста покривни. Този не се мажеше като крем и да стой напластен, ами като че ли по- естествено стоеше. Но  това само от едно пробване. Ще пиша като пристигне повече, ако освен не сте нетърпеливи като мен де Wink
Фокси, уникален грим. Много живописен!
Поздравления  Hug

# 369
В тази тема влизам само заради гримовете на Фокси !Този е уникален! Прииска ми се да го видя на цялото лице!  Hug

Благодаря  Hug Определено не е грим, с който можеш да излезеш където и да е. По-скоро би бил подходящ за фотосесии.

Използвала съм продукти на Инглот (пигмент, тюркоазена сянка и очната линия), черен цвят от UD Naked 2 и розовеещ от UD Naked 3. Плюс Дюралайн.

# 370
Уау Фокси страхотна си  Heart Eyes Flutter

# 371
  • на последния етаж
Фокси, ти си майстор, художник! И аз влизам в темата заради твоите гримове и тези на Elle. Simple Smile   bouquet

# 372
Аз не виждам снимката, а искам да се радвам на изкуството на Фокси.

# 373
Фокси, много е красиво и цветно  Heart Eyes

# 374
Фокси, в една нормална държава с този талант ти би трябвало да изкарваш много, много пари! Страхотна!   bouquet
И едни котарачешки очета от мен:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 15 яну 2015, 13:27 от Норе

Общи условия

Активация на акаунт