Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 58 тема

• 69 566
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
# 376
  • в 1001-та нощ
Фокси  bowuu страхотно, разкажи за грима по стъпки Simple Smile

За коректор на суха кожа - аз бих направила стабилна подложка с крем, да подейства хубаво и тогава коректора  Peace

# 377
  • София
Фокси, взе ми акъла, честно....  newsm20 newsm20 newsm20

# 378
Момичета, страшно ви благодаря! Щастлива съм, че с времето се уча да правя подобни неща, че имам амбицията да правя подобни неща, че успявам, макар и с доста търпение да правя подобни неща... И най-вече, че има хора... не много, но ги има и са достатъчно, които ми дадоха възможността да се развивам по този начин, помагаха ми и продължават да го правят да разполагам с козметика, за която до преди година и половина не смеех да погледна дори в списанията и интернет... Sad
Емотикона ми е такъв, защото съм толкова безкрайно признателна на тези хора, че не знам дали изобщо някога ще успея да им се отблагодаря. Те, клиентите, опита и не на последно място всички вие, които от самото начало ме окуражавахте и ми вдъхнахте поне малко доверие в самата себе си, ме направихте това, което се опитвам и искам да бъда сега. Сама нямаше да успея. Нямаше да имам и амбицията да успея...

Hug

Фокси, в една нормална държава с този талант ти би трябвало да изкарваш много, много пари! Страхотна!   bouquet

Не искам много, искам колкото да живея нормално без да се чудя дали да купя на децата си Данонино или не. Многото пари са трън в гащите  Laughing

П.П. Нещо ме обзе емоцията  Blush

# 379
Фокси, не се разкисвай ами измисли някакъв вариант на този грим, който може да се носи през деня.  Laughing

# 380
  • гр. София
Фокси, страхотен грим.  Heart Eyes

# 381
Фокси, не се разкисвай ами измисли някакъв вариант на този грим, който може да се носи през деня.  Laughing

Добре, ще го мисля  Laughing

# 382
О, Фокси! Уникално красив, изпипан до съвършенство грим! Невероятен талант си! Всеки штрих е толкова на място и всичко е много органично.  Heart Eyes Грим за обложката на всяко от световните списания.   Blush

# 383
  • София
Фокси,
Когато видях колко хубаво си съчетала грима с цвета на очите - като художник. Невероятно хубаво преливане и съчетаване. Струва ми се, че би могла да го адаптираш и за да се носи през пролетта и лятото. Би било много свежо. Браво   bouquet

# 384
  • Австрия

#Shocked

superuu

Two Hearts

p.s. Само иконки, просто няма точни думи  Blush

# 385
Фокси, изпипано, технично изпълнение. Творба! Но лично мен има нещо в цветовата комбинация, което ме дразни и не ми допада. Чисто цветото има нещо, което не ми се връзва, не мога да определя кое точно...

# 386
Фокси, невероятен грим! smile3501 newsm20

Честно казано, ако ми направиш такъв грим, хич няма да ме интересува носи ли се през деня, за фотосесия ли е, за вечерно събитие - ще си го нося с голям кеф и ще се оглеждам във всички огледала и витрини

Последна редакция: чт, 15 яну 2015, 15:15 от Sladkishi

# 387
  • Велико Търново
Фокси, ти си истински майстор, художник  bouquet  bouquet  bouquet Тези умения са дарба, която ти само доразвиваш и малко са тези, които я притежават! Браво на теб, уникална си - креативна, "виждаща", можеща  bouquet  bouquet  bouquet

# 388
  • някъде под слънцето...
Фокси
Адмирации,
до сега пишех, че не отстъпваш по талант на официалните гримьори на някои от селективните брандове, които познавам лично.Сега само мога да кажа, че има какво да научат от теб.

# 389
  • на кого му пука
Фокси ,ако има как да те поканят в някое дамско предаване по някоя от ТВ,усещам как маститите гримьори ще останат без половината си клиенти.
Много арт грим и то изпипан. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт