Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 58 тема

• 69 561
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Този грим на Фокси е "животински"!!!В най-хубавия смисъл на думата,разбира се!В него виждам природа,живот,екзотика!Браво,момиче Heart Eyes Hug

# 391
  • София
Фантазия!!!!! bowuu bowuu bowuu bowuu
Фокси, не мога да отделя поглед от грима ти! Гледам го вцепенена вече повече от 5мин!!!!! Shocked Shocked Shocked Shocked
Толкова уникално нещо не съм си мислила, че е постижимо с човешка ръка! bowuu
Разкош!

Не мога да се отърва от натрапчивата асоциация за екзотична птица!

или

Не мога да се сетя дори каква е точно newsm78, но снимката е достойна за корицата на Нешънъл джиографик със заглавие: "Природата в очите човека"

Благодаря за споделената птичка! Heart Eyes Hug

# 392

Не мога да се отърва от натрапчивата асоциация за екзотична птица!

И на мен веднага на ара ми заприлича.  Grinning

# 393
Фокси, тази снимка ако я видя някъде, ще си помисля, че не може да е реална... Такива очи, такова изпълнение, всичко така съвършено съчетано... Но, като съм ти виждала и аматьорски снимки, как при теб всичко изглежда толкова идеално и просто ти се възхищавам!  smile3501 omm

# 394
Грима е страхотен, майсторски, удивително съчетание на цветове и форми.
Никога не бих се гримирала така-освен ако не съм актриса, цирков изпълнител, танцьорка, модел или прочие- за някой ексцентричен повод, за сцена е идеален, прекрасно направен браво!

# 395
Видях снимката и аз накрая, чудо е! Вярно за корица, браво, браво! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 396
Фокси, гениален грим  Heart Eyes
Прилича точно на снимката, която Копче е показала.

Сетих се за едно от предизвикателствата ни преди 2 или 3 години където правихме такива птички и животни и аз бях точно папагал ара. Ама много аматьорски де ха-ха  tooth

Трябва да участваш с тази снимка в конкурси  thumbsup

# 397
Фокси, гениален грим  Heart Eyes
Прилича точно на снимката, която Копче е показала.

Сетих се за едно от предизвикателствата ни преди 2 или 3 години където правихме такива птички и животни и аз бях точно папагал ара. Ама много аматьорски де ха-ха  tooth

Трябва да участваш с тази снимка в конкурси  thumbsup

Ти и "аматьорски"? Айде бе! Laughing

А аз като чуя за конкурси  и ми се изправя косата  Laughing Каквато съм притеснителна ако трябва да правя подобно нещо за конкурс ще огелпя всичко. По-спокойничко ми е вкъщи, пред огледалото, сама. Такива завъртяни и измислени неща правя , че понякога се чудя как ми се получава Grinning

# 398
Аз бях обещала да споделя за коректора на Ланком, който ме бе впечатлил с покривност и това, че не се събира във фините линии, озарява.

Сега се зачетох в сайта на Ланком, че може да се ползва и за база за грим, офталмологично тестван ... всеки може да си прочете в сайта - горе в линка  Peace  Simple Smile

Алена, на всяка цена ще го купя.От коректора на Ланком за около очите съм много доволна. Simple Smile

# 399
  • в 1001-та нощ
 Hug

Фокси, разкажи как прави грима, елементите и т.н.  Blush

# 400
Hug

Фокси, разкажи как прави грима, елементите и т.н.  Blush

То реално не е изобщо сложно. Просто трябва търпение, лека ръка и спокойствие. Прелятата част си се прави като при всеки друг грим. Просто, за да стане рязка линията между жълтия триъгълник и другите цветове сложих тиксо (което впрочем постоянно се отлепяше) в крайната 1/3 на окото. До там си преливах, опушвах и т.н. както при всеки друг грим. Използвала съм жълт матов пигмент на Инглот, след това тюркоазена сянка и накрая черното на UD Naked Basics, като целта ми беше цветовете да се прелеят хубаво. Отгоре - някакъв междинен цвят, като конкретно използвах едно тъмно розово от UD Naked 3. Черното е излязло на снимката по-скоро синьо, но няма значение.
Като направих тази част започнах да правя жълтия триъгълник. Тука вече много внимавах, защото, за да не смеся тъмния и жълтия цвят и да се вижда рязка линия действах буквално милиметър по милиметър, като наслагвах пак от жълтия пигмент с една плоска малка четка, тип котешко езиче на Real Techniques.
Черната очна линия е ясна. Пак се внимава много най-вече когато приближиш жълтия триъгълник, отново, за да не се смесят цветовете.
Долния клепач е ясен. Нищо сложно.
За жълтите мигли използвах някаква четка (не помня вече коя), като я топнах в дюралайн и пигмента.
А за жълтото във водната линия - пак е пигмента.
Миглите са някакви китайски, които ми събираха прах в тоалетката и все се чудих кога ще ги сложа. Красиви са, но са супер неудобни, защото лентата им е дебела и боцка. За 10 минути носене стават  Laughing

Както вече споменах гримирах си само едното око. Не съм засичала, но ми отне около половин час  Crazy Ако трябваше да си правя цялото лице не ми мърдаше час и 15-20 минути, което е мнооого време  Rolling Eyes

Някакви безумици правя понякога, честно ви казвам  Laughing

Последна редакция: чт, 15 яну 2015, 20:59 от foxita

# 401
  • в 1001-та нощ
Като можеш - ще ги правиш Simple Smile На мен и да ги гледам ми стига  bowuu Heart Eyes

# 402
  • София
Фокси, гримът е уникален. Браво!   bouquet

# 403
Като можеш - ще ги правиш Simple Smile На мен и да ги гледам ми стига  bowuu Heart Eyes

И на мен ми стига гледането, какво друго да правя?  Mr. Green
Върнах се пак да видя грима, гледах, гледах, то изумителна работа.

# 404
  • София
Никога не пиша в темата, ( нямам какво да покажа),но чета редовно и попивам ноу-хау, идеи, и черпя вдъхновение от всички ви. Благодарение на вас открих една цяла нова Вселена, за което съм безкрайно благодарна!  bouquet
Досега съм се възхищавала тайничко на постиженията тук, но последният грим на foxita ме остави без въздух, буквално!  smile3517 Това вече  от сферата на макияжа се изстрелва направо в орбитата на изкуството! Не мога да спра до го гледам, УНИКАЛНО!  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт