Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 58 тема

• 69 559
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Фокси, БРАВО! Просто наистина е уникално и заслужава корица! Скоро и това ще се случи, сигурна съм:)

# 406
  • в 1001-та нощ
Днес пробвах един пигмент на МАС, който имам отдавна, отсипвала съм много пъти, но така и не съм носила - Lovely Lily:

На кожа стои доста по-светло  Confused Започнах грима с бяло и пигментът направо се вля в него Simple Smile Ни пък ми харесва, че не е твърде лъскав и перлен  Heart Eyes

# 407
Алена, много приятен пигмент.  Flutter

От мен гримче с Pretty Rebel палитрата ми, която не бях отваряла от доста време. Снимката е отпреди няколко дни. Нещо последно време нямам много настроение за снимане..

# 408
Аленка,
На живо беше много красиво! И много хармонично, нежно, женствено и секси ти седи лилаво!  Heart Eyes

# 409
  • гр. София
Епона, много красиво.  Heart Eyes

# 410
Момичета, тези от вас които имат Jumbo моливите на NYX забелязали ли сте да имат гадна миризма...като на нещо индустирално или боя?
Нямам нито един продукт за очи, който да мирише толкова странно...
В момента полагам страхотни грижи за очите и кожата около тях и се чудя дали изобщо да го ползвам този молив  Thinking

# 411
Жаки, имам бял такъв молив, стар е. Ще ходя сега да го мириша. Абе я не ги ползвай, щом се притесняваш за проблеми с кожата на лицето си. Имаш и други гримове, не е зор. Hug

Моя Милк, купуван от чужбина от сайт не си спомням кой преди да пуснат в България Никс, не мирише Жаки на нищо. Подострих го току що, защото не е използван отдавна и да не е изсъхнал, няма миризма.

# 412
Мерси Денси  Simple Smile
Моят е уж чисто нов, купих го преди около 3 седмици от Дебенамс, но това с миризмата веднага ми направи впечатление. Иначе си се нанася супер,  но толкова бояджийска миризма в продукт за очи със сигурност не а на хубаво  Confused

# 413
Жаки, и аз си подуших моя Милк - няма никаква миризма. И моят е стар и отдавна не съм го ползвала.
Най-добре поискай да ти го сменят в Дебенамс. Отвори го още там и ако мирише по същият начин - си поискай парите обратно  Peace

Аз днес се сдобих с прословутата спирала на Too Faced - Better Than Sex  Flutter По форма прилича на Пупа Вамп, която не ме впечатли особено. Ще видим тази как е  Sunglasses

# 414
  • в 1001-та нощ
Аленка,
На живо беше много красиво! И много хармонично, нежно, женствено и секси ти седи лилаво!  Heart Eyes

Мерси  Blush доядя ме, че на снимката  е станало далеч от реалното, но .... Confused Матовите гримове са много по-снимаеми Simple Smile

Жаки, преди много ползвах белия молив - имам един почти изхабен втори нов, та за толкова дълго ползване - никога не ми е мирисал  Peace Имам и още няколко нови - бледо зелен, бледо розово, нюд и т.н., които се каня да пускам в размените ..... Нормално си миришат  Peace

# 415
Днес пробвах един пигмент на МАС, който имам отдавна, отсипвала съм много пъти, но така и не съм носила - Lovely Lily:

На кожа стои доста по-светло  Confused Започнах грима с бяло и пигментът направо се вля в него Simple Smile Ни пък ми харесва, че не е твърде лъскав и перлен  Heart Eyes

Много красиво и нежно.

# 416
Значи повредата е в моя молив.
Няма как да им го върна, защото не пазя касовата бележка, а и не знам дали изобщо някъде в България биха приели отворен и ползван продукт.

Направих днес едно ревю за новият ми BB крем на Missha. Корейците са просто десетилетия по-напред в козметиката, толкова красиво и перфектно лице не знам да съм имала някога  Mr. Green Mr. Green Страшно много комплименти отнесох  Grinning А по принцип не получавам често, защото хората са ми свикнали че съм винаги изрядно гримирана и не им прави впечатление.

http://www.makeupgalaxy.com/2015/01/missha-m-perfect-cover-bb-cream-13.html

# 417
  • Бургас
Здравейте дами, не съм писала, но отдавна ви следя и се радвам на красотите, които показвате.
Жаки, отдавна се чудех за този ВВ крем, но все не намирах изчерпателна и информация и сега твоето ревю ми помогна много. Тъй като съм с много светла кожа трудно си  намирам подходящите цветове, та сега искам да те питам мислиш ли, че № 13 ще е подходящ и за мен, при положение, че в момента ползвам най-светлия цвят от СС крема на Клиник? Ако имаш наблюдения върху въпросния крем може и да ги сравниш като трайност и покривност. Предполагам, че това ще е полезно и за други потребители.

# 418
Аз ползвам 20 на Шанел и Fresco на  DW EL, но мисля да взема 21 на Миша. Вие как мислите? Жаки ти с каква кожа си?

# 419
Не го познавам CC крема на Clinique и за това не мога да кажа. Но съм чела за него, че не е достатъчно покривен.
Като цяло има голяма разлика между BB и CC кремове. CC са много по-леко покривни и нямат функциите на BB крема (като анти ейдж, висока SPF защита, антиоксиданти и тн.)
CC кремовете предимно имат задачата да изравнят тена и да неутрализират зачервявания.

Аз в публикацията съм писала, че съм мумуя  Mr. Green много съм бяла, направо прозрачна.
Най-масовият им цвят на Missha е 23

Общи условия

Активация на акаунт