Гордата Аси (Asi)-Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца-Тема 213

• 53 329
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте, момичета! Hug

В почивните дни ми е мисия невъзможна да пиша тук. Сега бързам да наваксам.

Нашите куклички станали на 3 годинки! Hug Колко бързо лети времето... Сякаш вчера беше, когато спрягахме различни левенти за ръката на Туба и тя взе, че ни изненада. Е, поне аз бях така. #Shocked #Shocked 
Да са живи и здрави, умни и красиви! Да са гордостта на мама и тати!
  bigdance2 newsm67 Tada smile3510 bdbaloni

Ринка Hug, благодарско за новините и снимките  bouquet! Мурат пак спряган за Мерием, че и веднага да почнат снимки! Ми хайде де Praynig! Ама аз ще си кажа мойта максима: Докато не видя, не вервам..! Naughty

Злати Hug, за снимките от сета  bouquet

Кирилова Hug, Меги Hug

Приятен ден и приятна нова седмица!  bouquet

# 241
  • In the light side of the Moon!
привет моми4ета,

4естит рожден ден на нашите малки принцеси, да са здрави и весели  Hug

# 242

Ринка HugРоси HugМами HugМеги Hug

# 243
Мами,  Hug Лили беше превела инфото за този проект с Мериам. Всичко е в сферата на "малките вероятности"

Според статийката, която пуснала Ринка  bouquet Мерйем Узерли подписала със стар тв договор за 2 млн. долара за сериал, в който се говори, че в главната мъжка роля ще е Мурат Йълдъръм..Сериалът се очаквал да бъде на екраните през месец януари, но сега щял да започне през септември 2015..Фирма ,,о3,, с арабски капитал, сформирала 5 екипа със сценаристи, които да напишат такъв сценарий, който да покачи Мерйем Узерли на върха.. 17 сценаристи в продължение на 4 месеца са работили и приготвили 9 сценария, но нито един от тях не е бил одобрен. А на сценаристите не получили нито един куруш за четимесечния си труд..Предложили им да напишат нови сценарии, но те се отказали, защото според тях това само щяло да бъде загуба на време.. Понеже поръчителите на сериала не искали той да бъде адаптация на чужд сериал, сега търсели нов екип от сценаристи..
С една-две думи: едно голямо нищо засега!  Joy Joy Joy
Вестниците си пълнят страниците и пускат новини, за които четци бол.  Joy Joy

Меги,  Hug дано ни покажат малките принцеси как са празнували.  Peace
Злати,  Hug

# 244
 Joy Joy Joy Joy смях се от сърце с тази статия  Joy Joy

Ринка , добре 4е я пусна и тук, 4е аз нямам навика да 4ета другата тема, благодаря и на Лиленцето за превода  Hug

а ина4е сигурно ще видим снимки на децата, Онур бей няма на4ин да не ни пусне някоя от неговите, дето  гледаш и нищо не виждаш  Joy Joy Joy Joy

# 245
Joy Joy Joy Joy смях се от сърце с тази статия  Joy Joy

Ринка , добре 4е я пусна и тук, 4е аз нямам навика да 4ета другата тема, благодаря и на Лиленцето за превода  Hug

а ина4е сигурно ще видим снимки на децата, Онур бей няма на4ин да не ни пусне някоя от неговите, дето  гледаш и нищо не виждаш  Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy

Онур наистина е специалист по такива снимки.   Joy Joy Joy
Засега няма нищо още - може и посред нощите да я пусне ако пусне изобщо де.

Нашият Мерджан как са го гушнали тези весели дами   Joy Joy Joy 

# 246
 Мерджан е сексапилен, има много пронизващи о4и  Wink

# 247
Здравейте !Както винаги закъснях но нищо ,да са ни живи ,здрави и много щастливи нашите принцески!

# 248
Здравейте,момичета! Hug

Ринка Hug,благодаря за статията преведена от Лили ! newsm51 smile3525

Меги HugНели Hug

Днес е Евтимов ден!Честито на именниците!  bouquet

Желая ви чудесен ден! Hug

# 249
  • Стара Загора
Привет на всички Hug Hug Hug!!

Злате Hug,ти следиш за вс.именни дни Laughing.Не знаех,че е Евтимов ден Blush.Честит имен ден на празнуващите smile3525!
Честит рожден ден и на малките кукли на Туба и Онур Heart Eyes.Да са им живи и здрави,мн.да ги радват и тях и цялата им рода,къщата им да е пълна със смях newsm59 nbirthday newsm38!
Мн.хубави колажи е направила Ринка в бг фейса на двете сладурки newsm10.Аз си харесах е тоя и пак ще го сложа

Ринка Hug,мерси за статията за Мурат и на Лили Hug,благодаря за превода  newsm51 newsm51!

Дано снима вече стига само слухове да се разнасят,какво се ослушва я Joy Joy Joy Joy...

Мерджан се е ухилил като котарак заобиколен от  тия девойки Joy Joy Joy Joy

Хайде хубав ден,момичета Hug Hug!

# 250
  • Burgas, Bulgaria

Според статийката, която пуснала Ринка  bouquet Мерйем Узерли подписала със стар тв договор за 2 млн. долара за сериал, в който се говори, че в главната мъжка роля ще е Мурат Йълдъръм..Сериалът се очаквал да бъде на екраните през месец януари, но сега щял да започне през септември 2015..Фирма ,,о3,, с арабски капитал, сформирала 5 екипа със сценаристи, които да напишат такъв сценарий, който да покачи Мерйем Узерли на върха.. 17 сценаристи в продължение на 4 месеца са работили и приготвили 9 сценария, но нито един от тях не е бил одобрен. А на сценаристите не получили нито един куруш за четимесечния си труд..Предложили им да напишат нови сценарии, но те се отказали, защото според тях това само щяло да бъде загуба на време.. Понеже поръчителите на сериала не искали той да бъде адаптация на чужд сериал, сега търсели нов екип от сценаристи..
С една-две думи: едно голямо нищо засега!  Joy Joy Joy
Вестниците си пълнят страниците и пускат новини, за които четци бол.  Joy Joy

Здравейте, момичета!  bouquet

Ринка Hug, благодаря за статията! Хм...,чок интересант..! Joy Joy Joy Почувствах се като в арабска приказка, нещо като 1001 нощ  в съвременен вариант. На арабския шейх (инвеститор), трябва да му се четат приказки (сценарии) за да бъде доволен и омилостивен, и главната героиня да спечели от цялата работа (да се изкачи на върха). Joy Joy Joy
И аз като Меги Hug добре се повеселих!

Чакам и аз Онур да пусне нещо от р.д. на сладурките, ама йок! Praynig

Нели Hug, Злате Hug, Боре Hug

Лек ден, момичета!  bouquet

# 251
Боре HugМами Hug

# 252
привет  Hug

изостави ли ни Онур този път  newsm78 newsm78
снимки йок  Joy Joy Joy Joy Joy

Мами, дано успеят в следващите 1-2 години да задоволят изискванията за сценарии на инвеститора  Joy Joy Joy Joy

хуморески, кво' да правиш  Wink

# 253
Здравейте момичета!  Hug
Меги, Нели, Злати, Боре, Мами и всички, които се се отбият по-късно.  Hug Hug Hug
Приятна вечер!  Hug

Наистина нямаме този път снимка на принцесите.  Joy Joy Joy
Нашите екранни принцеси:

# 254
Мами, кой къде те емва бе джанъм  newsm78 я сподели хубаво ли е поне емването  Wink
 Joy Joy Joy
ако е хубаво, няма да е по-хубаво ако Мурат те емне  Joy Joy Joy Joy

Ринка  Hug

Общи условия

Активация на акаунт