Гордата Аси (Asi)-Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца-Тема 213

• 53 329
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
Злати,  Hug какви прегръдки видяхме в Аси!  Peace

Статия за Селма и сериала и:

http://televizyongazetesi.com/gonul-isleri-dizisi-3-unlu-oyuncuy … 7928#.VL9mWdKsXSc

# 271
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте, мили дружки! Hug

ЧЕСТИТ ВИ БАБИНДЕН! newsm51

Скрит текст:
Скрит текст:

Хайде да почерпя и аз! Да ни са живи и здрави внучетата, че и ние покрай тях, за да ги гледаме и да им се радваме! newsm04 newsm64

# 272
# 273
Днес е светован ден на прегръдката , ето една  от  нашия любим  сериал  АСИ

# 274
Здравейте дружки!Голяма прегръдка и от мен в този ден,честит ни празник на бабите и най вече на хората които всеки миг даряват живот ,прекрасна професия от време оно тачена и така ще си остане во век и веков.Аз вече се пообърках малко на 8 бабин ден ок празнуваме ,днес също ,няма лошо ,да са ни живи и здрави на бабите слънцата ,че товаа е най сладката радост на света да те прегърнат две малки ръчички ,да те гледат с обожание и да чуваш "ти си моята баба"от това по голямо щастие няма.Чакам с нетърпение второто си внуче а и от сина не съм загубила надежда да ме дари и той с две най малко ,вижте колко съм скромна само,но това е искам да ми се напълни къщата с малки ,пухкави човечета,да топуркат с крачета и глъчка и детски смях да да се лее на воля,е не искам много?  това е мое изобретение за празника на 8.01.2015 година а за днес и ... е да ни е сладко

# 275
Здравейте! Hug

Ринка HugМами HugЗдравка HugНели Hug

Скрит текст:

# 276
Елиф от новия фрагман! Peace

# 277
Скрит поздрав  от група дядовци  за празника

Скрит текст:

# 278
  • Сливен
Здравейте дружки!Голяма прегръдка и от мен в този ден,честит ни празник на бабите и най вече на хората които всеки миг даряват живот ,прекрасна професия от време оно тачена и така ще си остане во век и веков.Аз вече се пообърках малко на 8 бабин ден ок празнуваме ,днес също ,няма лошо ,да са ни живи и здрави на бабите слънцата ,че товаа е най сладката радост на света да те прегърнат две малки ръчички ,да те гледат с обожание и да чуваш "ти си моята баба"от това по голямо щастие няма.Чакам с нетърпение второто си внуче а и от сина не съм загубила надежда да ме дари и той с две най малко ,вижте колко съм скромна само,но това е искам да ми се напълни къщата с малки ,пухкави човечета,да топуркат с крачета и глъчка и детски смях да да се лее на воля,е не искам много?  това е мое изобретение за празника на 8.01.2015 година а за днес и ... е да ни е сладко

Браво за питката! Hug Peace  bouquet

# 279
  • Сливен
    Писах, но поста ми не излезе. Здраве да е!

Честит ден на прегръдката! Една, която много харесвам. Винаги се разтрепервам, когато я видя в Аси! Peace

# 280
Страхотни баби имаме в темата  Peace!
Мами, Здравка, Нели, Злати,  Hug  Hug Hug Hug майсторки и на питките и на рокенрола!  Peace
Какви богати трапези сте подредили за внучетата! Да са ви живи и здрави!  Hug
Злати,  Hug много е тъжна Елиф в трея. 
Боби,  Hug вълнуваща прегръдка!  Peace Както и всички останали!  Peace

# 281
  • Сливен
                                  Добро утро, Асиманки! Hug

Много разбуни духовете снощи трея. Чакаме следващия да внесе доза  успокоение или поне яснота , в каква посока ще продължат нещата. Peace

Ринка,  Hug права си, че всички прегръдки в Аси са страхотни. Демир и Аси наелектризираха с всяко свое докосване. Вярвах им безрезервно!

Грабвайте кафенце с нашите гугутки, че трябва да работим и днес. Ние нямаме почивка.

КПА вече ще го гледат и в Алжир. Кога ли и ние ще имаме това удоволствие, да го видим и по нашите тв?!

Приятен ден на всички! Hug Hug Hug

# 282
  • Стара Загора
Здравейте wavey!

Да им е честит празника на бабите в темата newsm51,аз вчера пропуснах да ги поздравя Embarassed!Разкошни трапези сте разпънали Hug!

Боби Hug,трея на КПА не се хареса мн.на феновете,но като знаем,че вс.кадри са разбъркани,по-добре да не бързаме да се ядосваме Laughing.Убедена съм,че бързо ще се оправят ГГ помежду си за недоразумението Ипек Grinning.

Приятен ден  HugHug!

# 283
Добро утро! Hug

И от мен по-късно кафе! Laughing

Ринка Hug,за прегръдките и гифчетата! Hug

Боби Hug ще го видим и по наше тв.!Но ние вече ще сме го гледали благодарение на страхотния ни екип за превод и субт.! newsm51 smile3525

При нас има мъгла,но по-късно сигурно ще има и слънце! Peace

Приятен ден ви желая! Hug

ПП Боре Hug

# 284
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте, момичета!  bouquet

Ринка Hug, Боянка Hug, Здравче Hug, Злати Hug, сложили сте едни от най-хубавите прегръдки в сериала!  Peace Peace Peace
Аз преди го казах, ама и сега ще го повторя: Как прегръща този Мурат бе... Hug Hug Hug! Да си загубиш ума направо! На мен ми спира дъхът като прегръща, пък не искам да знам за Туба. Каква стомана трябва да си...  hug  love001

Нели Hug, голям майстор си бе, кадън! Рецептата - на лични! smile3503

Здравче Hug, твойте дядовци са мечта! Готови на всичко за бабите Peace Peace Peace! Ама смеят ли да откажат... Laughing

А КПА не само в Алжир, ами и в Афганистан ще почнат да го гледат. Пък ние като техни комшии ще си го гледаме онлайн и ще чакаме добрите душички да си отделят от съня, за да ни го превеждат! Hug

Лек да ви е денят на всички!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт