Гордата Аси (Asi)-Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца-Тема 213

• 53 338
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
  • In the light side of the Moon!
здравейте  Hug

да избутам и днес, утре съм по4ивка  Sunglasses

гледах фрагманите на новия сериал Алабора, да ви кажа, много ми хареса и много ми прили4а на АСИ... мисля да го подхвана, дано само има някакъв превод  Praynig

Мами  Hug как прегръща Мурко ще разбера, като ме прегърне  Joy Joy Joy
ако се срещна с него, това ще е първото дето ще го попитам, да ме стисне хубавко  Joy Joy Joy Joy
предполагам, 4е няма да се дърпа...аз ша се наглася, напарфюмирам ....  smile3502

# 286
Мами Hug,Мурат ни завладя и не ни пуска! Laughing Heart Eyes

Меги Hug,приятна почивка утре! Hug

Аз гледам много сериали така,че за други нямам време! Peace КПА,Парампарча,Денят,в който е написана съдбата ми,Карадайъ,Прилив и отлив,Карагюл!По телевизията-Милост и Дила ханъм+2 индийски! Joy hahaha

# 287
# 288
  • Burgas, Bulgaria
Меги Hug, аз съм го разбрала от екрана как прегръща, а представяш ли си ако ме прегърне на живо... ooooh! ooooh! ooooh! Те тогава няма да мога да разбера как прегръща, че ще съм припаднала моменталически. Joy Joy Joy

Злати Hug, пък теб съм те признала за киноманка Номер1 newsm10! Ако някъде има класация, веднага те тургам на първо място. Ти не само гледаш, ами и запомняш имена на герои, артисти и прочее творци. Peace И сега като казваш, че нямаш време за друг сериал чак не ми се вярва. Винаги има място за още един при теб. smile3503

# 289
Меги Hug, аз съм го разбрала от екрана как прегръща, а представяш ли си ако ме прегърне на живо... ooooh! ooooh! ooooh! Те тогава няма да мога да разбера как прегръща, че ще съм припаднала моменталически. Joy Joy Joy

Ти като си организираш среща с него, ме викни, за да гледам и да ти разказвам после как те е прегръщал  Joy Joy Joy Joy

# 290
Мами Hug,не са много нали! Joy  hahaha

Скрит текст:
У дома близките ми са дигнали ръце от мен!И те започнаха да гледат турски сериали! LaughingСамо зетя е против! Peace

# 291
  • Burgas, Bulgaria

Ти като си организираш среща с него, ме викни, за да гледам и да ти разказвам после как те е прегръщал  Joy Joy Joy Joy

Меги, ма като го гледам, май само в арабските страни ходи Rolling Eyes Whistling! Той нека ми дойде в Европата, телепортирам те одма Joy Joy Joy! Ама не да ми разказваш после, ами искам снимков мат'риал и едно видео като онова, дето го направи на Туба от ЕМИ-то! smile3503

Злати, зетя подлежи на обработка! smile3503

# 292

Меги, ма като го гледам, май само в арабските страни ходи Rolling Eyes Whistling! Той нека ми дойде в Европата, телепортирам те одма Joy Joy Joy! Ама не да ми разказваш после, ами искам снимков мат'риал и едно видео като онова, дето го направи на Туба от ЕМИ-то! smile3503

на видеото ще се види и припадъка ти, ти сигърна ли си, 4е искаш да се видиш в такова състояние  Joy Joy Joy или да рискуваме пък....представи си Мурат тръгне да ти дава първа помощ  Wink

# 293
  • Burgas, Bulgaria

на видеото ще се види и припадъка ти, ти сигърна ли си, 4е искаш да се видиш в такова състояние  Joy Joy Joy или да рискуваме пък....представи си Мурат тръгне да ти дава първа помощ  Wink

Меги, Мурат е кавалер! От сега си го представям как не ме оставя да падна на земята и ти да ме снимаш така, а ме взема на ръце, поставя ме на диванчето и ми оказва първа помощ! Меги документира всичко това, пуска снимки и видео уж без да иска в интернет, печели слава на добър репортер, Мурат се издига в очите и на тези дет не го харесват, а Мами не смеe да се събуди, че да не се окаже сън... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 294

Меги, Мурат е кавалер! От сега си го представям как не ме оставя да падна на земята и ти да ме снимаш така, а ме взема на ръце, поставя ме на диванчето и ми оказва първа помощ! Меги документира всичко това, пуска снимки и видео уж без да иска в интернет, печели слава на добър репортер, Мурат се издига в очите и на тези дет не го харесват, а Мами не смеe да се събуди, че да не се окаже сън... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

само и мурат да не припадне след теб, 4е тогава съвсем го загазих  Joy Joy Joy Joy

# 295
  • Пловдив
Добро утро!
Липсваше ни тази седмица епизода, затова едно кафе с Елиф.

Хубав ден!

# 296
Добро утро! Hug

Данчето Hug е сложила ранно кафе с Елиф! Hug

Едно по-късно и от мен! Laughing

Прекрасен ден ви желая! Hug

# 297
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте, дружки! Hug Hug Hug

само и мурат да не припадне след теб, 4е тогава съвсем го загазих  Joy Joy Joy Joy

Оооо, Меги Hug, Мурат е жИлезен бе, съкън... Joy Joy Joy

Момичета, само да ви кажа, че десетина дена най-вероятно няма да се появявам във виртуалното пространство. Ще ми липсвате, ама

Скрит текст:
отивам на ски в Голямата планина newsm68 newsm44

Данче Hug, Злати Hug и всички, които ще се отбият тук Hug,
oтсега ви пожелавам приятни почивни дни и приятна нова седмица!  bouquet

# 298
Мами Hug,приятно каране на ски и падане! LaughingПрати малко сняг и при нас на морето! Wink

# 299

Общи условия

Активация на акаунт