Звездни компромати-227 част

• 55 958
  • 729
  •   1
Отговори
# 705
 Обаче така се е вкарала в приказката, че роди дете от принца.

# 706
  • където ми харесва
Ааа, принца е убав. Ама са му създали образ на някакъв глуповат женчо...Ми но лайк.

# 707
Николета си изгубила багажа на връщане от остров Мавриций! Confused

"Плеймейтката Николета Лозанова изгоря с багаж за над 100 бона след райската си ваканция на остров Маврийций със съпруга си Валери Божинов. Двамата посрещнаха новата 2015 г. на топло, но при връщането им в България, багажът на плеймейтката бил изгубен на летището. Авиокомпанията, с която Николета и Валери прелетели от Мавриций до Рим, е затрила два маркови куфара с багаж за минимум 100 000 лева в тях, пише "Телеграф". На толкова са оценени дрехите и дамските чанти на Лозанова, които си купила специално за почивката. Само трите й чанти "Шанел" струват общо 25 000 лв., споделили запознати. Щом кацнали на летище "Фиумичино", Николета разбрала, че куфарите й са изгубени, изпаднала в нервен срив. Освен това брюнетката била платила допълнително за 40 кг свръхбагаж. От компанията уверяват, че куфарите ще бъдат намерени."

Имам спомен, че миналото лято или есен Николета пак беше загубила багаж за 100 000. Мързи ме да потърся в гугъл кога точно беше.  Tired

# 708
  • Sofia
Точно същото щях да напиша и аз, след всяка нейна почивка следва тази новина. Че и 40кг свръхбагаж била платила, какво е носила, като там ходи само гола Joy
Измислят си или е ПР.

# 709
Цитат
Имам спомен, че миналото лято или есен Николета пак беше загубила багаж за 100 000. Мързи ме да потърся в гугъл кога точно беше.  Tired
Отдолу под статията ,където и аз четох вчера за изгубения багаж точно това коментираха .Пишеха,че от време на време губила уж багажа,за да си върнела рекламните дрехи на бутиците ,от които ги взела  Mr. Green

# 710
Още няколко снимки на Мария, на които изглежда доста комично

Скрит текст:

Сбръчкването на веждите вероятно цели да внуши какви невероятни  усилия са необходими, за да се вие гласчето й  Mr. Green

# 711
Устните са ужасяващи  Sick И моля никой да не се потриса, че съм ужасена. Да, съм!

# 712
Все едно цяло парче е отрязано в средата им. Отвратителни са, не ужасяващи.

# 713
# 714
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ехх, отдавна не сме нищили нечии мустаци, време беше Joy
Много е хубава Кара и ан двете снимки, особено на втората Heart Eyes.

# 715
# 716
  • Gotham City
Ама като зуумна снимката наистина има мустачки и то не малки  Confused
Иначе е хубава да, само веждите на това лице ми идват малко ту мъч.

А Андреа колко е фотошопирана на всичките, олеле!  Crazy  Shocked

Кога изписахме темата, бе, момичета?   Mr. Green

# 717
Ако не се лъжа, мустачките на Кара и друг път са били обект на обсъждане в темата.

# 718
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Вижда се мъх, да. То с такъв обектив и микрометър косъм ще се види. По кожата обаче няма ни една широка поричка или аккъвто и да било недостатък.

# 719
  • София
Който каквото си има, това се обсъжда. На Ким Кардашиян огромния резервоар, на Мара джуките, на НиЛо късите крачка, на Кара мустака и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт