Звездни компромати-227 част

• 56 002
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
Мишел Обама според мен в доста неподходящ тоалет, но е написано, че е stylish.

Наистина е доста неподходящ като за първа дама. За къде се е натъкмила така  Thinking

Може да е фенка на Елза от "Леденото кралство".  Laughing

# 76
# 77
На шаферка ми прилича  Crazy

# 78
  • Варна
Струва ми се, че роклята е много хубава и на живо много ефектна, но от снимката не си личи. Надявам се, че на живо Мишел Обама е изглеждала по-добре, отколкото на тази фотка  Mr. Green

# 79
  • София
На мене ми харесва това, че тя разчупва етикета и не винаги е строго официална, а изглежда различно, но елегантно за първа дама.

# 80
  • Пловдив
Като прочета за Мария някъде и винаги се сещам как с майка й са спали с един и същ мъж . Т.е. бившо гадже на Мария става после гадже на майка й . Лично мен ме отвращава подобен "морал" . И от тогава все не мога да ги приема нормално .
Shocked  Вярно ли...?Това не го знаех!

За много години! Peace

# 81
Е това и аз не го знаех, я кажете кой е този момък?

# 82
  • На брега на реката
Роклята и на мен ми харесва. Ако беше друг цвят и си беше прибрала косата в елегантна прическа, щеше да е в пъти по-добре.

# 83
Не знам кой е ,май гаджето й точно преди Митко. Това беше изкоментирано от самата нея и водещата, на едно интервю още по време на брака й . Явно за техните представи това са си нормални неща.  Whistling

# 84
  • вятър в маслините, вятър над хребета
За много години, клюкарки, бъдете щастливи Hug
Фани, благодаря за новата тема Party

# 85
Това за Мария и майка и звучи отвратно...

# 86
# 87

Hug

Николета и Валери май пак са сами на почивка.
Прави ми впечатление, че основно нашите звезди почиват без децата си, чуждите масово са на семейни ваканции, че и бебета даже са помъкнали. Явно нашият елит много се изморява от гледането на отрочетата си.

# 88
  • където ми харесва

Hug

Николета и Валери май пак са сами на почивка.
Прави ми впечатление, че основно нашите звезди почиват без децата си, чуждите масово са на семейни ваканции, че и бебета даже са помъкнали. Явно нашият елит много се изморява от гледането на отрочетата си.
А може да не искат да си снимат детето.
Не знам, аз не примирам от кеф, когато си водя децата на почивка с мен, въпреки че често се случваше преди (когато бяха много по-малки). Ако не бях като майка орлица, щях да ги оставям и аз.
Няма нищо лошо двама млади, влюбени да се отдадат на почивката си сами.

# 89
Имам спомен, че  в страницата на Николчето беше споменато, че ще я водят на почивка.
Просто майка й предпочита да се чекне гола и да снима слабините на мъжа си, пред това да се занимава с нея.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт