Звездни компромати-227 част

• 56 005
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
  • София
А като седи на пръсти си мисли, че изглежда по-висока ли?

# 91
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Просто майка й предпочита да се чекне гола и да снима слабините на мъжа си, пред това да се занимава с нея.  Peace
Joy Joy Joy
Бъдете сигурни, че след коментарите тук ни чака порция кадри на Николче в екзотичния пясък на Мавриций Mr. Green

младоженецът Гордън-Левит Heart Eyes

и още едно тазгодишно семейство- Том Харди и Шарлот Райли

# 92
Аз залагам, че Никол не е с тях Mr. Green

# 93
Аз залагам, че Никол не е с тях Mr. Green
с тях е
1  2

# 94
 Тези сме ги виждали, май като бяха в Италия.

# 95
С тях е сигурно. Валери не ходи без детето. Peace А и почти навсякъде го водят. Николета често я виждам с детето по центъра.

# 96
Благодаря за темата.

Алиша Кийс е родила второ момченце на 27.12. - Дженезис Али Дийн ( Genesis Ali Dean ). http://instagram.com/p/xKX67QQFmw/?utm_source=partner&utm_me … to&modal=true

Кристен Стюард

Линдзи Лоън

# 97
Винаги съм се чудела защо Николета изпитва такова себе-обожание и демонстрира такова себе-величаене,като до жени с такива тела ( и крака  Laughing ) си остава поредната добре поддържана жена  Thinking
Виж  сред конкуренция от рода на  Алисия ( която наричаха джуждже,от позицията на 3 см по-високи ли  Laughing)  или селски еФтинджоси до някъде може би,мога да го разбера   Whistling Но излизайки от тези конкретики и включвайки всички опции на красиво и уникално,с какво точно предизвиква тази самовлюбеност граничеща с обожание и липса на реална самооценка, не разбирам Crazy

# 98
Татуировката на ръката й ...."завиждайте ми" изглежда нелепо и инфантилно.

# 99
# 100

Съпругата му кой набор е? Нещо ми се струва изведнъж остаряла.

# 101
# 102

Вирус, пренасян от комари http://www.usmagazine.com/hot-pics/feelin-better-lilo-201521
Цитат
Feelin' Better, Lilo?

Lindsay Lohan was all smiles while walking through New York’s JFK airport on Jan. 2, just days after revealing that she had a rare virus transmitted by mosquitoes.

"Miss Pathological Liar"  Simple Smile

# 103
Винаги съм се чудела защо Николета изпитва такова себе-обожание и демонстрира такова себе-величаене,като до жени с такива тела ( и крака  Laughing ) си остава поредната добре поддържана жена  Thinking
Виж  сред конкуренция от рода на  Алисия ( която наричаха джуждже,от позицията на 3 см по-високи ли  Laughing)  или селски еФтинджоси до някъде може би,мога да го разбера   Whistling Но излизайки от тези конкретики и включвайки всички опции на красиво и уникално,с какво точно предизвиква тази самовлюбеност граничеща с обожание и липса на реална самооценка, не разбирам Crazy
Предполагам демонстрирането на това себеобожание е защитна реакция от хейтърските коментари по нейн адрес, които през годините хич не са малко. Като се почне от инфантилните "Гнило" и "К*рволета" мине се през всички финансови етапи на "парцалесата" и се стигне до "крадлата на мъже", все едно те мъжете нямат глави да решат с коя искат да бъдат. Правя аналогията и с други мои познати, които са недолюбвани от околните и демонстират задължително много висок стандарт и себеобожание.
Докато хората на средна възраст обичат да си служат с ирония и да го обръщат на майтап(визирам темата), то младите са доста вулгарни в изказванията си. (Силиконът на Андрея бил като ракови тумори и тем подобни простотии)

# 104
Да. Но без Бебо, който сигурно е с бебето...докато другите празнуват.

Общи условия

Активация на акаунт