Звездни компромати-227 част

• 56 029
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
http://life.dir.bg/news.php?id=18198985
Все пак  ще се изпълни желанието на Мария

Наистина ли е казала по Нова, че менюто ще е салата с лобстър и сос меландес? Айде, лобстърът сигурно е омар, но що за чудо е сосът меландес.
Ето го видеото, където Мария разказва за менюто на сватбата.
http://novanews.bg/news/view/2014/12/22/96373

# 436
  • In The Middle Of Nowhere
И на мен не ми хареса мис Италия, кофти фейс... Най-ми допаднаха миските на Сащ и Словакия.

# 437
Някой пишеше за здравословните курабии на Ирина с тахан, може ли рецепта?
Нея не я харесвам, позьорка ми е, да видим курабиите и как са Mr. Green
За сватбата на Мария ви казах, че ще стане, знаех си аз.

# 438
  • Добрич
Мен пък повечето момичета ми харесаха!!
 Всъщност каква е горната граница за възраст за участнички в такива конкурси? Предполагам всеки конкурс си има регламент

# 439
.Харесвам сърдечни, непринудени и откровени хора, а тя е всичко друго, но не и това.

Коя водеща  българския ефир е непринудена и откровена според вас. Не съм в Бг. и не гледам много телевизия. Интересно ми е да погледна.

Скарлет ми харесва много, не ми е скумриеста.

Кога ще е на Мария сватбата?

# 440
.Харесвам сърдечни, непринудени и откровени хора, а тя е всичко друго, но не и това.

Коя водеща  българския ефир е непринудена и откровена според вас. Не съм в Бг. и не гледам много телевизия. Интересно ми е да погледна.

Скарлет ми харесва много, не ми е скумриеста.

Кога ще е на Мария сватбата?
17.01.2015

# 441
Сватбата ще е на  Антонов ден

# 442
Въх...тази прелест ненагледна коментирана ли е вече?  Crazy Оставам безмълвна пред стила, прозиращ под лъскавият чорапогащник

Зимен стайлинг, ала Бередина: ooooh!

Гледаййййти, завиждайтииииии  Mr. Green

# 443
Косовката е хубава също  Peace Унгарката - интересна..
САЩ е много хубава, май и на мен ми е фаворитка  Rolling Eyes

# 444
  • вятър в маслините, вятър над хребета
След финала на Четирите шанци:
Марлийз Шийлд и Томас Моргернщерн

Грегор Шлиренцауер и Симон Аман (дано със Сими всичко е наред в крайна сметка Embarassed)

# 445
Ох тия двамата ми напомнят малко на :
 Mr. Green Mr. Green

# 446
Мис Индия е много красива. Завиждам Crossing Arms

# 447
Наистина ли е казала по Нова, че менюто ще е салата с лобстър и сос меландес? Айде, лобстърът сигурно е омар, но що за чудо е сосът меландес.
Mr. Green
Е, хайде сега, глупостта и невежеството може да се оправдаят с печатна(правописна) грешка. Ако го чуем в ефир и има запис в Нова плей, ще е смешно вече. Laughing

ПП. Хаха, видях видеото, казала го е "ако не греши" Joy Ми греши, ама що не я поправи сеньор готвача, м? Не смее! Нож държи, Марчето...Mr. Green

Последна редакция: ср, 07 яну 2015, 17:11 от Бижy

# 448
Ирина не я харесват,защото от средностатистическа,анонимна бг-мамма домакиня,стана публична личност,която (как не я е срам?) дръзна да следва сърцето си и да изостави уреденият си(и монотонен) вече живот.
Запретна ръкави,започна да работи над мечтите си и смятам,че е успяла в това,в което е искала и вярвала...Колко от жените тук могат да се похвалят с това? По лесно е да олюеш някого,вместо да му признаеш смелоста да започне от 0.

bouquet

# 449
Тя Мария така си говори, че не можеш да я разбереш меланез ли е или меландез  Mr. Green 3 пъти го слушах и пак не я разбирам, много лигаво говори. А как завала ч, ш, щ. За р-то няма да коментирам  Mr. Green
Ако имаше истински дефект нямаше да коментирам, ама като го прави нарочно, за да е готина, ми е много смешна  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт