Звездни компромати-227 част

• 55 917
  • 729
  •   1
Отговори
# 675
Конкурсът всъщност е „Фотомодел на Вселената”.
По принцип на всички такива конкурси избират и "най-красиво тяло", "най-красива усмивка", "най-красив национален костюм" и подобни.

# 676
# 677
Марчето  на  участие
АДЕНА, защо никога не ползваш главни букви, ако не е тайна? newsm78

# 678
  • София

Не знам - сега, като прочетох това, се разрових в предишните си постове, и наистина много рядко слагам главни букви. Иначе препинателните знаци са ми ок поне Mr. Green . Ще ползвам вече Peace

Ким Кардашиян -
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2015/01/09/24872CBF00000578-29029 … 1420775167473.jpg
Дженифър Лопез -
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/109060 … f&oe=5538FEEC

# 679
  • Gotham City
Марчето  на  участие

Тази танцьорка има ужасяващо телосложение

# 680
  • Варна
Ама това Мария ли е? Не е ли Галена? Боже какво прави чалга конфекцията с последователките си  Mr. Green

# 681
Марчето, дето е мега хай се'щ се и по-долу от Шанел не пада с това тоалетче и перлените гривнички в гадната чалга дупка ми е малко...  Sick

# 682
Марчето  на  участие

Ама какви са й шукаритетни гащите  hahaha
  bouquet

# 683
# 684
  • София
Марчето  на  участие

Ама какви са й шукаритетни гащите  hahaha
  bouquet
Ама никой не обърна внимание на обувките (кецките)  Mr. Green
А вижте братята какви са Дядо Мразовци:
https://www.facebook.com/klitschkobrotherscom/photos/a.216147528 … ype=1&theater

# 685
  • София
Аз чакам някой да ме информира какви подробности е разкрила Златка около загубата на бебето си.

Мара да купи по едни нови гащи на танцьорките си, че не върви да са толкова изпаднали.

# 686
  • Варна
На мен тоалета на Мария много ми харесва, включително как е съчетала цвета на кожената рокля с цвета на ботушите и мисля, че е съвсем нормално облекло за клуб, дори и той чалга да е, а дали е Шанел, нямам представа.

Карате ме да се замисля, яко някоя харесва чалга музиката и може да си позволи Шанел, то в никакъв случай да не посога към Шанел-а, защото е чалгарка ли...?

Щом си облечена в Шанел, тогава какви трябва да са вкусовете ти и предпочитания? Само ресторанти и театрални постановки и опера ли?

Не знам...но не съм склонна да се присмивам на Мария, че се е натокала в Шанел, Диор и т.н. и пее в чалга клуб.

Повече ме издразни Николета, че на щедрото, преливащо деколте беше метнала Шанела. Пошло ми е и в този случай не ми се връзва.

# 687

Мара да купи по едни нови гащи на танцьорките си, че не върви да са толкова изпаднали.
Искаш да кажеш Криси,ама той човека не може на цялата рода да купува ,сега и на танциорките Laughing

# 688
Taнцьорките са на заплата към дискотеките. Защо Мария да им купува гащи?  newsm78

# 689
На мен тоалета на Мария много ми харесва, включително как е съчетала цвета на кожената рокля с цвета на ботушите и мисля, че е съвсем нормално облекло за клуб, дори и той чалга да е, а дали е Шанел, нямам представа.

Карате ме да се замисля, яко някоя харесва чалга музиката и може да си позволи Шанел, то в никакъв случай да не посога към Шанел-а, защото е чалгарка ли...?

Щом си облечена в Шанел, тогава какви трябва да са вкусовете ти и предпочитания? Само ресторанти и театрални постановки и опера ли?

Не знам...но не съм склонна да се присмивам на Мария, че се е натокала в Шанел, Диор и т.н. и пее в чалга клуб.

Повече ме издразни Николета, че на щедрото, преливащо деколте беше метнала Шанела. Пошло ми е и в този случай не ми се връзва.

Демонстрирара висок стандарт и има напъни за класа, от каквато е напълно лишена разбира се, превзема се и се самозабравя, а ходи да се вее из потни, пияни тълпи и да мятка гюбеци. Далеч съм от мисълта, че Шанел или която и да е друга марка сама по себе си е еталон за каквото и да било, но в случая на Марчето и в тона на "музиката", която изпълнява, смятам, че едно ансамбълче от Илиенци би било по-подходящо. Сори.

Общи условия

Активация на акаунт