Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-208 тема

• 47 729
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Привет, привет! Grinning
Честито на всички именици и близките им! Наздраве и за форумните приятелки - Ваня, Рали, Цвети!  love001

Цветя и живот в розово, желая на всички!

Peace Peace Peace

Последна редакция: ср, 07 яну 2015, 10:24 от nadine1111

# 106
Добро утро! Hug Hug wavey wavey

Честит празник! Hug

Честит имен ден на всички именници!Ваня HugЦвети HugВичи Hug !

И аз да почерпя,че внучката ми е Йоана и има имен ден!За нейно здраве,да ви е сладко!

Скрит текст:

Приятен зимен ден! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 107
Сабинка  Hug фатметата са такива, просто...  Laughing  
Ама ако си мислиш, че и Туба няма да я отделят, лъжеш се!  Sad
Има обсебени от Muratuba и Cantu, те не търпят други перфектни двойки! А на Туба всички двойки са перфектни!  Joy Joy Joy

И това е перфектна двойка!  Rolling Eyes

Рали  Hug Злати  Hug здраве на именниците ви!  Hug

# 108
   Закачка с Туба:

Скрит текст:
Преди години пред изпращането на детето да учи и отделянето му от "гнездото", попаднах на книгата на Хорас Джексън Браун "Малък съветник за живота". Разлистих я, прочетох оттук-оттам и реших да я купя. И го изпратих с нея и българското знаме. Предговорът е следният:

"Много неща се случиха след есента на 1990 година, когато седнал до кухненската маса набързо изписах няколко страници със съвети, разсъждения и прозрения, предназначени за моя син Адам. Той заминаваше да учи в друг град и аз реших, че една сбирка от изводите и преценките, които са формирали моя живот, би била подходящ подарък за това важно събитие. На прага на зрелостта го чакаха многобройни предизвикателства, но преди всичко - избора на собствен жизнен път. Затова се опитах да подскажа посока на разума и сърцето му.
Настоящето издание съдържа МАЛЪК СЪВЕТНИК ЗА ЖИВОТА в три части, които включват по мое мнение най-същественото в него, което моят син винаги е приемал за безценно. Надявам се, че след като прочетете няколко страници от него, ще се съгласите със сина ми."

Вичи слага сентенции на получили уважението на човечеството значими хора. Горната книга е в мен сега и мисля да ви слагам малко от съветите на Джаксън. Има и клип с някои от тях:

http://vbox7.com/play:82981ba3

И 1480 съвет: Ожени се за човек, който обича музиката. Peace

Рускините умора нямат. Нали те са в коледни празници Laughing

Линка, това го знам, но отдавам значимото на по-бързите Crazy

# 109
Е, и по-бавните се проявиха!  Joy

Скоро ще я видим и като колаж с друг партньор!  Rolling Eyes

Това май го имаше, но гледам, че отново се размахва във фейса. Номинациите, посочени в колоната, май са по-важни от наградите!  Laughing И, прави впечатление, че и първата награда е в чужбина. Явно турците, които могат да се разпознаят в тази http://www.vesti.bg/sviat/balkani/60-ot-turcite-sa-syglasni-s-ce … u-mediite-6029738 статия, не могат да я оценят. Нищо чудно... фатметата трудно се променят, да не кажа, невъзможно е да се промениш, ако си фатме...  Mr. Green

Продължението на историята - довечера...

# 110
  Е, Линка, тази изрезка още не съм я видяла. Laughing По-бавни са. Laughing Peace
И рускините здраво творят, когато са свободни:

rotfImbo

Последна редакция: ср, 07 яну 2015, 12:07 от sabina_k

# 111
Ето, казвам ви, че има вкаран в историята...

Тази авторка на клипове ми е от любимите. Много хубави клипчета има. Но последният нещо ми намирисва на нездраво отношение към филма... Вижте сами...  ooooh!

А тази аналогия ми хареса, май сме я слагали вече, ама нали има големи бели птици, простено е...  Mr. Green

И да завършим с прекрасната Мелек!  Heart Eyes Винаги различна, почти неузнаваема... Туба!  Heart Eyes

# 112
   Линка, нямам думи към финала ooooh! Има много компилации с целувките на Елиф и Омер, но това е отношение към сериала. А подобни на този обиждат професионалзма на актьорите.

А това? Shocked

http://youtu.be/TE1tyF67uEM

Последна редакция: ср, 07 яну 2015, 13:07 от sabina_k

# 113
Сабинка  Hug май не са добре някои фенове!  Embarassed
Папараците ги разбирам, търсят сензация, търсят продажби.  Peace Ами така си изкарват хляба.  ooooh! Ама да смесиш сериал и действителност, тобе, тобе...  ooooh! ooooh! ooooh!

Не само професионализма на актьорите обиждат, а и себе си!  Crossing Arms
Но Туба досега няма сериал, в който да не са се вкарали поне половината от зрителите!  Joy Joy Joy

Тук са събрали някои от снимките зад кадър на Елмер - доказателство, че се ...познават...  Joy Joy Joy

Тая публикация е май за дизи актьори, участващи в игрални филми, или...  newsm78

Който отрича, че са харизматична двойка, лъже себе си, и се опитва да манипулира и другите, ама, както се вижда, не успешно...  Joy Joy Joy

# 114

Аз толкова години не съм се вкарвала така във филм, пък сериал няма как да стане, та сега ли. Laughing

И това колко ще го постват?

# 115
# 116

Рали wavey ние с Лина водим снимков диалог. Laughing

Последна редакция: ср, 07 яну 2015, 15:43 от sabina_k

# 117
Запленени! wavey Hug
Пpиятен следобед с чаша кафе Grinning

Ваня, Hug
Честит и Рожден Ден! newsm51
Пожеланията ми са за здpаве, щастие и късмет! Flowers Rose Flowers Four Leaf Clover

Вичи, Злати, Hug
Да са ви живи и здpави именниците!  bouquet

До скоро! Hug

Сабина, Лина, Hug Hug

# 118
   Линка, нашите са първиииии Joy

# 119

брях doh, защо два чифта? Другите къде са? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт